Playstore'da Akçelere zam mı geldi ?
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Re: Playstore'da Akçelere zam mı geldi ?
Akçeler dolara mı bağlı ? KPSS bile 420 TL 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
akçe fiyatları ?
şakamıdır yoksa insanları bıktırmanın peşindemisiniz ?
bu insanlar sizden yenilik beklerken siz önce 5500 + 3 aylık paketi kaldırıp şimdi ise fiyatlara zam koymussunuz ? bide bu eksikti zaten
dolar ikv yi etkiledi yazıklar olsun yönetime, kazandıgınız para az geldiyse söleyin ucuz numaralara yatmayın,
az para kazanıyoruz diyin gerekli destegi oyuncular yapar siz çıkıp yalan dolan olucak, inş olucak cevirmece laflarla oyuna yenilik gelcek dıye lafı gevelerken milleti bu oyundan siz soğutuyorsunuz. az kazanıyoruz diyin KADER MÜHÜRLERİNE para lazım diyin küçük sacma oyununuza İKV adı altında bağış yapacak insan elbet cıkar.
yalan dolanla gemi yürütülmez.
bu insanlar sizden yenilik beklerken siz önce 5500 + 3 aylık paketi kaldırıp şimdi ise fiyatlara zam koymussunuz ? bide bu eksikti zaten
az para kazanıyoruz diyin gerekli destegi oyuncular yapar siz çıkıp yalan dolan olucak, inş olucak cevirmece laflarla oyuna yenilik gelcek dıye lafı gevelerken milleti bu oyundan siz soğutuyorsunuz. az kazanıyoruz diyin KADER MÜHÜRLERİNE para lazım diyin küçük sacma oyununuza İKV adı altında bağış yapacak insan elbet cıkar.
yalan dolanla gemi yürütülmez.
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Çok yazık.Yüklü akçe alacaktım, fiyatları görünce vazgeçtim. Sanırım akçe almayın demenin farklı bir yolunu buldular
Hayırlısı olsun herşeye rağmen.
Hayırlısı olsun herşeye rağmen.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Yenilik istemiyormuydunuz arkadaşlar alın size yenilik
[Sobee Usulü Yenilik]
[Sobee Usulü Yenilik]

leones non capit muscas
Yeniliği çok yanlış anlamışlar 
Sobeenin yeni çılgınlığının 295 olan kondriti 300 düze çekmesini bekliyorum
Sobeenin yeni çılgınlığının 295 olan kondriti 300 düze çekmesini bekliyorum
En son resp0nse tarafından 14 Mar 2017 18:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
onu yapan geliştirici her kimse delikanlı gibi çıkıp burdan acıklasında milletde ozaman direk olarak ona bi yüklensin bakalım o zaman ne dicek para az gelıyor anladık basınızda aç olanlar var, sanırsın suriyeliler ! :mrgreen: :mrgreen:Brainiac yazdı:yapılan bu uygulama geliştirici ekibinin bilgisi dahilindedir.(bir GM)
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
Gerekli açıklama yapılmış yanlız, 2011 den beri zam yapmamışlar 2011 den beri oyuna hiç bir yenilik getirmediğiniz için olabilir mi acaba ?

- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
parası neyse verelimde akçeleri indirin
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
Neye göre gelişecek Allah Aşkına Biri aydınlatsın beni :arrow:Baltalilah yazdı:Gerekli açıklama yapılmış yanlız, 2011 den beri zam yapmamışlar 2011 den beri oyuna hiç bir yenilik getirmediğiniz için olabilir mi acaba ?
Dostum gerçekten hayret ediyorum cidden böyle bir şey mi demişer ?inquisitor yazdı:"Yapılan bu düzenlemenin oyunumuzun gelişmesinde ve siz oyuncularımıza yeni içerikler sunulmasında katkı sağlayacağını da önemle hatırlatmak isteriz." demişler bi de. Utanmıyorlar yalan söylemeyeBizden kazanılan para ile Kader Mühürleri geliştiriliyor salak mı bu oyuncular bu yalanı yiyecek. Bunu yazmasa zam bi nebze kabul edilebilir birşey.