ReaLMADRID yazdı:HollyShit yazdı:Ayni paylasimi bizzat gordum fakat bunun ss alinacagini bildigim icin yazip, yazip sildim. ICF2 hakkinda haklisiniz, herhangi bir aktivitesi yok. Bilakis IKV'de oyle aslinda. Sobee'nin ne kadar butcesi oldugu, calisani oldugu hakkinda da bilgimiz yok. En basit hesap makinesi yazilimi bile gunler aliyor. Su an Sobee'nin butce kazanabilmesi icin yapabilecegi tek sey KM'yi populerlestirmek. Bildigimiz gibi eSport yeni yeni yayginlasiyor. 2010 yilinda Turkiye'de sadece 12 tane lisansli eSport oyuncusu vardi. Su an ise binlerce var. KM ne kadar populerlesirse o kadar ileri gider Sobee. O yuzden "Bitti." denilmeden sipekulasyon yaratmamaliyiz.
Saygilar.
Normalde pek ss alıp paylaşanlardan değilim Nerull kendi hesabından böyle bir paylaşım yapınca arkadaşlarında görmesini istedim.Zaten nerullu veya yönetimden birini sorumlu tutmuyorum çünkü patron artık sobee değil Türk Telekom.Ben bütçe konusunda size katılmayıp şöyle düşünüyorum sobee artık bir şirket olmayıp Türk Telekomun içinde bir oyun geliştirme departmanı olduğu için bütçesi Türk Telekoma bağlı atacakları her adımın iznini türk telekom veriyor yani bence şuan türk telekom isterse çok rahat bir şekilde bütçe ayırıp yazılımcıların oyunu geliştirmesini sağlayabilir.Hadi diyelim ki sorunda gerçekten para maddi durum o zaman benim tek merak ettiğim kısım şu neden İKV nin developerlarının veyahut yönetim ekibinin durumla ilgili bir açıklama yapmalarına Türk Telekomdaki yetkililer izin vermiyor çünkü nerull oyun kapanmayacak diyor tamam güncelleme gelmeyebilir bunun açıklamasına izin verebilir düzgünce ikvye artık güncelleme paketi getirmeyeceğiz oyun seviye de kalacak ve şuan kapanmayacak gideceği yere kadar gidecekte diyebilirler yok güncelleme gelecekse de arkadaşlar 1 yıllık 2 yıllık planımız var bu süreçten sonra güncelleme paketini yayınlayabileceğiz de diyebilirler. sürekli bir karışıklıktan bahsediyorlar neyin karışıklığı ki bu.
Ek olarakta eğer güncelleme paketine dair hali hazırda birşeyler var mı eğer hiçbir şey yoksa ve geliştirme kararı alırlarsa nerden bakarsak 1-2 sene civarı sürer geliştirmeleri testleri çünkü küçük bir grup bölgesinden ziyade yeni bir devasa bölge ve yeni seviye sistemi bekleniyor.
Peki hiç düşünmedinizmi ikv deki çalışanların yarısı şuan zula oyunu için uğraşıyolar resimlerde belki görmüşsünüzdür ikv deki eski çalışanlar zula resminde gözüküyo.