Değişik bir durum :)
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Re: Değişik bir durum :)
herkes birbirini trollemeye çalışıyor 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
daha düne kadar her konuda yönetimi yalayan arkadasmı sölüyor bunları ?YemeLik yazdı:nasıl bir saykosun sen adamlar oyuna gelse ne olacak boş boş konular açmayın şurda.gel ben seni seveyim sevilmeye ihtiyacın varsa.
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
tamamen katılıyorum görüntü görünüş konusmalar verilen cevapları aynen bu yazdıklarını gösteriyor.dert sadece gelir olmuş.yilolmus2017 yazdı:Bu sorunun yanıtı çok basit. Nerull ve ekibi tek tip bir gm kadrosu istiyor: Uslubu, kişiliği, oyuna ve oyuncuya bakış açısı benim baktığım pencereden olsun istiyor ve nitekim durum uzun zamandır maalesef böyle. Şuan kalan gm veya destek kadrosuna bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Gerçekleri ne kadar söylemeyi ertelerim ve satışları gittiği yere kadar nasıl götürebilirim tek stratejileri ve felsefeleri bu. Strateji, felsefe ve hedef elbette ki bu olabilir bu normal de karşılanır ancak etik olmayan bir çok nokta var. Örnek hala bu gönüllü destek ekibinin gönüllü olarak orada hizmet verdiğini düşünenler var ve ben buna katılmıyorum elimde ciddi belgeler de var. Onları orada tutan yalnızca her fırsatta dile getirdikleri ücret almıyoruz, sadece gönüllüyüz, demeleri değildir.RecepBaS yazdı:gm olup hiçbir etkinlikde,oyunda,forumda aktif olarak görmediğimiz insanlar var ?
neden aktif olarak oyuncularla iç içe değilsiniz.oyuncuları dinlemediginiz için kacıp saklanıyorsun ve dogal olarak şahsen bende sinirlenip öfkelenebiliyorum, bunu tam tersi yapsanız size kızacak insan oldugunu sanmıyorum siz kaçıp saklanarak sadece insanları oyundan sogutuyorsunuz. bu konuyu sadece eleştiri olsun diye sölemiyorum, birlik beraberlik saygı sevgi olmadan hiçbir sey olmaz gelin birlik olalım ?
oyundan ve oyunculardan artık kaçmayın...
Sevmek güzel,sevilmek daha güzel![]()
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
Yönetim ekibi denetmeninden, forumcusuna yada game masterına kadar herhangi bir ücret almadan sadece gönüllü olarak yapmaktadır. Derseniz neden ücretsiz İkv sevgisi yada oyun içinde tanınmak güzel bir anı bırakmak olabilir.RecepBaS yazdı:tamamen katılıyorum görüntü görünüş konusmalar verilen cevapları aynen bu yazdıklarını gösteriyor.dert sadece gelir olmuş.yilolmus2017 yazdı:Bu sorunun yanıtı çok basit. Nerull ve ekibi tek tip bir gm kadrosu istiyor: Uslubu, kişiliği, oyuna ve oyuncuya bakış açısı benim baktığım pencereden olsun istiyor ve nitekim durum uzun zamandır maalesef böyle. Şuan kalan gm veya destek kadrosuna bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Gerçekleri ne kadar söylemeyi ertelerim ve satışları gittiği yere kadar nasıl götürebilirim tek stratejileri ve felsefeleri bu. Strateji, felsefe ve hedef elbette ki bu olabilir bu normal de karşılanır ancak etik olmayan bir çok nokta var. Örnek hala bu gönüllü destek ekibinin gönüllü olarak orada hizmet verdiğini düşünenler var ve ben buna katılmıyorum elimde ciddi belgeler de var. Onları orada tutan yalnızca her fırsatta dile getirdikleri ücret almıyoruz, sadece gönüllüyüz, demeleri değildir.RecepBaS yazdı:gm olup hiçbir etkinlikde,oyunda,forumda aktif olarak görmediğimiz insanlar var ?
neden aktif olarak oyuncularla iç içe değilsiniz.oyuncuları dinlemediginiz için kacıp saklanıyorsun ve dogal olarak şahsen bende sinirlenip öfkelenebiliyorum, bunu tam tersi yapsanız size kızacak insan oldugunu sanmıyorum siz kaçıp saklanarak sadece insanları oyundan sogutuyorsunuz. bu konuyu sadece eleştiri olsun diye sölemiyorum, birlik beraberlik saygı sevgi olmadan hiçbir sey olmaz gelin birlik olalım ?
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
diyelimki para alınmıyor, maden güzel bir anı olsun diye yapıyorlar neden ozaman oyundan uzak sadece etkınlık günü oyuna gelip (mesai baslangıcı bitsede gitsem) etkinlik bitince duman oluyorlarghost yazdı:Yönetim ekibi denetmeninden, forumcusuna yada game masterına kadar herhangi bir ücret almadan sadece gönüllü olarak yapmaktadır. Derseniz neden ücretsiz İkv sevgisi yada oyun içinde tanınmak güzel bir anı bırakmak olabilir.RecepBaS yazdı:tamamen katılıyorum görüntü görünüş konusmalar verilen cevapları aynen bu yazdıklarını gösteriyor.dert sadece gelir olmuş.yilolmus2017 yazdı:Bu sorunun yanıtı çok basit. Nerull ve ekibi tek tip bir gm kadrosu istiyor: Uslubu, kişiliği, oyuna ve oyuncuya bakış açısı benim baktığım pencereden olsun istiyor ve nitekim durum uzun zamandır maalesef böyle. Şuan kalan gm veya destek kadrosuna bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Gerçekleri ne kadar söylemeyi ertelerim ve satışları gittiği yere kadar nasıl götürebilirim tek stratejileri ve felsefeleri bu. Strateji, felsefe ve hedef elbette ki bu olabilir bu normal de karşılanır ancak etik olmayan bir çok nokta var. Örnek hala bu gönüllü destek ekibinin gönüllü olarak orada hizmet verdiğini düşünenler var ve ben buna katılmıyorum elimde ciddi belgeler de var. Onları orada tutan yalnızca her fırsatta dile getirdikleri ücret almıyoruz, sadece gönüllüyüz, demeleri değildir.RecepBaS yazdı:gm olup hiçbir etkinlikde,oyunda,forumda aktif olarak görmediğimiz insanlar var ?
güzel anı istiyorsan deger verirsin sanırım...
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Adı üstünde gönüllü. Bu insanların asıl işi bu iş değil. Belki AFRASİYAB bakkal, belki SuhanPerdaz berber, bilemeyiz yani. Herkes gibi onların da gündelik işleri var. Bu yüzden etkinlikten etkinliğe girmelerini normal karşılıyorum, bence siz de normal karşılayın.
Ama [DEV] kadrosunun girmesini zorunlu olarak görüyorum, çünkü onların işi bu oyun.Bu oyundan evlerine ekmek götürüyorlar.
Ama [DEV] kadrosunun girmesini zorunlu olarak görüyorum, çünkü onların işi bu oyun.Bu oyundan evlerine ekmek götürüyorlar.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
güzel diyorsun ama yanlıs biliyorsunFiratCakiroglu yazdı:Adı üstünde gönüllü. Bu insanların asıl işi bu iş değil. Belki AFRASİYAB bakkal, belki SuhanPerdaz berber, bilemeyiz yani. Herkes gibi onların da gündelik işleri var. Bu yüzden etkinlikten etkinliğe girmelerini normal karşılıyorum, bence siz de normal karşılayın.
gönüllü oyuna bizimle çalışırmısınız dediklerinde herhangi biriniz yetkili veya görevli olma şartlarını okudunuzmu ?
günlük en az 4 saat aktif pc kullanma sartı var bunu yönetim diyor ben degil belirtmek istedim
sade dev girmek zorunlu dıye bısey yok yönetimde vasıflı vasıfsız kimse varsa zorunlu kendileri kural çigniyor
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Kronometre açıp günde 4 saat oyun başında bekleyecek değiller haliyleRecepBaS yazdı:güzel diyorsun ama yanlıs biliyorsunFiratCakiroglu yazdı:Adı üstünde gönüllü. Bu insanların asıl işi bu iş değil. Belki AFRASİYAB bakkal, belki SuhanPerdaz berber, bilemeyiz yani. Herkes gibi onların da gündelik işleri var. Bu yüzden etkinlikten etkinliğe girmelerini normal karşılıyorum, bence siz de normal karşılayın.
gönüllü oyuna bizimle çalışırmısınız dediklerinde herhangi biriniz yetkili veya görevli olma şartlarını okudunuzmu ?
günlük en az 4 saat aktif pc kullanma sartı var bunu yönetim diyor ben degil belirtmek istedim
sade dev girmek zorunlu dıye bısey yok yönetimde vasıflı vasıfsız kimse varsa zorunlu kendileri kural çigniyor
Bunu oyun olarak düşünme, forumda da yetkili bu kişiler.Günde 3 4 sunucuda etkinlik düzenleyip, üstüne forumla uğraşmak gündelik işten kalan vakit için yorucu bir iş.
Üstte de söylediğim gibi [DEV] kısmı sorumludur bundan bence. Gelir elde eden onlar çünkü.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
aynen ölede en basta belirttigim gibi ne oyun ne forumda aktf degiller dedim amaFiratCakiroglu yazdı:Kronometre açıp günde 4 saat oyun başında bekleyecek değiller haliyleRecepBaS yazdı:güzel diyorsun ama yanlıs biliyorsunFiratCakiroglu yazdı:Adı üstünde gönüllü. Bu insanların asıl işi bu iş değil. Belki AFRASİYAB bakkal, belki SuhanPerdaz berber, bilemeyiz yani. Herkes gibi onların da gündelik işleri var. Bu yüzden etkinlikten etkinliğe girmelerini normal karşılıyorum, bence siz de normal karşılayın.
sade dev girmek zorunlu dıye bısey yok yönetimde vasıflı vasıfsız kimse varsa zorunlu kendileri kural çigniyor![]()
Bunu oyun olarak düşünme, forumda da yetkili bu kişiler.Günde 3 4 sunucuda etkinlik düzenleyip, üstüne forumla uğraşmak gündelik işten kalan vakit için yorucu bir iş.
Üstte de söylediğim gibi [DEV] kısmı sorumludur bundan bence. Gelir elde eden onlar çünkü.
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )