ADALETSİZSİNİZ!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ADALETSİZSİNİZ!!

Mesaj gönderen Seven »

Kabile yazdı:
Seven yazdı:
BlackHatCadillac yazdı:
Seven yazdı:
BlackHatCadillac yazdı:hakkaten pes ya olaya bak kendi loncasından adam 1. oluyor üzerine 2 tane loncasından adam mansiyon almış hala 2. ve 3. yü sorguluyor aynı loncadan hepiniz ödül alsa oh ne kadar adaletli diyecektiniz dimi ikiyüzlüler sürüsü
Sende yazaydın kardeşim kim dedi günlük yazma diye Allah Allah.
Günlük yazmıyorum ve kazanamayınca da ağlamıyorum en azından sizin gibi emeğe saygınız olsun biraz
Emeğe saygı diyorsun bizim yaptığımız emek değil mi neyin davasını yaşıyorsun. Ayrıca ben hakkımı arıyorum ağlamıyorum. Hakkını aramazsan her zaman haksız durumuna düşersin bunu unutma.
Bu adam haklı bana göre zaten günlük yazan belli ortada neden böyle bişey yaptıki şimdi bunlar
Hiç görüşmemiş konuşmamış olsak da hak verdiğin için teşekkür ediyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Elwing

Re: ADALETSİZSİNİZ!!

Mesaj gönderen Elwing »

Merhaba arkadaşlar,

Kıyamet Günlükleri etkinliğimizde; normal şartlarda 1. ve 2. olan neferlerimize ödül verilecekti. Lakin sizlerin emekleri göz önüne alınarak ödüllerimize 3. lük ve 2 adet de mansiyon ödülü eklenmiştir. Değerlendirmeler tek bir kişi tarafından yapılmamış olup, jüri ekibi tarafından 04-31 Temmuz tarihleri aralığında ileti yazılan tüm günlükler tek tek incelenmiş ve puanlandırma sistemine dayandırılarak en yüksek puanı alan 5 günlük sıralamaya girmiştir. Değerlendirme kriterleri olarak Kıyamet Günlükleri Nedir? konusunda yer alan bilgiler esas alınmıştır. Gerek yaratıcılıkları ile, gerek günlük içerisindeki paylaşımlarda gösterdikleri çeşitliliklerle gerek ise günlüklerindeki üslup samimiyet ve ifade tarzı ile açıklamış olduğumuz arkadaşlar dereceye girmeye hak kazanmışlardır.

Etkinlik kazananlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtiriz.

Konuyu hakaretlere varan kişisel tartışmalara yöneldiği için kilitliyorum, iyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön