İyi Forumlar arkadaşlar,
Full bir tank yani taşkanat eşyaları tamam olan bir tankın dirençleri şifacının direnç yetenekleriyle birlikte (iksirsiz) kaç oluyor. Bilen birisi yazabilirse çok memnun olurum.
Full + Full tankın dirençleri hakkında
Full + Full tankın dirençleri hakkında
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: Full + Full tankın dirençleri hakkında
Eğer Taş Kanat Balta yükseltilmiş ise 36+32*5 yani bu da 196'ya tekabül ediyor.Şifacı direnci de 400 direnç verdiği için toplam 596 oluyor.Bir de Element koruyucu gözlük var olduğunu düşünürsek;oradan da 60 puan daha geliyor.Toplam 656 oldu.Tabi bir de karakterin kendisine ait 240 direnç puanı var.Onu da hesaba katabilirdim ancak kimi elektriğe kimi buza veriyor yani değişkenlik gösterebilir.
Bu şekilde iksire ihtiyaç kalıyor mu ?Retaliation yazdı:Eğer Taş Kanat Balta yükseltilmiş ise 36+32*5 yani bu da 196'ya tekabül ediyor.Şifacı direnci de 400 direnç verdiği için toplam 596 oluyor.Bir de Element koruyucu gözlük var olduğunu düşünürsek;oradan da 60 puan daha geliyor.Toplam 656 oldu.Tabi bir de karakterin kendisine ait 240 direnç puanı var.Onu da hesaba katabilirdim ancak kimi elektriğe kimi buza veriyor yani değişkenlik gösterebilir.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Eğer karakterin kendine has direnç puanını mesela buza verdik.656+240'dan toplamı 896'ya eşit olacaktır.Eğer gruptaki şifa,tankı Gaffar'a karşı tutabilecek güçteyse,sadece Shen Kuo iksir içerek keyifle Gaffar'ın ağzına ağzına vurabilirsiniz.Plafect00 yazdı:Bu şekilde iksire ihtiyaç kalıyor mu ?Retaliation yazdı:Eğer Taş Kanat Balta yükseltilmiş ise 36+32*5 yani bu da 196'ya tekabül ediyor.Şifacı direnci de 400 direnç verdiği için toplam 596 oluyor.Bir de Element koruyucu gözlük var olduğunu düşünürsek;oradan da 60 puan daha geliyor.Toplam 656 oldu.Tabi bir de karakterin kendisine ait 240 direnç puanı var.Onu da hesaba katabilirdim ancak kimi elektriğe kimi buza veriyor yani değişkenlik gösterebilir.