YÖNETİCİLER BAKARSA MEMNUN OLURUM.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Re: YÖNETİCİLER BAKARSA MEMNUN OLURUM.

Mesaj gönderen inquisitor »

Türk Telekom'un izin vermeyişi gibi şeyler saçma bir bahane bana kalcak olursanız. Yani en basitinden Nerull'a İKV forumuna arada cevap ver, ama KM'ye ne yazarlarsa cevap ver mi diyecek bir şirket :D. Komik olmayın Türk Telekom açıklama falan arkasına sığındıkları bahane. Bu oyunu kodlayan adamların çoğu şu an Zula'da. Oyunun tıkanma sebebi bu. En basitinden tek tek eliyle kodlayan Zwartan yok. O gittiğinden beri de oyuna eklenen 1 kaya parçası dahi yok. Yani Zula'nın şirketi satın almadıkça bu oyunu güncelleme sadece bir hayal bana göre :D
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Karaköy, Tangriss'den önce belki oyun Remasted olur. İhtiyacı da var aslında.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

inquisitor yazdı: 03 Nis 2017 21:17 Türk Telekom'un izin vermeyişi gibi şeyler saçma bir bahane bana kalcak olursanız. Yani en basitinden Nerull'a İKV forumuna arada cevap ver, ama KM'ye ne yazarlarsa cevap ver mi diyecek bir şirket :D. Komik olmayın Türk Telekom açıklama falan arkasına sığındıkları bahane. Bu oyunu kodlayan adamların çoğu şu an Zula'da. Oyunun tıkanma sebebi bu. En basitinden tek tek eliyle kodlayan Zwartan yok. O gittiğinden beri de oyuna eklenen 1 kaya parçası dahi yok. Yani Zula'nın şirketi satın almadıkça bu oyunu güncelleme sadece bir hayal bana göre :D
katılıyorum
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
karagol25
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Karagöl Team

Mesaj gönderen karagol25 »

Forumda Bakacak Yönetici Bulursak Baktırırız Konuya İşe Bak Yav :D İyice Boşladılar :D
Resim
Yaşam Ve Ölüm Arasındaki ÇİZGİ.
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GaffarBEY »

inquisitor yazdı: 03 Nis 2017 21:17 Türk Telekom'un izin vermeyişi gibi şeyler saçma bir bahane bana kalcak olursanız. Yani en basitinden Nerull'a İKV forumuna arada cevap ver, ama KM'ye ne yazarlarsa cevap ver mi diyecek bir şirket :D. Komik olmayın Türk Telekom açıklama falan arkasına sığındıkları bahane. Bu oyunu kodlayan adamların çoğu şu an Zula'da. Oyunun tıkanma sebebi bu. En basitinden tek tek eliyle kodlayan Zwartan yok. O gittiğinden beri de oyuna eklenen 1 kaya parçası dahi yok. Yani Zula'nın şirketi satın almadıkça bu oyunu güncelleme sadece bir hayal bana göre :D
Kesinlikle katılıyorum fakat öte yandan Fevzi Bey var o biraz kuşku yaratmıyor değil...
Kullanıcı avatarı
DORMICUM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: BETA

Mesaj gönderen DORMICUM »

Belkide Nerull Perihan ipucunun vererek bize karaköyü değil de 14 nisanı işaret etmiştir ? :-O
Kullanıcı avatarı
Thestory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Thestory »

DORMICUM yazdı: 04 Nis 2017 10:12 Belkide Nerull Perihan ipucunun vererek bize karaköyü değil de 14 nisanı işaret etmiştir ? :-O
Kardeşim yok artık daha neler :D
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Sobee eskiden şahıs şirketiydi ama şuan kurumsal bir şirket bünyesindeki departman kısacası sobee izinsiz veya verilen izinler dışında hiçbir adım atamaz kısacası evet TT ikvnin güncelleme konusunda hiçbir şekilde bilgi vermeyin demiş olabilir ve nerullun söylediklerinden de bu çıkıyor. Güncelleme bir hayal değil gelecek için sırasıyla yapılmış planlamalar vardır ve sıra bu konuya geldiğinde de güncelleme haberi yayınlanacaktır.

Ayrıca oyunda zwartan kadar emeği olan ve oyunun hikayesini yazan bir çok çizimde kodda emeği olan gorgar hala oyunun developerlarından birisidir yani zwartanın yeri dolduralamaz değil.

Resim
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

Türk Telekom 15 yıl iplemese nihat abimizde birşey diyemiyecek yani :S kapatın o zaman millet de boşuna ümitlenmesin kardeşim yıllardır ha geldi ha gelicek şeklinde insanlarla alay ediyorsunuz .
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

eskiden adı vardı [DEV]Nerull , oldu şimdi [GOCA]Marull. Başka bişey değil... Eskisi gibi etkinliği kalmamış belli . Zaten bu kadar üstünde durmayın , bu sadece oyun. Olanla yetinmeye çalışın.

Resim
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön