ACİLL
ACİLL
Telefonun kapandığı için destek aldığım formu doldurdum ve yolluyorum yollamıyor başka başlığa mı yollyacağım yoksa üyelik sorunlarına deniyorum olmuyor bilgilendirin birde 1 sayfa gibi büyük bir yazı ondanmı hata alıyorum
Re: ACİLL
Bu hatayla ile ilgili gerekli bilgi geliştiricilere yollandı. Ayrıca karşılaştığınız hatayı destek sayfamıza bildirebilirsiniz.Davut12 yazdı:Telefonun kapandığı için destek aldığım formu doldurdum ve yolluyorum yollamıyor başka başlığa mı yollyacağım yoksa üyelik sorunlarına deniyorum olmuyor bilgilendirin birde 1 sayfa gibi büyük bir yazı ondanmı hata alıyorum
diyor iletildi mi yani
Merhaba
ilk olarak; yaşamış olduğunuz sorunu İletişim Destek Formu > Üyelik Sorunları başlığı altında ilgili birime müracaat ilettiğiniz takdirde detaylı ve sağlıklı bilgiyi ilgili birim tarafınıza verecektir.
İkinci olarak; almış olduğunuz hata, başvuru formunun tarayıcıda uzun süre açık kalması üzerine, zaman aşımından kaynaklı böyle bir hata almanız muhtemeldir. Metni herhangi bir yazı programı dosyasında hazırlayıp oradan kopyala-yapıştır yapmanızı önerebiliriz. İlaveten; tarayıcınızın çerezlerini ve SSL`sini de temizlemenizi, sorun devam ederse farklı bir tarayıcıdan işleminizi tekrarlamanızı önerebiliriz.
İyi forumlar
ilk olarak; yaşamış olduğunuz sorunu İletişim Destek Formu > Üyelik Sorunları başlığı altında ilgili birime müracaat ilettiğiniz takdirde detaylı ve sağlıklı bilgiyi ilgili birim tarafınıza verecektir.
İkinci olarak; almış olduğunuz hata, başvuru formunun tarayıcıda uzun süre açık kalması üzerine, zaman aşımından kaynaklı böyle bir hata almanız muhtemeldir. Metni herhangi bir yazı programı dosyasında hazırlayıp oradan kopyala-yapıştır yapmanızı önerebiliriz. İlaveten; tarayıcınızın çerezlerini ve SSL`sini de temizlemenizi, sorun devam ederse farklı bir tarayıcıdan işleminizi tekrarlamanızı önerebiliriz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Geçici bir sorun vardır. 1 saat sonra tekrar dene. Olmaz ise sabah denersin. Sabah güncellemesinden sonra düzelir belki.Davut12 yazdı:Kardeşim 1 sayfaya yakınSalurBeyi yazdı:Her şeyi tek tek, sakince yazabilir misin?form veridiler doldurdum yollanmıyor
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Ayni baslik altinda yollayacaksin sana konuyla alkali kod verecekler fakat gerceklesmio birader haberin olsun bak ben kac zamandir bekliyorumDavut12 yazdı:Telefonun kapandığı için destek aldığım formu doldurdum ve yolluyorum yollamıyor başka başlığa mı yollyacağım yoksa üyelik sorunlarına deniyorum olmuyor bilgilendirin birde 1 sayfa gibi büyük bir yazı ondanmı hata alıyorum