İKV KURTARMA REHBERİ :
Malzemeler :
- Kader Mühürleri Ekibi
- İKV oyunu
- Oyuncu Kitlesi
Hazırlanışı :
1.Öncelikle Kader Mühürlerini şöyle bir çöpe atalım.Gereksiz bir yatırımdan ve boş işlerden kurtulmuş olduk.Elimizde kalan ekibi dikkatlice kullanalım.
2. İKV oyununu bir güzel kapatalım.Silelim.Evet tüm eşyaları tamamlamış köşede oturan emekli amcanın işine gelmedi bu.
3.Para kazanma hırsımızı bir kenara koyalım.Her yeniliği paraya dökmeye çalışmayalım.Şimdi oyuncuların isteklerine kulak verelim.
4.Oyuncu kitlesinin isteklerini dikkate alalım ki oyun sevilsin.
5.Kader mühürleri ekibi yeni bir grafik motoru ile İKV'yi baştan şöyle bir güzel birkaç yılda yapsın.Üstüne oyunu grup bölgelerine hapsetmek yerine yine bireysel ilerleyebileceğimiz level sınırını 100 yapalım.Birkaç yeni bölge getirelim.
6.Oyunun müziklerine ve orjinal haritaya dokunmayalım.Sadece doku , fizik ve grafik gibi yenilemeler yapalım.
7.Oyunun ilerleyişini parayla veya grup bölgesiyle sınırlandırmayalım.
8.Oyuncu kitlesine yeni bir oyunmuş gibi sunalım.(1 oyunun 2.cisi gibi)
9.Giden kitlenin dönüşünü izleyelim.Ovv tam bir izdiham yeni türk oyunu ! grafiklere bak be ! oo istanbulda geçiyor.Şu bosslara bak ov silahlara bak ! Yayıncılar video çekiyorlar ! Oyun tuttu galiba..
Evet bol oyunculu daha kaliteli ve para getiren bir oyunumuz oldu ve Kader Mühürleri gibi bir oyunla boşuna zaman geçirmemiş olduk.Yine güzelim istanbulumda gezmeye devam...
Oyun güncellemeleri hakkında bizlere bilgi verin.
Re: Oyun güncellemeleri hakkında bizlere bilgi verin.
carnec23 yazdı:İKV KURTARMA REHBERİ :
Malzemeler :
- Kader Mühürleri Ekibi
- İKV oyunu
- Oyuncu Kitlesi
Hazırlanışı :
1.Öncelikle Kader Mühürlerini şöyle bir çöpe atalım.Gereksiz bir yatırımdan ve boş işlerden kurtulmuş olduk.Elimizde kalan ekibi dikkatlice kullanalım.
2. İKV oyununu bir güzel kapatalım.Silelim.Evet tüm eşyaları tamamlamış köşede oturan emekli amcanın işine gelmedi bu.
3.Para kazanma hırsımızı bir kenara koyalım.Her yeniliği paraya dökmeye çalışmayalım.Şimdi oyuncuların isteklerine kulak verelim.
4.Oyuncu kitlesinin isteklerini dikkate alalım ki oyun sevilsin.
5.Kader mühürleri ekibi yeni bir grafik motoru ile İKV'yi baştan şöyle bir güzel birkaç yılda yapsın.Üstüne oyunu grup bölgelerine hapsetmek yerine yine bireysel ilerleyebileceğimiz level sınırını 100 yapalım.Birkaç yeni bölge getirelim.
6.Oyunun müziklerine ve orjinal haritaya dokunmayalım.Sadece doku , fizik ve grafik gibi yenilemeler yapalım.
7.Oyunun ilerleyişini parayla veya grup bölgesiyle sınırlandırmayalım.
8.Oyuncu kitlesine yeni bir oyunmuş gibi sunalım.(1 oyunun 2.cisi gibi)
9.Giden kitlenin dönüşünü izleyelim.Ovv tam bir izdiham yeni türk oyunu ! grafiklere bak be ! oo istanbulda geçiyor.Şu bosslara bak ov silahlara bak ! Yayıncılar video çekiyorlar ! Oyun tuttu galiba..
Evet bol oyunculu daha kaliteli ve para getiren bir oyunumuz oldu ve Kader Mühürleri gibi bir oyunla boşuna zaman geçirmemiş olduk.Yine güzelim istanbulumda gezmeye devam...
İkv yi baştan yeni bi grafik motoru ile yapmak Sobeenin şuanki ekibiyle neredeyse imkansız. Kader mühürlerine bu kadar nefret beslemeyin 2 side aynı firmadan çıkıyor düşman değiller birbirine. Eğer Kader Mühürleri finansal açıdan bir başarı yakalayabilrse sobee yeni elemanlar ile daha büyük çalışmalara atılabilir. Seninde dediğin gibi İkv 4-5 yıl sonra daha modern bir halde önümüze sunulabilir.
Merhaba ,
Uzun zamandır foruma bile girmiyordum.Girdim ve yine aynı konuları gördüm yine aynı yazılar.
Sadece uğraşmamanız için bizzat kendim Türk Telekom daki ilgiil bölüme ulaştım(Bin bir aktarma sonrasında)
Şimdi bizim biricik GM lerimizden Elwing ne diyor
/color]

Bu da Sobee ' ye benden gelsin
/color]
Saygılar Sevgiler...
Uzun zamandır foruma bile girmiyordum.Girdim ve yine aynı konuları gördüm yine aynı yazılar.
Sadece uğraşmamanız için bizzat kendim Türk Telekom daki ilgiil bölüme ulaştım(Bin bir aktarma sonrasında)
Şimdi bizim biricik GM lerimizden Elwing ne diyor
Peki Türk Telekom bu konuda ne diyor :[color=#FF0000]Elwing[/color] yazdı:Yenilikler hakkında bigiyi sadece Türk Telekom yetkilileri verebilir.
Yeterli bir cevap olmuştur heralde[color=#0080FF]Türk Telekom Yetkilileri[/color] yazdı:İstanbul Kıyamet Vakti oyunu ile ilgili güncelleme ve diğer sorularınız için yetkili merci oyunun destek sayfasıdır.Buradan size bu konuda bir bilgi veremiyoruz.
Bu da Sobee ' ye benden gelsin
Saygılar Sevgiler...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Herşey Sobee Studios'un kontrolü altında arkadaşlar. Sadece sizi oyalıyorlar
Kendinizi herşey Türk Telekom'a bağlı diyerek avutmaya devam edin