Comeback yazdı:Cumartesi günü sırf ve sadece yalnızca ve yalnızca İKV yi sormak için gideceğim. Cevaplarını buradan yazacağım.
Gamex 2016 Fuarından İlk Görüntüler
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Re: Gamex 2016 Fuarından İlk Görüntüler
muhakkak bizi bilgilendir
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Nihat abime bak be yaşlanmış
Serinplay yazdı:
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Gidip Orya Bağırın CAMONNNNNNNNNNNNN İKV Deli Yerine Koyun Kendinizi Ciddiye Alırlar.D
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Bu kalabalık sobee yi tatmin ettiyse sıkıntı yok 
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
kaç defa yazdım yine yazıyorum. bir oyunu bitmiş diğeri 4 yıldır güncelleme yüzü görmemiş bir firmanın yeni oyunu güven vermez. şahsen ben başlamam. ne diye emek vereyim. 3 yıl sonra biz yeni oyun yapıyorduk ayağına bu oyunda giderse ne olacak.
bazı arkadaşlar oyun bu falan diyorlar. mmorpg oyunlarında emek verilir bu emeğin karşılığı olmasa kimse oynamaz.
sırf merakımdan bir sürü saçma sapan mmorpg oyunu indirip oynadım. kader mühürlerini de oynadım devam da edilebilir. ama zaman geçsin diye oynanabilecek bir sürü oyun varken gidip mmorpg ye başlamam. yapımcısı güven verecek ki oynayalım.
biz yıllarca türk firması bizi yarı yolda bırakmaz diye bu oyuna sarıldık. hikayesine tav olduk. saçma doğu-batı sentezi, aşırı fantastik bir sürü oyun var. hem şekilli skill atışları hem karakterin şekilden şekile girmesini millet grafik sanıyor bide ikv nin grafikleri kötü bile diyebiliyorlar.
bu gün daha ümitliyim. hala bir güncellemenin geleceğini düşünerek bekliyorum. ama oyuna son 2 haftada sadece 2 kere girdim. forumdan takibi bırakmayacağım. beklemeye devam.
bazı arkadaşlar oyun bu falan diyorlar. mmorpg oyunlarında emek verilir bu emeğin karşılığı olmasa kimse oynamaz.
sırf merakımdan bir sürü saçma sapan mmorpg oyunu indirip oynadım. kader mühürlerini de oynadım devam da edilebilir. ama zaman geçsin diye oynanabilecek bir sürü oyun varken gidip mmorpg ye başlamam. yapımcısı güven verecek ki oynayalım.
biz yıllarca türk firması bizi yarı yolda bırakmaz diye bu oyuna sarıldık. hikayesine tav olduk. saçma doğu-batı sentezi, aşırı fantastik bir sürü oyun var. hem şekilli skill atışları hem karakterin şekilden şekile girmesini millet grafik sanıyor bide ikv nin grafikleri kötü bile diyebiliyorlar.
bu gün daha ümitliyim. hala bir güncellemenin geleceğini düşünerek bekliyorum. ama oyuna son 2 haftada sadece 2 kere girdim. forumdan takibi bırakmayacağım. beklemeye devam.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Bir oyunun büyümesi için gerçekten yenilenmesi şart. Bunlar ne yaptı? Yebi bir mmorpg. 2 saatte oyunu bıraktım herşey ezber, keşfedecek hiçbirşey yok gerçekten hiçbirşey hiçbir kombinasyon.. Bunlar bunu gördü ve yeni oyun yazdı pes etmezlerde, eğer gerçekten bu ay bu oyuna bir, kendi içinde YENİLENME olmazsa ben daha foruma uğramayacağım 5 konu açmışım güncelleme hakkında hepsindede her sene gelmiyeceğini yazmış, tepki çekmişdi ama haklıydım. Neyse bu ay ya tamam ya devam çünkü iflah olmayanlara hekim olunamıyor bunu anladım ben.kargasa14 yazdı:kaç defa yazdım yine yazıyorum. bir oyunu bitmiş diğeri 4 yıldır güncelleme yüzü görmemiş bir firmanın yeni oyunu güven vermez. şahsen ben başlamam. ne diye emek vereyim. 3 yıl sonra biz yeni oyun yapıyorduk ayağına bu oyunda giderse ne olacak.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Grup bölgelerinden düşen her şeyin çöp olup tılsımların düzenlenmesi lazım yenilenme isteniyorsa,bu sefer oyuncular itiraz edecek bu böyle olurmu diye garip bir çıkmazda oyun,yeni leveller gelmezse oyunda hiçbir şey degişmeyecek.Yeni leveller eşya eskimesini getirecek bir yandada tılsımlar bitti belkide arkadaşlar 49dan sonra direk 59 gelecekti yanlış yapıldı,düzeltmek zor gözüküyor.KraToSs yazdı:Bir oyunun büyümesi için gerçekten yenilenmesi şart. Bunlar ne yaptı? Yebi bir mmorpg. 2 saatte oyunu bıraktım herşey ezber, keşfedecek hiçbirşey yok gerçekten hiçbirşey hiçbir kombinasyon.. Bunlar bunu gördü ve yeni oyun yazdı pes etmezlerde, eğer gerçekten bu ay bu oyuna bir, kendi içinde YENİLENME olmazsa ben daha foruma uğramayacağım 5 konu açmışım güncelleme hakkında hepsindede her sene gelmiyeceğini yazmış, tepki çekmişdi ama haklıydım. Neyse bu ay ya tamam ya devam çünkü iflah olmayanlara hekim olunamıyor bunu anladım ben.kargasa14 yazdı:kaç defa yazdım yine yazıyorum. bir oyunu bitmiş diğeri 4 yıldır güncelleme yüzü görmemiş bir firmanın yeni oyunu güven vermez. şahsen ben başlamam. ne diye emek vereyim. 3 yıl sonra biz yeni oyun yapıyorduk ayağına bu oyunda giderse ne olacak.
Çıkmazda olduğu konusuna katılmayacağım. elbette birileri çıkıntılık yapıcak itemler çöp oldu diye. en çokta şaheserlere üzülürüm. o kadar para verilip yükseltildi. ama bunlarından bir çıkar yolu bulunur elbette. yeni level gelirse ;ankalibela yazdı:Grup bölgelerinden düşen her şeyin çöp olup tılsımların düzenlenmesi lazım yenilenme isteniyorsa,bu sefer oyuncular itiraz edecek bu böyle olurmu diye garip bir çıkmazda oyun,yeni leveller gelmezse oyunda hiçbir şey degişmeyecek.Yeni leveller eşya eskimesini getirecek bir yandada tılsımlar bitti belkide arkadaşlar 49dan sonra direk 59 gelecekti yanlış yapıldı,düzeltmek zor gözüküyor.
-yapılan değişiklik ve yeni skiller ile karakter dengeleri yeniden oturtulabilir.
-oyuna yeni bir soluk gelir. oyunda yıllardır özlediğimiz kalabalığı tekrar görebiliriz.
-eşyalar eskirse eskisin yeni eşyalarımızı elde etmek için aynı zevki yeniden tadabiliriz.
-tılsımlar öyle kolay kolay çöp olmaz.tılsımları çöp edecek özel bir sistem getirmezlerse tabiki. sonuçta bunların leveli yok. 59 da olsa 99 da olsa o tılsımlar çöp olmayacak. ama tılsım fiyatları birkaç tılsım hariç baya düşecek. yeni tılsımlar eklense daha zevkli ve çeşitliliği artıracak tılsımlar gelse tadından yenmez.
bir de aklıma gelmişken level atlama zorluğu artık yeni mmorpg lerde yok denecek kadar az. yani insanlar artık son levele çıkacağım diye uğraş vermek istemiyorlar. başka şeylere odaklanmak daha güzel(itemlerini dizmeye çalışmak gibi). yinede ikv de 59 a çıkmak zor olacaksa bile bu beni sıkmaz. onca görevin heyecanı ikv de bir başka oluyor.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz