8 YIL ÖNCESİ.....
8 YIL ÖNCESİ.....
Selamün aleyküm herkese hayırlı oyunlar hayırlı akşamlar.İsmim oğuzhan bu oyunu 8 yıl önce oynuyordum çocuktum o zamanlar ama çok eğleniyordum çarımın çalınmasıyla oyunu bıraktım ve lise üniversite sınavları derken bir daha dönemedim ama bu oyun bende hep bir yer edindi.Diğer online oyunların aksine ikvnin oyuncularının yaş ortalaması daha büyük diye düşünüyorum..Neyse konuya gireyim başınızı ağrıttım bir ara arkadaşım oynarken yine seneler oldu onu izlemiştim ve oyun çok değişmişti eskiden kenana gaddara yola gitme çabası vardı lakin o zaman farklı bir amaca bürünmüştü oyun daha çok parasal olarak galiba..Ne biliyim bir madenin naşında saatlerce beklerdim ama onun bile önemi kalmamıştı.Evet tılsımda oynuyordum ve gayet aktifti.Sizi söyleyeceğim şu ki abilerim kardeşlerim ben yine oyuna başlamayı düşünüyorum ama eskisi gibi mi merak ediyorum ? ben kenana ne biliyim bazı bosslara gidebileceğim oyun içinde muhabbet edebileceğim birileri olsun istiyorum..Eğer dediklerim gibiyse hemen başlicam.Size zahmet beni bilgilendirseniz çok makbule geçer
Kafanızı çok ağrıttım kusura bakmayın neyse tekrardan iyi oyunlar esen kalın..
Re: 8 YIL ÖNCESİ.....
Eski hali ile arasında 180° fark var ama sen bilirsinrapmativ yazdı:Selamün aleyküm herkese hayırlı oyunlar hayırlı akşamlar.İsmim oğuzhan bu oyunu 8 yıl önce oynuyordum çocuktum o zamanlar ama çok eğleniyordum çarımın çalınmasıyla oyunu bıraktım ve lise üniversite sınavları derken bir daha dönemedim ama bu oyun bende hep bir yer edindi.Diğer online oyunların aksine ikvnin oyuncularının yaş ortalaması daha büyük diye düşünüyorum..Neyse konuya gireyim başınızı ağrıttım bir ara arkadaşım oynarken yine seneler oldu onu izlemiştim ve oyun çok değişmişti eskiden kenana gaddara yola gitme çabası vardı lakin o zaman farklı bir amaca bürünmüştü oyun daha çok parasal olarak galiba..Ne biliyim bir madenin naşında saatlerce beklerdim ama onun bile önemi kalmamıştı.Evet tılsımda oynuyordum ve gayet aktifti.Sizi söyleyeceğim şu ki abilerim kardeşlerim ben yine oyuna başlamayı düşünüyorum ama eskisi gibi mi merak ediyorum ? ben kenana ne biliyim bazı bosslara gidebileceğim oyun içinde muhabbet edebileceğim birileri olsun istiyorum..Eğer dediklerim gibiyse hemen başlicam.Size zahmet beni bilgilendirseniz çok makbule geçerKafanızı çok ağrıttım kusura bakmayın neyse tekrardan iyi oyunlar esen kalın..
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Gaddar'dan sonrasını okumadım.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Ultraslan67
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: <Bozoklar>
AhahahahaKraToSs yazdı:Gaddar'dan sonrasını okumadım.
Hesap taşınmıştır 》》ASİLKAN
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Sen oyunu bıraktığında Derindeki Sır paketi yeni çıkmıştı galiba. Atladığım bir yer mi var adaş?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
8 yıl önce kenan bile yoktu kardeş. 
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
kubi07 yazdı:8 yıl önce kenan bile yoktu kardeş.
Kenan konuşmayı bırak pakette gelecegi bile söylenmedi
BOŞ