Arkadaşlar herkese iyi günler ben bu oyuna ilk zamanlarında başladım 2013 yılında bıraktım. Ancak görüyorum ki yerlebir olmuş kısacası bitmiş en azından benim anlayabildiğim kadarıyla oyunda canlılık kalmamış gördüğüm kadarıylada herhangi bir etkinlikte yapılmıyor. Merak ettiğim tek birşey var bu oyunun yönetenleri oyundan elini ayağını çektimi yoksa bu oyunun eski canlılığına kavuşması için herhangi bir çalışma içerisindeler mi ??
Saygılar.
Merhaba
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Re: Merhaba
Merhaba can,
Meran sunucusundan hatırlıyorum seni sarı kafa vander
Bence oyundan elini ayağını çeken yok gelişmeler devam ediyor diye umuyorum bi an önce güncelleme gelsede adam gibi oynamaya devam etsek bu oyunun yeri bizde çok farklı dile kolay hemen hemen 9 yıl olacak anılar anılar
Meran sunucusundan hatırlıyorum seni sarı kafa vander
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Klan: Lodos
Herhangi bir çalışma yok. Oyun böyle kalacak kapanana kadar
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
Cannnnn, merhaba kardeşim. Seni tekrar görmek güzel. Umarım iyisindir. (:
Paranoyak(Aziz) geçenlerde seni konuşmuştuk. Vay be...

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Respected yazdı:Cannnnn, merhaba kardeşim. Seni tekrar görmek güzel. Umarım iyisindir. (:
Sizleri buralarda görmek mutlu ediyor genşşler.Vandervaart yazdı:Arkadaşlar herkese iyi günler ben bu oyuna ilk zamanlarında başladım 2013 yılında bıraktım. Ancak görüyorum ki yerlebir olmuş kısacası bitmiş en azından benim anlayabildiğim kadarıyla oyunda canlılık kalmamış gördüğüm kadarıylada herhangi bir etkinlikte yapılmıyor. Merak ettiğim tek birşey var bu oyunun yönetenleri oyundan elini ayağını çektimi yoksa bu oyunun eski canlılığına kavuşması için herhangi bir çalışma içerisindeler mi ??
Saygılar.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
as. Şurdan tutsak seni bırakmasak mesela... Belki tav olursun hı?Respected yazdı:Efsane... Sana da selam olsun! Cansın
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Respected yazdı:Cannnnn, merhaba kardeşim. Seni tekrar görmek güzel. Umarım iyisindir. (:
Saol Ünal kardeşim eksik olma çok şükür iyi sayılırım iş güç Türkiyeyi geziyoruz =)
Çok selamlarımı ilet tekrardan görürsen dikkat et kendine =)
- Parlementt
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
İstanbul Kıyamet vakti gazileri gibi Hesap kuruluş tarihin var Aleyküm selam hoşgeldin kardeşimVandervaart yazdı:Respected yazdı:Cannnnn, merhaba kardeşim. Seni tekrar görmek güzel. Umarım iyisindir. (:
Saol Ünal kardeşim eksik olma çok şükür iyi sayılırım iş güç Türkiyeyi geziyoruz =)
Çok selamlarımı ilet tekrardan görürsen dikkat et kendine =)