Forum yetkililerini eleştirme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Forum yetkililerini eleştirme

Mesaj gönderen Respected »

KraToSs yazdı:moderetör Digital kum saati 6 yıl önce forumda görebildim eğer burada bu yazımı görüyorsan özelime mesaj bırak!
Bunu O'na ileticem. Özledim be buraları... Üzülmüyor değilim.

İyi forumlar herkese...
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

eleştiremezsin :D
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ZoneIX »

1 gün önce ikv vs km yazdım sildiler buna bile
BOŞ
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Eski yöneticileri tanirdim onlarda beni. Çok yakın dostum olduğu halde burdan yanlış moderasyon yapıldığını yazmisligim olmuştur . Bana Gore en iyi forum kaptanı olan Nihat Abi Nocomment dahi benim eleştiriye maruz kalmıştı . Ama o kadar güzel yanıtlar verirdi ki .

Su an km var yönetimde bilmiyorum muhtemel tanıdıklar ama aktif değilim bilmiyorum.

Lakin sunuda söylemek isterim su an bu arkadaşlarımız sadece forumu değil krizi de muhatap olarak yönetiyorlar yerlerinde olmak istemezsiniz.
Resim

LEPRECHAUN
ikvsever774
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ikvsever774 »

forum yetkilileri denetleme olmadığı için kendi tozlarını estiren maaşlı,araplara verilen türk telekomun işçileridir.işlerine gelen her yorumu siliyorlar kimse neden sildin demiyor.muhtemelen bunuda silecekler.oyuncular eskiden her türlü görüşlerini işlerini paylaşabilirdi.artık öyle bir durum yok artık forumdaki paralı işçilerin istediklerini paylaşabiliyoruz
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Serinplay yazdı:
ikvsever774 yazdı:forum yetkilileri denetleme olmadığı için kendi tozlarını estiren maaşlı,araplara verilen türk telekomun işçileridir.işlerine gelen her yorumu siliyorlar kimse neden sildin demiyor.muhtemelen bunuda silecekler.oyuncular eskiden her türlü görüşlerini işlerini paylaşabilirdi.artık öyle bir durum yok artık forumdaki paralı işçilerin istediklerini paylaşabiliyoruz
Katılmıyorum.Forum kurallarına aykırı olan herşey silinir eğer forum kuralına aykırı olmadan silenen birşey var ise o zaman haklı olabilirsin. Ancak kimse kafasına göre birşey silmiyor.

Forum Kuralları
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
12. Aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit edilmesi durumunda, kişinin tüm mesajlarını silinebilir ve forum'a girişi yasaklanabilir.
14. İKV Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek Destek Takımı veya Forum Yetkililerinin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır.
Herkesin yazmadan önce okuması lazım.
Harbimi yav 3.kural niye uygulanmıyor o zaman,zaten burada sıkıntı forum kurallarına kendileri uymuyolar,ayrıca sahi bu 5.madde varmıydı daha önce hatırlamıyorum,sıkıntı şu zaten adam her konuya 5.maddeyi referans gösteriyor,tartışmayla alakası olmayan konuları tartışma yönelik diye çat siliyolar,kime göre neye göre tartışma böyle moderatörlük olmaz adamlar resmen bazı şeyleri suistimal ediyor.Kafasına göre hareket ediyor ortamın boşlugundan anladınmı denetim olmadıgı için onlara her şey serbest,moderatörlere yalakalık size bir şey kazandırmaz.
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ZoneIX »

Serinplay yazdı:
YemeLik yazdı:
Harbimi yav 3.kural niye uygulanmıyor o zaman,zaten burada sıkıntı forum kurallarına kendileri uymuyolar,ayrıca sahi bu 5.madde varmıydı daha önce hatırlamıyorum,sıkıntı şu zaten adam her konuya 5.maddeyi referans gösteriyor,tartışmayla alakası olmayan konuları tartışma yönelik diye çat siliyolar,kime göre neye göre tartışma böyle moderatörlük olmaz adamlar resmen bazı şeyleri suistimal ediyor.Kafasına göre hareket ediyor ortamın boşlugundan anladınmı denetim olmadıgı için onlara her şey serbest,moderatörlere yalakalık size bir şey kazandırmaz.

Kelimelerini düzgün seç.Bana yalaka diyemezsin karşında çocuk yok.Oyunu oynamıyorsanız forumuda trollüklerinizle kirletmeyin.İşte canlı örnek tartışmaya yol açın sonra mesajımı sildiler olsun.

Yalnız ben sadece İKV vs KM yazarken küfür edin felan demedim hangisinde daha fazla zevk aldınız hangisinde daha fazla oyuncu var anlamında dedim
Ve burda bi hakaret yok gibime geliyo
BOŞ
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

serinplay güzel yazmışsın. o maddeleri bir kaç gün önce haksız olduğunu düşündüğüm bir moderasyondan dolayı ben de okudum. işlemin haklı olduğuna karar verdim ancak şunu da gözden kaçırmamak lazım. konuların tamamını bu maddeler altında( yani hangisini ne zaman istersen demek oluyor bu) silebilirsin. silinen konu tamamen ortadan kalktığı için neden silindiğine dair tek bir ip ucu bile ortada kalmıyor. dolayısı ile hangi konunun haksız yere silindiğini bilemezsin. forum yetkilileri görevlerini yapıyor mu gerçekten. peki '' Re: Şu an ne dinliyorsun ? '' isimli konunun 2014 ten beri konu dışı değilde genel etkileşim de olmasını nasıl açıklayacağız.
(genel etkileşim bu demeyin konu dışı neden var öyleyse)
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön