Sunucu listesi gelmiyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Sunucu listesi gelmiyor

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Şuan sunucu listesi gelmiyor herkeste olan bir problem mi yoksa benlik bir sorun mu?
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Sunucu listesi gelmiyor

Mesaj gönderen YemeLik »

-Launcher aç-kapa yapmak
-modem resetlemek
-chromeda bir sayfa açıyordun birde
belki çözüm olabilir.

lakin sorun bölgesel olabiliyormuş bu durumda birisi bir çözüm yolu önermiş ve bu hatanın türk telekomdaki bir çakışmadan dolayı oldugunu ispatlamaya çalışmıştı.

niye yazdım bunları bilmiyorum,launcheri şuan test edemem yardımcı olmaya çalıştım sadece.

keyifli forumlar.
muvaffak
İskele Babası
İskele Babası

Re: Sunucu listesi gelmiyor

Mesaj gönderen muvaffak »

[color=#0000BF][b]AhiEvran[/b][/color] yazdı:Merhabalar;

Yaşadığınız bu sorun sizden veya sisteminizden kaynaklı değildir. Sorun Türk Telekom sunucularından gelen bir kısıtlama yüzünden meydana gelmektedir ve bazı bölgeler menşeili IP'lerde, farklı internet sağlayıcısı firmalarından internet kullanan kişilerde bu kısıtlama miktarı artmakta/azalmaktadır. Bu genel sorun uzun bir süre önce Türk Telekomun'un teknik ekibine haber edilmiştir ve sorun üzerinde çalışmaların devam ettiği bizlere gelen bilgiler arasındadır. Maalesef bu konuda bizlerin şu an için yapabileceği bir şey bulunmamaktadır.

Launcher'ı bir kaç kez açıp kapattığınız zaman Türk Telekom sunucusundan gelen kısıtlamaya dahil olmayan bir IP sisteminizin portuna denk gelecektir. Kısacası bir kaç kez Launcher'ı açıp kapatmanızı ve neticesinde sunucu listelerinin gelmesini sağlayabileceğinizi belirtiriz.

İyi forumlar dilerim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön