İKV kitabının çıkmasını istemem ben. Edebi değer taşımayan kitaplar yüzünden ormanlar yok oluyor.
Animasyon ile dizisi yapılabilir ama. Bak buda başka bir fikir.

Biliyorum senin gibi hikayeyle ilgilenen insanlar olduğunu. Kitap fikri bu yüzden önemli.delikasap yazdı:viewtopic.php?f=100&t=139132
Bi bak derim
Oyuna güncelleme geleceğine inanmıyorum artık. Gelse tabi güzel olur ama zannetmiyorum. En büyük etmen dandik bir telefon oyun motoru bizim oyundan daha kaliteli artık. Bu oyunun üstüne bir şeyler yazmak mantıksız.MEDEA yazdı:Fikir kesinlikle çok iyi, oyunun hikayesini özellikle gelecekte olacak şeyleri çok merak ediyorum. Kitap çıkartılması mümkün olmuyorsa ve bir güncelleme de yapılmayacaksa bizlerle site üzerinden paylaşmalarının da gayet iyi olacağını düşünüyorum. Hatta güncelleme yapılacak olsa bile yine de oyun hikayesini imkan olsa sonuna kadar okurdum. Lakin gerçekçi olmak gerekirse, yönetim haklı olarak hikayenin tamamını yayımlamaz ve merak edilmesini tercih eder. Ben de oyun yapsam ben de yayımlamazdımSonuçta bugün olmasa bile yarın şartlar el verdiğinde bir güncelleme ile karşılaşabiliriz bu durumda herkesin okuduğu bildiği bir hikayeyi oyuna aktarmış olurlar sadece. Ne büyük bir merak ve forumda muhteşem kurgularda bulunan oyuncular kalır ne de o eski heyecan.
Türk yapımı animasyonları da görüyoruz.. Pepe kıvamında bir şeyler izlemek istemiyorumSalurBeyi yazdı:İKV oyuncularının kaç tanesi kitap okuyor demiş bir arkadaş. Beni yazın o listeye.![]()
İKV kitabının çıkmasını istemem ben. Edebi değer taşımayan kitaplar yüzünden ormanlar yok oluyor.
Animasyon ile dizisi yapılabilir ama. Bak buda başka bir fikir.

Bu oyunda tanıştığım kişiler hep yaşça benden büyük. Erkek ve kadın. Çok güzel bir kitlesi var bu oyunun. Velet diye tabir ettiğimiz insanlar (elbette küçük kardeşlerimizin yeri ayrı) zaten bu oyunda başarılı olamazlar. İKV çok fazla sabır ve emek gerektiren bir oyun. Güncellemeden sonra İKV eski oyuncu kitlesine kavuşur. Bırakan çoğu kişi geri döner diye düşünüyorum.turkoxHAMSTER yazdı:Bunu ben de bir çok kez dile getirdim.Fakat üzücü bir nokta var.İstanbul Kıyamet Vakti'nin 2010'dan sonra gittikçe seviyesizleşen, yaş ortalaması küçülen bir kitlesi oluştu.Bunlar ne yazık ki sayıca bizden fazlalar.Yani şuan forumda takılan kaç kişiyiz bir saysak 30 u geçmez.İKV den beklentisi sadece çar kasayım reelde satayım, sattığım paralarla oyunda tılsım alıp daha fazlaya satayım gibi bir ticaret kafasında yaşayan bu kitle varken oyunun kitabının çıkması ne yayımcıyı ne de oyuncuyu tatmin eder.

Geçen aylarda İKV hikayelerini derleyip kitap yapma fikrini önermişti bir arkadaşım..xPrince yazdı:Selamlar. Çoktandır aklımda bu konu, İstanbul Kıyamet Vakti hikayesini ele alıp sonlandıracak bir kitap çıkması sizce fena olmaz mıydı ?
Hikayeyi ilk başta kimler yazdı tam bilmiyorum. Telif hakkı sorununuz olacağını hiç düşünmüyorum. Ttnet'in kapaksız bir kitap bastırmaya ayıracak parası olduğundan çok eminim.
Neden olmasın ?
Polonya'dan ve Polonya'lılardan hiç haz etmem ama onların bir The Witcher hikayesi var. Kitapları ve oyunları var ve ikisi de çok çok iyi.
Biliyorum bizler pek kitap okumayan bir milletiz ama siz de bu oyunun kitlesinin çok iyi farkındasınız. Oynayanı oynamayanı birlikte oyun hakkında ufacık bir gelişmeyi bekleyen kaç insan vardır şuan ?
Kısaca o kitap satar. İlk ben alırım hatta.