Bir Yazı be dostlar...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
yunus19077
İskele Babası
İskele Babası

Bir Yazı be dostlar...

Mesaj gönderen yunus19077 »

Uzum zamandır ikv giremiyorum 2015'de bıraktım forumdaki yazıları gördüm bende içimi dökeyim dedim..

18 kasım
26 olacak..

18.11.2015 tarihinde hayatımda ilk defa süpriz bir doğum günü partisi yaşadım karakolda, ktm ile katıldığım karakolda tim arkadaşlarım nerden biliyormuş doğum günümü akıllarına gelmiş ?

herkesten uzak
herşeyden

nasıl düşünmüşler ? hep sorguladım onlar giderken bile..

akşam uyuma çardağa gel seninle bir şey konuşacağız dediler tamam dedim yemek yedik 8 civarı çardağa çağırdılar hepsi oturmuş karanlık ışık yok tabi ki dağın bir başında baktım kantinden sade soda doritos getirmişler başkada bir şey yok önümde karakol komutanı oturmuş onlarda yanıma sıralanmış tek tek sarıldılar tek tek kutladılar doğum günümü, çok şaşırdım hiç beklemiyordum biraz muhabbet ettik güldük gülmek her insana yakışıyor iken karakolun yakınından çok seri silah sesleri geldi ne yapacağımızı şaşırdık biliyor musunuz ? acaba bugün mü öleceğim dedim kendi kendime ölelim dedim şehit olalım hep beraber yan yana düşündüm sadece şehit olmayı düşündüm başka hiç bir şey düşünmedim..

hepsi koştu silahlığa çelik yeleklerini giydiler silahlarını aldılar bende koştum dur dedi karakol komutanı ! dur ! bende gelmek istiyorum dedim oğlum dedi gelme dur burada burada kal karakol güvenliğini sağlayın dedi siz onlar gitti gittiler silah sesleri daha'da şiddetlendi köy içinde çatıştılar saatlerce 4014 telsizler susmuş, sadece silah sesleri geliyordu o kadar...

geldiler sağ salim 2 3 kişi yakalamışlar yüzlerindeki ifadeler çok önemliydi, yaptıkları işin mutluluğunu huzurunu yaşıyorlardı..

o gün aramasını beklediğim insanlar aramadılar o gün aramasını beklediğim kadın aramadı..

sınavları varmış tezi varmış görebiliyor musunuz ? biz ölümü göze alalım ölmemek için uğraşalım sizler için senin sebeplerine bak..

4 aralık onun doğum günü her şeye rağmen bin bir türlü zorluklara rağmen hediye gönderttim sadece teşekkür ederim dedi ve ondan sonra yapamıyorum deyip bıraktı gitti..

hala atamıyorum aklımdan o bıraktı gitti bende ailemi her şeyi arkamda bıraktım ve kaldım çok zor zamanlar geçirdim - 20 -30 derece'de titrer halde pusu attığımızı soğuktan ağladığımızı hatırlıyorum insan soğuktan ağlar mı ? yağmur yağarken mayınlı sahaya girip yakacak bulma peşine girer mi ?,

bugün 7/24 esasına çalıştığım zaman bile gece uyuyamıyorum geçmiyor aklımdan hiç bir şey her gün aynı şeyler yaşıyorum..

hiç bir zaman neden oldum neden kaldım demedim rabbime şükürler olsun canım var vatan için her daim vermeye hazırım, ama dostlarım öyle zor zamanlar geçirdim ki olmuyor biliyor musunuz yapamıyorsunuz herkesten uzak sadece günü geçiriyorsunuz, rabbim umarım şehitlik mertebesini en kısa zamanda bana layık görür..

yazdıklarım uzun olabilir kusura bakmayın..
Kullanıcı avatarı
Qoray
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Bir Yazı be dostlar...

Mesaj gönderen Qoray »

Bırak be abi Kendisi utansın Kendileri Utansın Bu gün var Yarın Yok Olmuyacakta Ebedi Tek Şey Allahtır Sen namazını Kıl zekatını ver Vatanımız İçin Görevini yap Canı gönülden Sana sonsuz bir saygı duyuyorum Minnet duyuyorum Yarın Bir Gün Elbette Hayatına Mükemmel bir insan girecek Benim içime doğuyor bak Abi Sınavmış dersmiş falan bahane Sen seviyorsan O seviyorsa Önünüzde engel olamaz Birbirinizi. Geleceği uğruna fedakarlık Yapıyorsanız bu aşktır Sen Kendini hiç Üzme Kendine iyi bak unutma bu gün. Arlar yarın yoklar
[uGel Görki Beni Aşk Neyledi...][/u]
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Bir Yazı be dostlar...

Mesaj gönderen Joule »

Dostum Hiç Canını Sıkma, Değermi Bi Düşün Değmiyor.Sabret Bi Acının Ardından Elbet Yüzün Çok Gülecek O Sıkıntılı Gecelerin Ardından Ne Sevinçli Günlerin Olacak. Bu Her Zaman Böyledır.Bir Kapı Kapanır Bir Diyeri Açılır.Kızlar Bayanlar Özellikle Öyle Erkekler Daha Adam Sözunde Duruyolar.Ama Bayanlar Öyle Değil Sen Söz Verdiğin Birine Kıyamıyorsun Ama O Kıyıyor. Yapamıyrum Filan Hareketler. Kıymet Bilmiyolar. Öyle Arayıp Arayıp En Sonunda Dengesiz Birini Buluyolar Mutlu Olamıyolar. Sen Zannedıyomusunkı Bunların Ustune O Mutlu Olacak.Sen Ne Kadar Üzülürsen Onun 10 Katını O Yaşayacak.Sen Yine Sabırlı Ol.Görevini Yap.Bu Laflar Sana Şimdi Çok Sıradan Geliyor. Onsuzda Nasıl Durdugunu bİ Hatırla.Abayı Çok Erken Yakıyoruz Biz.2 Sene Sonra Belkide Bu Haline Güleceksin. Dayan Sen Niye Ölesin O Ölsün Sen Kendini Böyle İsyanlama.Senin Gözünün İçindeki Hücreler Kadar Değerlimi O. Bi Düşün Göremiyorsun.Nasıl Bi Dünya Bilmiyosun.O Yüzden Onu Düşüneceğine Kendını Düşün Vücüdunu Düşün.Çok Atıyosndur İçine Sen.Bende Öyleyim.Bi Sağlığın Bozulsun Bakalım Oyle Şeyleri Düşünecekmisin.O Sevgili Sevdiğin Şahıs Umrunda Olmyor İnan. Oda Senı Umursamıyor.Yine Annen Baban Kardeşın Düşünür Yardım Eder Kendın Edersin.Bunları Bi düşün Olmadı Ara Konuşalım.Dertler Paylaştıkça Azalır.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön