Merhaba arkadaşlar
Dün akşam uzun bir aradan sonra Fevzibey'i forumda gördüm. Kendisi Kader mühürlerini geliştirirken ekip ile birlikte çalışmıştı. Diğer developerler gibi ismi yeşil yazı ile yazılmıyor ama nickinin altında " Legendary Developer" tagı var. Bu adam şu an Developer mi ? Çünkü aynı tag DEV Gorgar'da var ve Gorgar'ın ismi yeşil renk ile yazılı. Efsanevi geliştiricilerden Zwartan'da yine bu tag mevcut. Aydınlatırsanız sevinirim.
Legendary Developer Tagı
Legendary Developer Tagı
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
Re: Legendary Developer Tagı
Tahminimce veteran developerlera verilen bir tag bu verdikleri hizmet ve çalışmalar için vefa nihayetinde.

Senin de dediğin gibi eskiden öyleydi. O nedenle "Efsanevi" eki var Developer önünde...Thestory yazdı: ↑31 Mar 2017 17:19 Merhaba arkadaşlar
Dün akşam uzun bir aradan sonra Fevzibey'i forumda gördüm. Kendisi Kader mühürlerini geliştirirken ekip ile birlikte çalışmıştı. Diğer developerler gibi ismi yeşil yazı ile yazılmıyor ama nickinin altında " Legendary Developer" tagı var. Bu adam şu an Developer mi ? Çünkü aynı tag DEV Gorgar'da var ve Gorgar'ın ismi yeşil renk ile yazılı. Efsanevi geliştiricilerden Zwartan'da yine bu tag mevcut. Aydınlatırsanız sevinirim.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Öyle de düşündüm ama eğer öyle ise neden aynı Tag DEV Gorgar'da var ?
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
Forumda Gorgar ve Fevzibey'in yetkileri aynı mı ? Yokmu cevap verecek yetkili birisi.
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
Gorgar da 2014'e kadar istanbul kıyamet vaktinde developer görevini üstlenmekteydi sonrasında ise kayıplara karıştı , Fevzibey'in forumda tekrardan aktif olması belkide bakarsın gorgarda görünür bu aralar belkide yeni bir ekip kuruluyordur zamanın akışına bırakalım.

- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunun asıl yapı taşlarını koyan kişilere "Efsanevi" etiketi verilmiş bence.