Soru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Soru

Mesaj gönderen Sinyor »

Çemberlitaş Tanıtımda bir yere gözüm çarptı bir gemi falan var bir arkadaş Karşıdakiler diye bi konu açmıştı bir ara hatta Nerull'da yorum yazmıştı güzel yazdı diye .Gemi ile gelecekler falan diye videoda ki o kısma baktım resmen arkadaşın anlattıklarının fragmanı gibi fikrinizi almak istedim ?

01:49 ile 01:53 arası.

https://www.youtube.com/watch?v=Uk7EDiaLazc
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: Soru

Mesaj gönderen Terminal »

Birşeyler eklenecek ama bazı sıkıntılar var. Umarım en kısa sürede çözülür de açıklama yapılır.
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

Yıllardır gelen muhabbetler bunlar..

8 yıl önce labirentten sonra biryer yok diye isyan ettiler; Meteor geldi magnezyum dış seti dizen isyan etti ; Yer altı geldi yücelen halit'i dizen isyan etti. Çemberlitaş geldi kıyamet seti dizen isyan etti. Büyük hol geldi, daha 2. tılsımını üretmiş, karakterinin 5 parça eksiği olan adam isyan ediyor yeni bölge diye :D

Yıllardır alıştığım bir süreç bu.
Bu efsane kolay kolay bitmez arkadaşlar.
49'da oyun kapanacak bırakıyorum naralarıyla çarı silenlerden çemberlitaş güzel mi diye mesaj atar oldu bana zamanında.

Mert GEDİKLİ nam'ı değer TreMBLe nickli arkadaşımız genelde bu tür "gemi , lahitler , yazıtlar " vs tarzı konuları açan arkadaşımızdır.

Her bölge geldiğinde mutlaka oyuna girer bölgeyi inceler, meran şehrinde antik yazıtları reel çevirilerle destekleyip Junon'un belirtilerini çok öncelerden söylemişti.. Aynı şekilde Junon esnasında'ise ip uçlarından depremlerden vs gaffar bey ve kalfaları. Yazılarını incelerseniz yeni bölgenin ip uçlarını yakalamanız muhtemel ;)

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Videoda bahsettigin yer çemberlitaş.

Resim

Tepeden bir yerden çekilmişe benziyor.

https://www.youtube.com/watch?v=H8mg9Jh4GJ8

Asıl ipucu burdaki Arz Lodos teaserinde bence sonda birisi geçiyor acep kim?

Nerullun sözleri birbiriyle çelişiyor nasıl bir anlam çıkartmamızı bekliyor acaba hmmm.

Resim

Resim

İki tane eşya iade etmiyo adamlar uçmaya gerek yok 10.yıla özel bir şey yoksa onların bu oyuna verdiği değer belli olacak.Hoç fuara ikvyi dahil etmemeleriyle belli oldu ama neyse.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Fuarla ilgili durumu bilmiyorum eğer ki ikv yoksa paket vs beklemeyin boşa arkadaşlar
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
farklibiri
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen farklibiri »

Şekil A: Güncelleme görmeyen oyuncu .
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Yaw neyse ney omu derdiniz.
Kullanıcı avatarı
yumurtakafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen yumurtakafa »

Fabre yazdı:Yıllardır gelen muhabbetler bunlar..

8 yıl önce labirentten sonra biryer yok diye isyan ettiler; Meteor geldi magnezyum dış seti dizen isyan etti ; Yer altı geldi yücelen halit'i dizen isyan etti. Çemberlitaş geldi kıyamet seti dizen isyan etti. Büyük hol geldi, daha 2. tılsımını üretmiş, karakterinin 5 parça eksiği olan adam isyan ediyor yeni bölge diye :D

49'da oyun kapanacak bırakıyorum naralarıyla çarı silenlerden çemberlitaş güzel mi diye mesaj atar oldu bana zamanında.

Mert GEDİKLİ nam'ı değer TreMBLe nickli arkadaşımız genelde bu tür "gemi , lahitler , yazıtlar " vs tarzı konuları açan arkadaşımızdır.

Her bölge geldiğinde mutlaka oyuna girer bölgeyi inceler, meran şehrinde antik yazıtları reel çevirilerle destekleyip Junon'un belirtilerini çok öncelerden söylemişti.. Aynı şekilde Junon esnasında'ise ip uçlarından depremlerden vs gaffar bey ve kalfaları. Yazılarını incelerseniz yeni bölgenin ip uçlarını yakalamanız muhtemel ;)

İyi forumlar

Şuan için mevcut durumdan sen ne çıkardın peki ? Merakımdan soruyorum.
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

yumurtakafa yazdı:
Fabre yazdı:Yıllardır gelen muhabbetler bunlar..

İyi forumlar

Şuan için mevcut durumdan sen ne çıkardın peki ? Merakımdan soruyorum.

Dünya dışı varlıkların yaşamına şahit olacağız gibi
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Mesaj gönderen Sinyor »

YemeLik yazdı:Videoda bahsettigin yer çemberlitaş.

Resim

Tepeden bir yerden çekilmişe benziyor.

https://www.youtube.com/watch?v=H8mg9Jh4GJ8

Asıl ipucu burdaki Arz Lodos teaserinde bence sonda birisi geçiyor acep kim?

Nerullun sözleri birbiriyle çelişiyor nasıl bir anlam çıkartmamızı bekliyor acaba hmmm.

Resim

Resim

İki tane eşya iade etmiyo adamlar uçmaya gerek yok 10.yıla özel bir şey yoksa onların bu oyuna verdiği değer belli olacak.Hoç fuara ikvyi dahil etmemeleriyle belli oldu ama neyse.

Bahsettiğin yere ağır çekimde baktım raylarda geçen kimse yok sadece hızlıca geçmişler orayı kurguda.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön