Sayfamız Hayırlı Olsun Beyaz Köşke
Bu araada Başkan Cccbaldoccc adını sil o char calındı
●●●[CCC] LON[CCC]ASI●●●
Re: ●●●[CCC] LON[CCC]ASI●●●
__HaKYoL__
CCC loncası sızden bırsey ıstıyıcem bu Godfatherr Ergenekonx cakalını ve olusumunu bıtırn oyunda rahat bırakmıyor bızı moda sokturmuyor adam adam akıllı vs atıcaz bırden kalabalıklasıyorlar Canerxbızans buda onun yanında aynı sekılde Rotary de dedımı yaparsanız cok makbule gecer sevgı ve saygılarımla bitirin su cakalı artık
kral benı unuttun yazık vahım bır tabla var artık gıdıyorsun baskalarından yardım dılenıyorsun utanlan utan değil ccc gıt babanı cağir baban gelse bıle yıkamaz bızım ekıbı cakala bak gorun ıste eziği mod yasak sana olum biat et yazık cocuga bırılerı yardım etsın hehekralx yazdı:CCC loncası sızden bırsey ıstıyıcem bu Godfatherr Ergenekonx cakalını ve olusumunu bıtırn oyunda rahat bırakmıyor bızı moda sokturmuyor adam adam akıllı vs atıcaz bırden kalabalıklasıyorlar Canerxbızans buda onun yanında aynı sekılde Rotary de dedımı yaparsanız cok makbule gecer sevgı ve saygılarımla bitirin su cakalı artık
Ağirabi
biz oyunda istediğimizi, bize engel olanı bitiririz. Godfatherr in bize herhangibi engeli yok.kralx yazdı:CCC loncası sızden bırsey ıstıyıcem bu Godfatherr Ergenekonx cakalını ve olusumunu bıtırn oyunda rahat bırakmıyor bızı moda sokturmuyor adam adam akıllı vs atıcaz bırden kalabalıklasıyorlar Canerxbızans buda onun yanında aynı sekılde Rotary de dedımı yaparsanız cok makbule gecer sevgı ve saygılarımla bitirin su cakalı artık
cccFSAccc
CCC LONCA ÖNDERİ
CCC LONCA ÖNDERİ
tmm dostum yeni liste düzenlenecek isimler silinecek eklenecek.hakyol yazdı:Sayfamız Hayırlı Olsun Beyaz Köşke
Bu araada Başkan Cccbaldoccc adını sil o char calındı
cccFSAccc
CCC LONCA ÖNDERİ
CCC LONCA ÖNDERİ
- fatalflex
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
İlyas Abi beni yazmayı unutmuşsunuz en son hatırlıyorumda gerçek king ile oturduk arz sıkıştırmıştık antrepoda ondan sonra kader kötü gitti we yollarımız ayrıldı eğer loncanıza alırsanız size layık olmak için elimden geleni yapıcam SAYGILAR çakma kinq
Ccckinqccc
***********Joob ***********
- Cccilyasccc
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: C C C
fatalflex yazdı:İlyas Abi beni yazmayı unutmuşsunuz en son hatırlıyorumda gerçek king ile oturduk arz sıkıştırmıştık antrepoda ondan sonra kader kötü gitti we yollarımız ayrıldı eğer loncanıza alırsanız size layık olmak için elimden geleni yapıcam SAYGILAR çakma kinqCcckinqccc
Yeni listeye yazarız kardesım.
Cccilyasccc [CCC' LONCASI ÖNDERİ ]
Bazı yıkılışlar, daha parlak kalkışların teşvikçisidir
''BETADAN GÜNÜMÜZE LODOS E-FSA-NESİ''

Bazı yıkılışlar, daha parlak kalkışların teşvikçisidir
''BETADAN GÜNÜMÜZE LODOS E-FSA-NESİ''

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
ulan hepiniz uyuyonuz len cnım sıkıldı iş yernde çalış çalış çalış çalış nereye kadar girinde iki kaynatak 

- Uranusxspeed
- Cin Avcısı
Sayfanız HayırLı oLsun umarım hedeflerinize ulaşırsınız.
xXxExPaJLyyxXx => [ Ejder asa ] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=