İnternetten her yerden alışveriş yapabildiğim banka kartımla playstoredan alışveriş yapamıyorum bunun çözümünü bilen var mı ?
Telefonuma şifre geliyor onu yazıyorum alışverişin tam son aşamasında kartınız bu alışverişe uygun değildir diyor.
Playstore kart sorunu
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Playstore kart sorunu
3pay diye birşey varmış playstore'da.Belki kartın o sisteme kapalı olabilir.Belki de bankanın sende kartın kullanım ücreti alacağı vardır , alışverişlere kapatmış olur.
Bir aralar bende de öyleyli kredi kartında.Sonra kendi kendine düzeldi.Nasıl oldu bilmiyorum ama.
Bir aralar bende de öyleyli kredi kartında.Sonra kendi kendine düzeldi.Nasıl oldu bilmiyorum ama.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Maestro digital oyun platformlarında sıkıntı çıkarabiliyor. Bende de banka kartı var. Önce o kart ile internetten kontör alıyorum. Sonra Playstore'dan mobil ödeme ile alışveriş yapıyorum. Bende de banka kartı ile olmamıştı.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Bu konuyla ilgili Playstore'a mesaj atmistim ve verdikleri cevap bu:

- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: anatolia
Bu ttnet çalışanlarının ve bu kararları verenlerin gerçekten tiner çektiğini düşünmeye başladım.
aynı zihniyet kardeşim vardır bir çıkarları ben ziraat bankkartla almıştım.çözüm önerileri felan kafalar zehir heriflerde farklı kredi kart al nedir?gram beceremiyorsun tt kardeş steama felan özenme boşa.5500 olayıda aynı zihniyet sürekli biri kurcalıyor 5500 ü açıklama degişmiş kapak degişmiş sürekli kurcalıyon,ürüne ait bilgiyi resmi kanallardan vermiyon,rezillik!!111!1uzunyillarsonra yazdı: Bu ttnet çalışanlarının ve bu kararları verenlerin gerçekten tiner çektiğini düşünmeye başladım.
Hahahhahahha aksam aksam guldum attiklari mesaja bak 
- xDeMaNuLex
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
kesin beşiktaşlıdır bu ttnet çalışanları tinerci kafası var ahaha 
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
neyin kafası lan bu ?
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.