Ben Uzun Zamandır 1 Nisanı Bekiyorum.
benim gibi forumda takılıp oynamayan ama tamam ben bıraktım artık demek için ise 10. yılda da bir güncelleme gelmeyeceğini net olarak öğrenmek için bekleyenlerin son düşüncesi nedir?
en son 1 nisanda yalnızca bu açıklama yapılmış bu yıl belki bu açıklamayı dahi yazmayacakalr çünkü 3 yıldır yazmıyorlar.
viewtopic.php?f=19&t=109661
Bir Veda Dalgası Yaklaşıyor mu?
Bir Veda Dalgası Yaklaşıyor mu?
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Re: Bir Veda Dalgası Yaklaşıyor mu?
bekleyişimiz veya bekleyişim zaten 10. yıl olduğu için değil biz yıllardır bekliyoruz bir güncelleme sadece bu yılda da bir değişiklik olmazsa bizden buraya kadara diyeceğiz.
oyunu seviyorum yerini alabilecek baska bir oyun mevcut değil fakat fazlasıyla sıkıldık.
oyunu seviyorum yerini alabilecek baska bir oyun mevcut değil fakat fazlasıyla sıkıldık.
Akçe fiyatlarında indirim, özel etkinlikler. Daha ne yapacaklar ki.Serinplay yazdı:Yönetimi bilmem ama ben 1 Nisan hazırlığımı yaptımUmarım onlarda bir şeyler yapmıştır da hepimiz şaşırırız.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Oyunu bırakın, boşuna oynuyorsunuz, güncelleme gelmeyecek diyenlerden değilim. Ama 1 Nisan'da birşey olacağını zannetmiyorum. Bir şey olacak olsaydı haber verirlerdi iki üç ay önceden.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
orası tabiki öyle heğimiz hatırlıyoruz hidra yeraltı vb. vb. bir çok yerin haberini heycanla bekleyişimizi :lol:SalurBeyi yazdı:Oyunu bırakın, boşuna oynuyorsunuz, güncelleme gelmeyecek diyenlerden değilim. Ama 1 Nisan'da birşey olacağını zannetmiyorum. Bir şey olacak olsaydı haber verirlerdi iki üç ay önceden.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Oyun bu sonuçta. O yüzden canım istediğinde giriyorum istemediğinde girmiyorum. 10. Yıl ile ilgili bi beklentim yok. Denildiği gibi önceden açıklanması gerekirdi. En fazla akçe indirimi gelir ama son zamanlarda yapılan faiş akçe fiyat artışından dolayı indirim gelse bile boş 
Dediğim gibi canım istediğinde giriyorum. Yaklaşık 1 yıldır da hafta bi iki kere o da yeraltında bi turlamak için giriyorum. Muhtemelen 10. Yıl 11. Yıl olursa 12. Yılda böyle geçicek benim için...
Dediğim gibi canım istediğinde giriyorum. Yaklaşık 1 yıldır da hafta bi iki kere o da yeraltında bi turlamak için giriyorum. Muhtemelen 10. Yıl 11. Yıl olursa 12. Yılda böyle geçicek benim için...
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
Oyuna bitti gözüyle bakmayın daha her şey bitmiş değil oyunun bittiğini görmedik. OLİVERA sen 100m verdin mi şu bizim bi iddaa vardı bırakmadan onuda hallet.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
oyun bitmedi evet, yenilik gelmiyor diye yenilik gelmicek anlamına gelmez bu sözü şuan kendini yönetici sananlar sölüyor katılıyorum lakin bu yöneticilerle olcak iş degil oyunun sahibi sahıs veya kurum kimse gelip kendileri bi oyunun haline baksalar ilk yapacakları iş yönetici kadrosunu tamamen degiştirmek, yenilik(temizlik) iyidir iyi :mrgreen: :mrgreen:
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
Mevzu gemi değil biz beklemeyi seviyoruz.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
konuyu amacı dışına çıkartma derdin sorun varsa özelden yazarsın karaktersizliğe gerek yok bu konular konuşuldu çoktan.Brainiac yazdı:Oyuna bitti gözüyle bakmayın daha her şey bitmiş değil oyunun bittiğini görmedik. OLİVERA sen 100m verdin mi şu bizim bi iddaa vardı bırakmadan onuda hallet.
1 nisandan sonra ben çok ciddi anlamda oyuncu kaybı yaşayacağına inanıyorum oyununn.