Genelde Buglu Olan Çemberlitaş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Genelde Buglu Olan Çemberlitaş

Mesaj gönderen Sinyor »

Eminönü sunucusunda artık çekilemez bir hal almaya başladı gece saat 4-5 te bile dolu olarak gözüküyor soruyoruz içerde grup var mı diye max lodos ve arzlar birlikte 5 grup var yok içerde ama baktığımıza 20 bölgenin tamamı dolu görünüyor bu sefer içeri girme yarışı başlıyor çemberlitaş girişlerinde bu olaya bir çözüm üretilemez mi ? :!:
Ha diyelim buglu değil dediniz şu çemberlitaş sayısını artırmanın bir yolu yok mu yani ?
Güncellemeden sonra düzeliyor ama saat 12 gibi aynı hali almaya başlıyor. Güncelleme vb bir şey gelmeyecek zaten umudumuz yok bari elde kalanla ilgilinenin de mağdur etmeyin insanları bugün 3.5 saat çemberlitaşa girebilmek için uğraştık.
3 defa girdik her girdiğimizde bir arkadaşımız kritik hata alarak dışarıda kaldı bunlara çözüm üretmek çok mu zor yani ? :x
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: Genelde Buglu Olan Çemberlitaş

Mesaj gönderen pankuscagiz »

gelecek güncellemede böyle bir problemin de kalmayacağını temenni ediyorum 8-)
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
MEDEA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen MEDEA »

Bu sonuçta Eminönü sunucusunda bölgeye girmemizi etkileyen bir sorun ve sunucumuzda neredeyse herkes bu sorundan muzdarip. Hal böyle olunca buna bug değil denilip geçilmesi ne yazık ki bir anlam ifade etmiyor. Aylardır bu sorun yaşanıyor, neden hala böyle bir soruna bile çözüm bulunmadığını anlamak güç... :cry:
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

MEDEA yazdı:Bu sonuçta Eminönü sunucusunda bölgeye girmemizi etkileyen bir sorun ve sunucumuzda neredeyse herkes bu sorundan muzdarip. Hal böyle olunca buna bug değil denilip geçilmesi ne yazık ki bir anlam ifade etmiyor. Aylardır bu sorun yaşanıyor, neden hala böyle bir soruna bile çözüm bulunmadığını anlamak güç... :cry:
asıl sorun oyuncuların oyundan alt f4 ile çıktıklarından kaynaklandığını söyleyenler olmuştu herkes adam gibi kapıdan çıksa dahi bu sorun yaşanıyormu?
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Terminal »

Normalde birinin f4 çektikten sonra 10 dakika içinde bölgenin sıfırlanması lazım ama olmuyor. F4 çeken kişinin tekrar oyuna girip kendini o bölgeden attırması lazım. Aksi takdirde bu gibi hatalar düzelmez. Sabah güncellemesini beklemek zorunda kalırsınız. İKV'de bir ekip olmadığı için bu tür hatalar düzeltilemiyor. Sadece DEV Nerull var. O da destek kısmıyla ilgileniyor. Sanırım bu hata da düzelmeyecek.
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

f4 çekmek değil de girdiğimiz an kritik hata alan arkadaşlardan dolayı bölge bizi attığında olabiliyor bu. Düzeltilmesinin zor olduğunu sanmıyorum da bazılarına ilgilenmek zor geliyor ona eminim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinyor »

F4'le alakası olduğunu düşünmüyorum kanımca da kritik hata ile bi ilgisi var ama ne buna çözüm üretmek çok mu zor :?:
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen alpay1994 »

Sinyor yazdı:F4'le alakası olduğunu düşünmüyorum kanımca da kritik hata ile bi ilgisi var ama ne buna çözüm üretmek çok mu zor :?:

:D Forumu okuyan mı var hacı çözüm üretsinler.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinyor »

alpay1994 yazdı:
Sinyor yazdı:F4'le alakası olduğunu düşünmüyorum kanımca da kritik hata ile bi ilgisi var ama ne buna çözüm üretmek çok mu zor :?:

:D Forumu okuyan mı var hacı çözüm üretsinler.

Okuyan değil hesaba alan var mı diyeceksin kardeşim :D
Bak şu an yine hepsi buglu mesela giriş yapulmıyor.

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinyor »

Bi ilgilenseniz diyorum Nerull bey ?

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön