Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün oyunda oldum ve iki tur Çemberlitaş'a gittim.Girdiğimden hemen sonra yine Arzlar tarafından baskın yedik.Her savaşta arkada OkO'ya devam edenlere sesleniyorum.Bugün birkaç kişiyi azarladım ama tabiri caizse "iplemediler" beni.Klan hikayelerini okuduysanız bana Lodosların,daha bir cezbedici olduğunu söyleyebilirim.Ancak reelde de Arz'ın Çocukları gibiyim.Ne yani derseniz,ben de bilmiyorum.Bileceğim tek şey var ki;o da bir gün komple Arz olunca söyleyeceğim tek cümledir."Lanet olası Lodoslar!"

Her neyse;Gaffar yetmesi bir Beyaz Büyücü Çırağı,duvardan geçecekken zihinlendi.Daha sonra orada "Bug"a girerek bize saldırmadan kendini teslim etti ve rahatça öldürdük. :)
Resim

Semiha Hanım'dan edindiğimiz bir adet reçete:
Resim

Dostum ancak karşı klandan olduğu için maalesef ki düşmanım olan Hasan dostum ile bir fotoğraf aldık.Bu kareyi şöyle açıklayabiliriz,Amerikan filmlerinde geçer:"Best Friends,Better Enemies"
Resim

Haliyle Lonca kanalında bir boşluk hissettim Hasan Arz olunca.Sürekli CTRL+C yaparak kendisine özel mesaj attım oyundan.Bir ara Antrepo'da reçete düşürmeye çalışıyordu kendisi.O Antrepo'dan çıktı,ben maden için içeri girdim.O sıra önümdeki Tüftüfçü Cinlerden birini kestiğimde şöyle bir reçete düşürdüm:
Resim

Günün Sözü:
Düşmanım Dost Olacağına, Düşman Olsun Daha İyi. -Bias

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Yargucu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yargucu »

Mezun olarak universiteye hazirlanacak arkadaslara bir iki tavsiyede bulunabilirim.
Oncelikle dershane gibi seylere takilmayin, konu anlatimli kitaplardan anlayabileceginizi dusunuyorum. Cunku, ogrenme dedigimiz surec butun bir hayat boyunca suruyor ve egitim hayati dedigimiz sey yuksek lisansi, doktorayi saymazsak 22 sene suruyor. Peki surekli ogrenen insan 22 yilin sonunda ogrenmeyi mi birakiyor ? Cevap hayir. Ama basimizda her an bir ogretmen olmayacak ve biz ogrenmeye bir yerden sonra kendi cabalarimizla devam edecegiz.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Hemen kısa keserek başlamak isterim.Zira 2 saat oyunda oldum ve çıktım.Bu iki saat içerisinde küçük çaplı bir üretim ve Solucan kesimi yaptık.Başlayalım. :)

Hasan dostum bugün düşürdüğü reçeteleri yansıtınca Eski Köprü Emsali Kurt Pençesi'ni uygunsa bana üretmesini talep ettim ve o da beni kırmayarak üretti.Karakter,Wolwerine'e döndü. :)
Resim

Son olarak da Hasan dostuma 70 adet Tilki Kudretlendiren İksir üretebildiğimi söyledim.O da bana malzemeler karşılığında 70 tane verebileceğini söyledi ve alışverişi gerçekleştirdik. :)
Resim

Günün Sözü:
En zor anda bir devadır hoş sesin,
Kendinle utanmadan konuş!... -Sagopa Kajmer

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün gerçek doğum günüm olduğu için oyunda pek durmadım.Gerçekten kastım;normalde Eylül doğumlu olmama rağmen,nüfus müdürünün yazım yanlışı sonrası Ağustos gözüküyor doğum tarihim.Yılda 2 defa mı kutluyorsun diye soracak olursanız,hayır bir defa o da bugün. :) Bugünü de bir müzikle bitirelim.

Rak Banedam İbranice'de "Ben sadece bir insanım" demekmiş.Merak edenler sözlerine bakabilirler.Gerçekten çok güzel bir parçadır.

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugünü ikiye ayırmalıyız.Zira öğlenden evvel sırf Klan savaşları,öğleden sonra da Çemberlitaş'la mücadele verdik.Dostlarım bir bir Arz oluyor.Benim karakterlerimin ise birkaç takı eksiği var.Maalesef ki hem bu durumdan,hem de lonca işleri,okuldu vesaireydi derken bizim Arz olma vizemiz ertelendi.Çok zaman alabilir ama geçince güzel şeyler olacağını tahmin edebiliyorum.Örnek verelim;kavgasız,küfürsüz bir Klan Kanalı.Savaşta baskın rol oynayan bir klan.Zira lodoslar arkada oturmaya devam eder...Ooooooo örnekler çoğaltılabilir.Her neyse,bugün de avatarın son günü.Belki de bu yazı,avatarla yazacağım son yazı olabilir.Velhasıl kelam,sözü fazla uzun tuttuğumu belirterek başlamak isterim. :)

WhatsApp'ta da muhabbeti olmuştu,lonca kanalında da.Çemberlitaş önünde Furkan'ı keselim diyordu sevgili dostlarım.Kendileri Arz oldu ve evet beni öldürdüler. :)
Resim

Hop,dur yolcu.Karşında var bir misilleme! 8-)
Resim

Şöyle ardı ardına gelen Klan Para kazançlarımız. :)
Resim

Resim

Üzgünüm Hasan dostum. :( Ama bu bir savaş! :twisted: :twisted:
Resim

Arz kaleye baskın düzenlemişken,kale önünde doğan bir 29 seviye karakter ilgimi çekti.İsmi küçük harflerle yazılmış biriydi ve klansızdı.Belli ki Beta'dan kalma bir karakter.Birkaç 21-25 seviye arası eşya yansıttı ve daha sonra akıbeti bilinmez oldu.
Resim

Dostum Burak yani Bedrinaslanlarıı için günlerdir aradığı Urban İcadı Philotheos Modeli Tungsten Kesik Çifte satın aldım.Uygun da geldi gözüme. :)
Resim

Kendisi oyuna girince savaş ortasında takdim ettim çifteyi.Kurşunun bol olsun dostum,vurduğun kanlar içinde yerde kalsın. 8-)
Resim

Ayrıca sabahtan beri tüm Lodosları geçerek sadece bana saldıran Ahmet ustama saygılarımı sunuyorum.Ancak yine de misilleme yaptık. :)
Resim

Gelelim Çemberlitaş'a:Stuart Efendi bizi reçete ve Köşk Madalyonu ile,Gaffar Bey'e yolladı.
Resim

Resim

Yine bir "Bug" vâkâsı.Çırak Beyler bu sefer duvarda değil de yol üzerinde boşa koşmaya başladı.Biz de ayaklarını yerden kestik. :)
Resim

Semiha Hanım ise ölmeden önce ateş çemberi büyüsünün içinden bize bir adet Ateş Boyası verdi.Başka bir turda ise bir adet reçete...
Resim

Resim

Veeee sanırsam [tooltip t=Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.]Meteorit 1[/tooltip] tılsımının sonuna geldik.Hedef iksirler 150 olarak tamamlandı.Yine Çemberlitaş'ta gaddar değil de,eskisi gibi kafa dengi insanlar var.Bkz;İhanettinaffıolmz ile birkaç defa Gaffar Amca'nın elini öptük.Tunahanx vardı.Şifacılar zaten benim baş tacımdır.Adını hatılamadığım birkaç kişi daha var.Hepsine selamlar olsun.Yarın ilk iş [tooltip t=Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir.]Yıldırım 2[/tooltip] aramak olacak.
Resim

Günün Sözü:
Geri dönmek,ışığa bakmak ne güzel... -Sagopa Kajmer(Dalgın)

Resim
Kullanıcı avatarı
Joller
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Joller »

Abim yemin ederim senden daha çok sevindim 150 iksir toplamana. :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Joller yazdı:Abim yemin ederim senden daha çok sevindim 150 iksir toplamana. :D
Teşekkür ederim Berat. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün Çemberlitaş'ı bırakarak artık Sığınak,Migrat ve Hol Bölgelerine giriş biletini elime aldım.Hol dışında diğer grup bölgelerinde,bir tur girip hasret gidererek günü bitirdim.Migrat aşırı sıkıcıydı ve Junon'u kesmek için 3 Shen Kuo iksir tükettim.Her neyse,kısa keserek başlamak isterim.

Sabah ilk işim [tooltip t=Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.]Meteorit 1[/tooltip] vererek [tooltip t=Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir.]Yıldırım 2[/tooltip] takaslamak oldu.Neyse ki klana yazma faslı kısa sürdü.
Resim

Çemberlitaş girişinden,Çemberlitaş'a veda etmiş bulunduk.Tek özleyeceğim şef yaratık Stuart Efendi'dir. :)
Resim

İlk ziyaret ettiğim grup bölgesi Migrat oldu.Grubun şifacısı benim dışındaki diğer [tooltip t=Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir.]Yıldırım 2[/tooltip] tılsımlı büyücüyü ücretli bir şekilde gruba almış.Ona biraz sitemde bulundum.Kendisi bir şifacı,ücret vermeye hiç gerek yok.Çok rahat grup bulabilir öyle değil mi?
Resim

Yol üzerinde şöyle bir reçete düştü.
Resim

Eksiğim olmadığı halde girdiğim Sığınak turunda kafayı yemek üzereydim.Gruptaki tank sürekli kestiğim slotları naralıyordu.Grupta gözükmese de bir büyücü vardı ismi lazım değil.Sürekli küfürlü konuşuyordu,millete işini öğretmeye çalışıyordu.Motorin kesiminden sonra çıktı.Biz ise Kenan'ı başarılı bir şekilde kestik ve ganimet torbamızı açtık.
Resim

Bir başka Migrat turu.Bu,zorlandığımız Migrat turu.3 Shen İksir ve anca ölen bir Junon.Sadece iksirleri alarak çıktık.
Resim

Ve kurt kürkçü dükkanına geri döndü.Beni boğan ancak günümüz oyunun gelir ve geleceği olan Hol bölgesine kapıdan girerek "Merhaba!" dedim.Yarın inşallah Hol Bölgesi'nde avlanmaya çıkacağız.
Resim

Günün Sözü:
Hiç kimse bir alışkanlığa veda etmek cesaretini gösteremez. -Honore de Balzac

Resim
Kullanıcı avatarı
GaripBirAsk
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GaripBirAsk »

İlk ziyaret ettiğim grup bölgesi Migrat oldu.Grubun şifacısı benim dışındaki diğer [tooltip t=Yıldırım büyüsü çevredeki yaratıklara aynı hasarı verir.]Yıldırım 2[/tooltip] tılsımlı büyücüyü ücretli bir şekilde gruba almış.Ona biraz sitemde bulundum.Kendisi bir şifacı,ücret vermeye hiç gerek yok.Çok rahat grup bulabilir öyle değil mi?
Resim
Bu kişi veya kişiler Oyun için şahsi düşüncem olarak sadece utançlar.
Kesinlikle övünmek amacıyla söylemiyorum.
Ben abi asa üreteceğim diyen yardım eder misin adam kalkıp kıyamat asa zırh üretmiş biriyim.
Vallahi bunları gördükçe kendimden utanıyorum.
caniçim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Bir de gelin bu adamlara anlatın işte sevgili dostlar.Sana ne benim yapacağım şeyden diyor.Bu benim işim. diyor.Adam oyunu işe dökmüş,siz düşünün.Geçtiğimiz aylarda Çemberlitaş'a bile AFK karakter sokan kişi gördüm.Ücretli gelen bir tank vesaire...Velhasıl,bu oyunu bitiren maalesef ki bu tarz oyuncular.Bunu oyuna girip her bölgeden tadınca alıyorsunuz ve ağzınızda bir acı hissiyatı oluşuyor.
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön