Bunu O'na ileticem. Özledim be buraları... Üzülmüyor değilim.KraToSs yazdı:moderetör Digital kum saati 6 yıl önce forumda görebildim eğer burada bu yazımı görüyorsan özelime mesaj bırak!
İyi forumlar herkese...

Bunu O'na ileticem. Özledim be buraları... Üzülmüyor değilim.KraToSs yazdı:moderetör Digital kum saati 6 yıl önce forumda görebildim eğer burada bu yazımı görüyorsan özelime mesaj bırak!

Harbimi yav 3.kural niye uygulanmıyor o zaman,zaten burada sıkıntı forum kurallarına kendileri uymuyolar,ayrıca sahi bu 5.madde varmıydı daha önce hatırlamıyorum,sıkıntı şu zaten adam her konuya 5.maddeyi referans gösteriyor,tartışmayla alakası olmayan konuları tartışma yönelik diye çat siliyolar,kime göre neye göre tartışma böyle moderatörlük olmaz adamlar resmen bazı şeyleri suistimal ediyor.Kafasına göre hareket ediyor ortamın boşlugundan anladınmı denetim olmadıgı için onlara her şey serbest,moderatörlere yalakalık size bir şey kazandırmaz.Serinplay yazdı:Katılmıyorum.Forum kurallarına aykırı olan herşey silinir eğer forum kuralına aykırı olmadan silenen birşey var ise o zaman haklı olabilirsin. Ancak kimse kafasına göre birşey silmiyor.ikvsever774 yazdı:forum yetkilileri denetleme olmadığı için kendi tozlarını estiren maaşlı,araplara verilen türk telekomun işçileridir.işlerine gelen her yorumu siliyorlar kimse neden sildin demiyor.muhtemelen bunuda silecekler.oyuncular eskiden her türlü görüşlerini işlerini paylaşabilirdi.artık öyle bir durum yok artık forumdaki paralı işçilerin istediklerini paylaşabiliyoruz
Forum Kuralları
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.12. Aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit edilmesi durumunda, kişinin tüm mesajlarını silinebilir ve forum'a girişi yasaklanabilir.Herkesin yazmadan önce okuması lazım.14. İKV Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek Destek Takımı veya Forum Yetkililerinin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır.
Serinplay yazdı:YemeLik yazdı:
Harbimi yav 3.kural niye uygulanmıyor o zaman,zaten burada sıkıntı forum kurallarına kendileri uymuyolar,ayrıca sahi bu 5.madde varmıydı daha önce hatırlamıyorum,sıkıntı şu zaten adam her konuya 5.maddeyi referans gösteriyor,tartışmayla alakası olmayan konuları tartışma yönelik diye çat siliyolar,kime göre neye göre tartışma böyle moderatörlük olmaz adamlar resmen bazı şeyleri suistimal ediyor.Kafasına göre hareket ediyor ortamın boşlugundan anladınmı denetim olmadıgı için onlara her şey serbest,moderatörlere yalakalık size bir şey kazandırmaz.
Kelimelerini düzgün seç.Bana yalaka diyemezsin karşında çocuk yok.Oyunu oynamıyorsanız forumuda trollüklerinizle kirletmeyin.İşte canlı örnek tartışmaya yol açın sonra mesajımı sildiler olsun.