Oyundaki en başarılı kısım nedir ?
- TheCataLyTs
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gülümse
Oyundaki en başarılı kısım nedir ?
Bence konuşma paneli. Hiçbir oyunda bu kadar kullanışlı bir konuşma paneli bulunmuyor. Offline olarak konuşmaları takip edebiliyor ve özel sohbet yapabiliyoruz buda oyundaki arkadaşlıkların sürekliliğini ve oyuncu girişini sağlıyor. Bu oyundaki en başarılı kısım konuşma paneli.

Re: Oyundaki en başarılı kısım nedir ?
TheCataLyTs yazdı: Bence konuşma paneli. Hiçbir oyunda bu kadar kullanışlı bir konuşma paneli bulunmuyor. Offline olarak konuşmaları takip edebiliyor ve özel sohbet yapabiliyoruz buda oyundaki arkadaşlıkların sürekliliğini ve oyuncu girişini sağlıyor. Bu oyundaki en başarılı kısım konuşma paneli.
BOŞ
Bu oyundaki en iyi kısımtartışmasız müzik harita ve hikayesiZoneIX yazdı:TheCataLyTs yazdı: Bence konuşma paneli. Hiçbir oyunda bu kadar kullanışlı bir konuşma paneli bulunmuyor. Offline olarak konuşmaları takip edebiliyor ve özel sohbet yapabiliyoruz buda oyundaki arkadaşlıkların sürekliliğini ve oyuncu girişini sağlıyor. Bu oyundaki en başarılı kısım konuşma paneli.
BOŞ
Konuşma panelini yıllar önce gözünüzün önüne getirin birde ?
Eminönünde, bankacının yanında otururken ; plussuz üyeliklerin oyuna girmek için tekrar tekrar f4 yapıp denediği günlerde o takdir ettiğiniz konuşma panelinde yansıtılan bir eşyayı bırak sağ tıkla açmayı , ilk kelimesini okuyamazdık bazı günler.
Benim fikrim oyunun en başarılı kısmı güvenlik açısı.
Hilesi olmamıştı yıllardır, halada yok. ( 1-2 açık haricinde tabii, classesle oynayıp gözlük yansıtmayı bizde bilirdik elbet
)
Eminönünde, bankacının yanında otururken ; plussuz üyeliklerin oyuna girmek için tekrar tekrar f4 yapıp denediği günlerde o takdir ettiğiniz konuşma panelinde yansıtılan bir eşyayı bırak sağ tıkla açmayı , ilk kelimesini okuyamazdık bazı günler.
Benim fikrim oyunun en başarılı kısmı güvenlik açısı.
Hilesi olmamıştı yıllardır, halada yok. ( 1-2 açık haricinde tabii, classesle oynayıp gözlük yansıtmayı bizde bilirdik elbet
- yumurtakafa
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Maden çekme ve saf çıkma olayı,bunu başka bir oyunda görmedim.Arada girer maden çekerim saf çıkar belki diye oldukça zevkli geliyor bana.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
en başarılı kısım arz ve lodos kesmek 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- TheCataLyTs
- İskele Babası

- Lonca: Gülümse
Konuşma panelini diğer oyundaki sohbetlerle karşılaştırırsanız ne kadar kullanışlı ve oyunda tutucu oldugunu fark edersiniz. Mesela Knight veya Zula gibi oyunlarda konusma icin farklı yollar deneiyor. Tabi bu benim dusuncem, oyunun muziklerini hic dinlemedim ama hikayesi çok başarılı.

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Türk İslam değerlerine sahip çıkması.
BKZ:İtem isimleri (İbn-i Sina , Hayyan , Bilge Kağan)
BKZ:İtem isimleri (İbn-i Sina , Hayyan , Bilge Kağan)

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Eminönü Bölgesi
Zwartan'ın Domates Bahçesi
Zwartan'ın Domates Bahçesi
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
resp0nse yazdı: Zwartan'ın Domates Bahçesi