TILSIM TAKINTINIZ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Qoray
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

TILSIM TAKINTINIZ

Mesaj gönderen Qoray »

abi bırakın çt yi bir kenara junonuda bırakın ALLAH RIZASI İÇİN Y2N YOK DİYE KENANA ALMAMAK NEDİR. kenan lan kenan illa kıyo setmi üretiyim kenan için ? Değmez abi ben köpek gibi saatlerce mısırda bekliyim 1 kişide gelsin kenana alsın diye ben kaç kere yer altında para kasarken hani dış görünüşe bakıp alıyorlarya nede olsa bi elimde asam olsun diye yer altında cin keserken ki hole gidemiyecek kadar acizim ÇÜNKÜ İTEM YOK ben yer altında binbir zorlukla çıkıp o kadar arzın arasından geçip üstüne üstlük bide komutanda kesilip Mısıra girdiğimde ortada ne grup var ne alan adama pm atıyorum kardeş hani alıcaktın noldu ? diye y2 bulduk diyor y2n yok diyor yetişemedin diyor ki özelliklede soruyorum abicim bak yer altındayım beklemiyeceksen gelmiyim diye oda yok beklerim diyor gel sen diyor bi gidiyorum sonuç gene aynı şimdi ben o kadar arzın arasından meteora nasıl giriyim ? ayıp abi
[uGel Görki Beni Aşk Neyledi...][/u]
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: TILSIM TAKINTINIZ

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Kenan için 1 tane Y2'li büyücü yeter.Geri kalan şalterciler için bile Y2 aranıyorsa o arkadaşı yasakla sen , ondan ne sana hayır gelir ne de başkalarına.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
IIxMeTaLHeaDxII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen IIxMeTaLHeaDxII »

Akşamları saat 9'dan sonra ulaşırsanız her türlü ihtiyacınızı gideririm. İtem yapınca adam olunmuyor sevgi saygı dostluk kazanıldığında ve yardımlarla insan olunuyor. Her zaman pm'm açık olacaktır. Saat 9'dan sonra kenan junon götürebilirim hiç sıkıntı değil.

Saygılar...
IIxMeTaLHeaDxII
Kullanıcı avatarı
Qoray
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Qoray »

ya Trans asa üretsem zarar Kıyamet üretsem zarar Şaltere alırlar diye bi ümit pm atıyorum adam Dk tılsımı bb 3 soruyor..
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Qoray yazdı:ya Trans asa üretsem zarar Kıyamet üretsem zarar Şaltere alırlar diye bi ümit pm atıyorum adam Dk tılsımı bb 3 soruyor..
Sizin sunucuda yokluk var o zaman.Karakterini dizmedi isen daha kalabalık sunucuyu tercih etmelisin.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Qoray
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Qoray »

Beyaz köşk tenhamı. ?
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Eminönü'nün boş hali oranın kalabalık hali dersek yanılmayız.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Qoray
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Qoray »

FiratCakiroglu yazdı:Eminönü'nün boş hali oranın kalabalık hali dersek yanılmayız.
.q diğcek birşey bulamıyorum ya kuzenim şimdi kıyamet asa üreticem sana dedi 0 dan çar kasmaya başladım hayırlısı....
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Çok umursama oyunda herşeye sahip olduğunda da yapacak birşey olmuyor emin olabilirsin oyun bir kısır döngüde oyun oynayacağım diyorsan daha güncel aksiyonu devamlı olan oyunları tercih edebilirsin ikvde artık aksiyon denilen olay kalmadı yok illahi de kasacağım diyorsan savaşçını açıp 3-4 ay kadar kendini madene kapatırsan tılsımınıda asanıda üretebilirsin en temiz yolu bu tılsımlar yokken büyücü karakterimi neredeyse tamamlamıştım lakin tılsımlar geldikten sonra tılsım olmayınca hergün düzenli girdiğim gaffara giremez oldum. Sinirlenip 3-4 ay sadece maden çektim sattım bir kısmıyla üretim yaptım sonuç olarak 5-6 adet 3.seviye tılsım ürettim o sıralarda bana m1 var mı diye soranlar üstümde m1 met 2 3 met 3 tılsımlarını görünce zamanında arkadaşım dediğim sırf tılsım yok diye almayan tipler peşimden koşmaya başladı kanka gel girelim seri keseriz vs vs ben de inada bindirip onların gruplarındaki elemanları tılsımları yansıtıp kendi grubuma alıp kendisine de tılsımın yok diyordum haketmişlerdi peki şimdi ne yapıyorum diye sorarsan 1 yıldır oyuna girmiyorum haftada bir iki kere foruma gelip bakıp çıkıyorum.
Kullanıcı avatarı
Qoray
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Qoray »

ReaLMADRID yazdı: Çok umursama oyunda herşeye sahip olduğunda da yapacak birşey olmuyor emin olabilirsin oyun bir kısır döngüde oyun oynayacağım diyorsan daha güncel aksiyonu devamlı olan oyunları tercih edebilirsin ikvde artık aksiyon denilen olay kalmadı yok illahi de kasacağım diyorsan savaşçını açıp 3-4 ay kadar kendini madene kapatırsan tılsımınıda asanıda üretebilirsin en temiz yolu bu tılsımlar yokken büyücü karakterimi neredeyse tamamlamıştım lakin tılsımlar geldikten sonra tılsım olmayınca hergün düzenli girdiğim gaffara giremez oldum. Sinirlenip 3-4 ay sadece maden çektim sattım bir kısmıyla üretim yaptım sonuç olarak 5-6 adet 3.seviye tılsım ürettim o sıralarda bana m1 var mı diye soranlar üstümde m1 met 2 3 met 3 tılsımlarını görünce zamanında arkadaşım dediğim sırf tılsım yok diye almayan tipler peşimden koşmaya başladı kanka gel girelim seri keseriz vs vs ben de inada bindirip onların gruplarındaki elemanları tılsımları yansıtıp kendi grubuma alıp kendisine de tılsımın yok diyordum haketmişlerdi peki şimdi ne yapıyorum diye sorarsan 1 yıldır oyuna girmiyorum haftada bir iki kere foruma gelip bakıp çıkıyorum.

Abi ben ikv ye junon geldiğinde başlamıştım o zamandan beri oynuyorum halada oynuyorum ikv yi beni benden alan şey Ortamı İnsanların oyun içi muhabbetleri o görevlerdeki Açıklama yazıları hikaye ve en önemliside Oyunun terimlerimi lullanarak Kuzenimlerle yaptığımız İkv muhabbetlerimiz Oyunu bana bağlamıştı en az 6 7 tane çarımı 49 yaptım Sildim tekrar kastım şimdi gene elimde 2 tane çar var ve hep büyücü oynamıştım bu çt Geldikten sonra asa beğenmeyen insanlardan dolayı yeni çar açıp kasıp durdum madenede oturamıyorum ya çekiyolar ya vaktim olmuyordu.

Şimdi neverwinter oynuyorum oyunun terimlerini bilmediğim ve oynuycak kimsem olmadığım için Aşırı sıkmaya başladı ben Mmorpg hastası olarak hertürlü Mmorpg yi oynadım ve hiçbiri ikv gibi değildi yani Napıcam artık bilmiyorum Tılsım gelince iyice Mal olmuştum zaten...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön