http://www.uyelikal.com/cat/4/
SU AKÇE SATIM MERKEZİ SİZEMİ AİT ONA GÖRE AKCE CEKCE 5500 + 3 AYLK VERİLİYORMUŞ BURDA.
AKÇE SATIM SİTESİ SİZE AİTMİ
- cimbom63454
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ReySAkar
Re: AKÇE SATIM SİTESİ SİZE AİTMİ
orası kapandı
eskiden satışı vardı.
oradaki satışı yapanlar şuan Türkpin den satış yapıyorlar. ayrıca 5500+ plus yok onlarda sadece 5500 e döndüler.
oradaki satışı yapanlar şuan Türkpin den satış yapıyorlar. ayrıca 5500+ plus yok onlarda sadece 5500 e döndüler.
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Re: AKÇE SATIM SİTESİ SİZE AİTMİ
Merhabalar;
PlayStore ile yapılan distribütörlük anlaşması ile birlikte İstanbul Kıyamet Vakti ürün/lerinin satışı sadece PlayStore üzerinden gerçekleşmektedir.
İstanbul Kıyamet vakti oyunumuzun tek yetkili satıcısı PlayStore olup, İstanbul Kıyamet Vakti dükkan ve PlayStore haricindeki sitelerden satılan/satılacak ürünleri itibar etmememiz önemle belirtmek isterim.
İyi forumlar dilerim.
PlayStore ile yapılan distribütörlük anlaşması ile birlikte İstanbul Kıyamet Vakti ürün/lerinin satışı sadece PlayStore üzerinden gerçekleşmektedir.
İstanbul Kıyamet vakti oyunumuzun tek yetkili satıcısı PlayStore olup, İstanbul Kıyamet Vakti dükkan ve PlayStore haricindeki sitelerden satılan/satılacak ürünleri itibar etmememiz önemle belirtmek isterim.
İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!