Öncelikle merhaba;
Son zamanlarda aşırı paranoyak olan İKV forum kitlesi için moral bozucu ama (galiba) kesin bir teorim var.
Teorime gelince, Yeni bişeyler gelebilir ama yeni bölge gelmeyecek nedeni ise şudur;
Her yeni bölge geldiğinde oyunun ismi değişiyor değil mi? Örneğin çemberlitaş geldiğinde - İstanbul Kıyamet Vakti ve Çemberlitaş, yer altı geldiğinde - İstanbul Kıyamet Vakti ve Derindeki Sır, büyük hol bölgesi geldiğinde - İstanbul Kıyamet Vakti Arz ve Lodos. Şimdi bu adamlar mademki forumu güncellediler ve forumun temasında Arz ve Lodos yazısı var bu demek oluyorki yeni bölge gelecek olsaydı forum biraz geç güncellenirdi veya yeni bölgenin haberini verir yeni bölgeye hitaben bir tema koyulurdu. Yani diyeceğim şudurki yeter bu oyun belkide güncelleme paketi bile hazır olabilir. Belliki geliştirmek istenilen bir oyun değil.
NOT:Bir arkadaşım ile sohbet arası açılan bir konudur. Fikir ondan doğmuştur. Onun yazmadığını görünce ben yazmak istedim.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Güncelleme Bekleyenler Hk.
- BLueMASTER
 - Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Histeri

Re: Güncelleme Bekleyenler Hk.
Yeni güncellemenin tangriss olmadıgıı ve yeni olan forum sitemisinde sadece yazının ARZ LODOS yazınısn resimde oldugu gibi gelen bölgenin yazılamaz demi bu kadar zor olmasa gerek  

- BLueMASTER
 - Sahaf Yardımcısı

Forumun arka planını 5 yılda güncelleyen bahsettiğin yazıyı 20 yılda zor günceller.

- uzunyillarsonra
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
 - Lonca: anatolia

Hiçbir güncelleme de güncelleme oyunda yayınlanmadan önce forumdaki arz ve lodos,çemberlitaş gibi yazıları temaları değiştirmediler.

BLueMASTER yazdı: ↑05 Nis 2017 17:31Forumun arka planını 5 yılda güncelleyen bahsettiğin yazıyı 20 yılda zor günceller.
1. form hazırlamak 5 yıllarını almamıştır.
2.güncelleme gelemez site artık degişti böyle devam edicek diosun şimdide zor güncellerler diosun kendinle çelişme sadece bekle onlar elbette gerekli açıklama yapacaklar
- BLueMASTER
 - Sahaf Yardımcısı

Bende ondan bahsediyorum forumu güncellediklerinde artık bitmişti zaten.uzunyillarsonra yazdı: ↑05 Nis 2017 17:36 Hiçbir güncelleme de güncelleme oyunda yayınlanmadan önce forumdaki arz ve lodos,çemberlitaş gibi yazıları temaları değiştirmediler.

- BLueMASTER
 - Sahaf Yardımcısı

Hazırlamak 4 saatlerini almamıştır.Reisss yazdı: ↑05 Nis 2017 17:37BLueMASTER yazdı: ↑05 Nis 2017 17:31Forumun arka planını 5 yılda güncelleyen bahsettiğin yazıyı 20 yılda zor günceller.
1. form hazırlamak 5 yıllarını almamıştır.
2.güncelleme gelemez site artık degişti böyle devam edicek diosun şimdide zor güncellerler diosun kendinle çelişme sadece bekle onlar elbette gerekli açıklama yapacaklar
Ama yayınlamak 5 yıl birazcık yazdıklarımı sakin kafa ile okur musun

- BLueMASTER
 - Sahaf Yardımcısı

Beyler paylaştığım sadece bir teori  

Neden bu kadar sert çıkıştınız güncelleme gelicek yada gelmeyecek sakince yorum istedim fikir istedim...

- DuMaNisTT
 - Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Lonca: Talebe-i Tevarih

Farklı bir bakış açısı.

- BLueMASTER
 - Sahaf Yardımcısı