Yönetim oyuncuların isteklerini üst üste koysun, tek bir sonuca varır. Açıklama! Kısa ve net bir açıklama.
SOBEE STUİOS GAMEX'DE!
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: SOBEE STUİOS GAMEX'DE!
Önce oyunun altyapısını geliştirsinler. Saat 18.00 ile 01.00 arası dışında kenana adam bulunmuyor. Son y2 yazıyorum, bu saatte slotlar hızlıdır diyorlar
Oyun bu noktada, güncelleme falan... Çok uzak görünüyor bana.
Yönetim oyuncuların isteklerini üst üste koysun, tek bir sonuca varır. Açıklama! Kısa ve net bir açıklama.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Yarın Gamex'e gidince İKV'nin ne olacağını öğrenen arkadaşlar olursa, paylaşırsa sevinirim. İyi forumlar.
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
giriş ücretsiz dimi ?
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Günlük 10 liraymış galiba. 4 günü tamamen kapsayan kombine bilet de 30 liraymış. Biletler internet üzerinden alınıyormuş, tam bilmiyorum. İKV olmadığı için ilgilenmedim hiç.Brainiac yazdı:giriş ücretsiz dimi ?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Herhangi bir gelişme olması durumunda daha öncesinden bildirilirdi zaten gm lerin bile haberi yok sürpriz beklemek boş bir avuntudur.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bu senede güncelleme gelmez ise bu oyunu oynayanlara koyun derim ben başka açıklaması yok
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
10 lira için değmez oyuna güncelleme geleceğide yok gidip orda Nerull'a sohbet etsem ne farkeder etmesem ne farkeder defalarca dedim herşey Türk Telekomda bitiyor diye
SalurBeyi yazdı:Günlük 10 liraymış galiba. 4 günü tamamen kapsayan kombine bilet de 30 liraymış. Biletler internet üzerinden alınıyormuş, tam bilmiyorum. İKV olmadığı için ilgilenmedim hiç.Brainiac yazdı:giriş ücretsiz dimi ?
- DORMICUM
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: BETA
Abi biz daha iyi grafikler daha farklı olaylar hikaye örgüsü vs. istemiyoruz. Biz bu oyunu böyle sevdik boss keserken kasmasıyla ekranın pixel pixel olmasıyla sevdik. Gerçekçiliğiyle sevdik neden anlamıyor bunu yetkililer :?: Getirin birader şu hikayenin devamını km denen oyun müsfettesiyle kıyas yapın onuda geçtik istediğiniz oyunla kıyas yapın. Bu oyunun gelişmesini sağlayacak daha çok oyuncu çekmesini sağlayacak şey grafik değil hikaye örgüsü :twisted: Çemberlitaş kutu zamanında arkada ne yazıyordu :?: 700.000 oyuncu dimi. O kadar oyuncunun %0.7 si oynuyordur şuan hemen hemen belki o kadar bile yoktur. Elinde çok büyük bir oyuncu kitlesi var ve sen bu kitlenin istediği şeyi anlayamıyorsan burda sorunu kendinizde arayacaksınız :evil: Zaten anlayamıyorsanız bırakın bu işi kapatın sobee studios u gidin evinizde ölmeyi bekleyin oyun filan yapmak sizin ne haddinize :evil: :evil: :evil:
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
fuara gidenler bilgi verebilir mi?