Herkese Sv Transfer Hakkı Verilmeli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Herkese Sv Transfer Hakkı Verilmeli

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

xXxAkiFxXx yazdı: 11 Nis 2017 15:03 Bence verilmemeli neden derseniz herkes kendi sunucusuna sahip çıkmalı oda olmadı epin yükleyip sunucu transferi yapan kişilere haksızlık sözkonusu.
Para ile satılmaya devam etsin.
Aynen öyle Akif. Bunca sunucu transferi yapan insan akçe çekip yaptı. Sunucu transferi yapmak isteyen elini taşın altına koyması gerekiyor. Derseler ki okuyoruz paramız yok, ben bu oyuna başladığımda ortaokuldaydım, harçlıklarımdan biriktirip plus paket alıyordum internet kafelerden 30TL ye üyelikal.com' dan 2008de..
Resim
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

BunudaBanlayin yazdı: 11 Nis 2017 23:17 1.si Böyle birşey yaparlarsa isyan eden kişilerden birisi ben olurum ve olmakta da haklıyımdır. Yaklaşık 50-60 tane Sunucular Arası Transfer yaptım hatta 60'ı da geçmiş olabilir
Onca yalancılığa, dolandırıcılığa, hırsızlığa karşı doğal.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

BunudaBanlayin yazdı: 11 Nis 2017 23:17 1.si Böyle birşey yaparlarsa isyan eden kişilerden birisi ben olurum ve olmakta da haklıyımdır. Yaklaşık 50-60 tane Sunucular Arası Transfer yaptım hatta 60'ı da geçmiş olabilir
Hocam sen itiraz etmekte haklısın fakat aktarma hakkı vermek yerine boş olan sunucuları birleştirmek daha mantıklı diye düşünüyorum bunda sıkıntı olacağını düşünüyormusun
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

sunucu birleştirme yapmazlar. nedeni ise her sunucu değişiminde 50 tl kazanıyorlar. ücretsiz vermeleri gibi bir şeyde olmaz bence. karakter açmadan önce sunucu analizi yapılmasında fayda var. çar açarken tenha sunucu olsun, madenlere falan yatayım yeteri miktar elde ettiğim zamanda sunucu aktarım hakkı hediye edilsin de kalabalık bir sunucuya geçeyim düşüncesi biraz saçma bana göre. herkes sunduğu servisten para kazanmak ister. servisin kullanımı da doğal olarak ücrete tabi olmalıdır.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

melihbaba yazdı: 12 Nis 2017 00:04
Hocam sen itiraz etmekte haklısın fakat aktarma hakkı vermek yerine boş olan sunucuları birleştirmek daha mantıklı diye düşünüyorum bunda sıkıntı olacağını düşünüyormusun
Sunucu birleşimi yapılsın o normal birşey ama sunucu transfer hakkı verilmemesi gerekiyor. Neden dersenizde, kalabalık sunucuya gitmek yerine güzelim Anka sunucusuna geçen onlarca belki yüzlerce kişi olcak. Sunucu transferi ürünü gelmeden önce Anka gayet temiz ve birbirine saygısı olan insanların bulunduğu bir sunucuydu. Fakat ne zaman sunucu transferi geldi işte o zaman Anka sunucusu farklılığını kaybetti. Şimdilerde ise çıkarcıların para kasma yeri...
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

BunudaBanlayin yazdı: 12 Nis 2017 12:37
Sunucu birleşimi yapılsın o normal birşey ama sunucu transfer hakkı verilmemesi gerekiyor. Neden dersenizde, kalabalık sunucuya gitmek yerine güzelim Anka sunucusuna geçen onlarca belki yüzlerce kişi olcak. Sunucu transferi ürünü gelmeden önce Anka gayet temiz ve birbirine saygısı olan insanların bulunduğu bir sunucuydu. Fakat ne zaman sunucu transferi geldi işte o zaman Anka sunucusu farklılığını kaybetti. Şimdilerde ise çıkarcıların para kasma yeri...
Şimdi saydım 44 tane sunucu transferi yapmışım (12 karakter ile normal bir rakam alakasız iftira atmaya çalışanlar var) , sunucu transferi ürünü verilirse isyan etmekte haklıyım sanırım.

Sunucular birleştirilsin (Sancak,Meran,Tılsım)
Sunucu Transfer Ürünü verilsin X
Resim
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RecepBaS »

BunudaBanlayin yazdı: 12 Nis 2017 12:55
BunudaBanlayin yazdı: 12 Nis 2017 12:37
Şimdi saydım 44 tane sunucu transferi yapmışım (12 karakter ile normal bir rakam alakasız iftira atmaya çalışanlar var) , sunucu transferi ürünü verilirse isyan etmekte haklıyım sanırım.

Sunucular birleştirilsin (Sancak,Meran,Tılsım)
Sunucu Transfer Ürünü verilsin X
Sancak,Tılsım,Mean birleştirilse ne olacak ? 3 sunucunun toplam oyuncu sayısı 10 u geçmez.Saçmalıkdan başka birşey olmaz.
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
onurfb9
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen onurfb9 »

İyi'de bundan bizene derler git akçe ile al derler ve haklılar'da o kadar para yatıran varken 2995 akçelik bir şeyi bedava dağıtmaları haksızlık olur.
Resim

CReePeRx
<We Arethe Best>
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kubi07 »

BunudaBanlayin yazdı: 11 Nis 2017 23:17
1.si Böyle birşey yaparlarsa isyan eden kişilerden birisi ben olurum ve olmakta da haklıyımdır. Yaklaşık 50-60 tane Sunucular Arası Transfer yaptım hatta 60'ı da geçmiş olabilir.

2.si 3 karakterin Sunucu transferi, eğer aynı üyelikte olup hiç isim değiştirmediysen ,
ilk aktarcağın karakter 4995 akçe
2. Aktarcağın karakter 2995 akçe
3. Aktarcağın karakter 2995 akçe tutacak. Yani 10985 akçe yapar, o da eşittir 110tl . Ve her karakter için sana isim değiştirme hakkı verecekler bu da 60tllik bir avantaj sağlar , 110-60=50tl...
Hadi diyelim tüm karakterler ayrı üyeliklerde ve hiç isim değiştirmedin, hepsi 4995 akçe ile aktarılmış olucak , yani 14.985 akçe, bu da 150tl gibi bir rakam yapar ve hatta 1500 akçe artar, yani 135tl ye aktarmış olursun , isim değiştirmelerin fiyatınıda düşersen 75tl yapar...
180tl nasıl bir hesaptır?
:face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes: :thinking:
1.50-60 tane sunucu transferi yaptıysan en son isyan edicek kişi sen olmalısın bence çünkü verilecek hak sadece 1 tane. her hesaba 1 tane hak verilsin diyorum.

2. si şöyle bi hesap yaptım dostum.

3 ayrı hesap isim değiştirmesiz.

-5500 akçe 57 tl
-2500x2=5000 akçe 60 tl şuanda.

57*3=171 TL

birde bence hesabında mantık hatası var.adamlar bana isim değiştirme hakkı verince + olarak hesapta 1500 akçe kalınca cebime para girmeyecek :grin: cebimden hertürlü 171 tl gitmiş olucak.isim değiştirmeden banane ben cebimden çıkan paraya bakarım ki asıl bakılması gereken budur ekonomide.isim değiştirme sadece bi özellik , satılmaz edilmez.
1500 akçe kalmasıda farketmez .ayrıca benim görüşüme göre isim değiştirme oyunun seviyesini düşürmekten başka işe yaramadı oyuncular için.sadece sobee nin işine yaradı cepleri para doldu.

44 kez transfer yapmakta ayrı bir fantezi tebrik ederim valla :')
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kubi07 »

onurfb9 yazdı: 12 Nis 2017 16:07 İyi'de bundan bizene derler git akçe ile al derler ve haklılar'da o kadar para yatıran varken 2995 akçelik bir şeyi bedava dağıtmaları haksızlık olur.
tılsım meran sancak kuklacı gibi 7/24/365 tenha olan serverde oynayanlar için haksızlık değil bence.
oyun bize sunması gerektiği ortamı sunamıyor.keyfimizden geçmek istemiyoruz sonuçta başka servere.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön