ADALETSİZSİNİZ!!
- s4knn
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
ADALETSİZSİNİZ!!
Günlük yarışmasında göz göre göre insanların emeklerine ihanet ettiniz. Adam aylardır yazıyo siz gelip 12 13 gün yazan adamlara ödül verioyrsunuz nerede adalet nerede bu arkadaşların emekleri oynadığımız bir oyun var onu da haram edip burnumuzdan getiriyorsunuz ayıp ayıp ŞAHSEN BEN KENDİ HAKKIMI HELAL ETMİYORUM HİÇBİRİNİZE İŞİNİ DÜZGÜN YAPANLAR DIŞINDA.. çıkar acısı (CEVAP BEKLİYORUZ)...

- bugra333
- Cin Avcısı

Re: ADALETSİZSİNİZ!!
Gönül isterdi ki daha iyi ödül kazanayım ama olmamış kısmet değilmiş demek isterdim ama şaşırdım. Ben kendimi geçtim Emre @Seven benden daha güzel günlük tutmasına rağmen gördüğüm kadarıyla o hiç ödül alamamış ona üzüldüm. Çok fazla yorum yapmak da istemiyorum bu konuda tartışma çıkmaması adına :idea:
/f Ayıboğann
Adalet sadece bir bayan ismi olduğu gibi malesef bu oyunda da ''adalet'' kelimesi bu manaya gelmektedir.
Hakkımın yendiğine dair konu açılmış kendilerine teşekkür ediyorum. Hakkımın yendiği bariz ortadadır.
Diğer bir düşüncem başka etkinliklerde kazandığım için beni dışladıklarına dair bir kanıya varmış bulunuyorum.
2 adet cümleyi tamamla etkinliği ile 1 sefer kazanmış olduğum Mani etkinliği olmak üzere beni seçmediklerini düşünüyorum ama saçma bir düşüncedir.
Hakkımın halen yendiği ortadadır.
Hakkımın yendiğine dair konu açılmış kendilerine teşekkür ediyorum. Hakkımın yendiği bariz ortadadır.
Diğer bir düşüncem başka etkinliklerde kazandığım için beni dışladıklarına dair bir kanıya varmış bulunuyorum.
2 adet cümleyi tamamla etkinliği ile 1 sefer kazanmış olduğum Mani etkinliği olmak üzere beni seçmediklerini düşünüyorum ama saçma bir düşüncedir.
Hakkımın halen yendiği ortadadır.
- s4knn
- İri Fare Avcısı

ARTIK YETER SÜREKLİ İNSANLARIN HAKLARINI YİYORSUNUZ ADAM GİBİ AÇIKLAMALARDAA BULUNMUYORSUNUZ YILLARCA OYUNU BOŞLADINIZ CEVAP BİLE VERMİYORSUNUZ YAZIK DEĞİL Mİ BU İNSANLARA SAÇMA SAPAN Bİ OYUNA YATIRIM YAPTINIZ ELİNİZDE PATLADI ORTADA KALAKALDINIZ BARİ YAPTIĞINIZ TEK BİRŞEY VAR O DA ETKNİLİKLER ONLARDA ADALETLİ DAVRANIN BE YAZIK GÜNAH

-
kekikserp
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bence gerektiği kadar adaletli bir seçim olmuş
kazanan arkadaşları bu konu altından da tebrik etmek isterim.

kekikserp yazdı:Bence gerektiği kadar adaletli bir seçim olmuş
Adalet dediğin kavram senin gözünde de değişikmiş tüm günlüklere baktığından emin misin?
-
kekikserp
- Sahaf Yardımcısı

Evet tüm günlüklere baktım.Seven yazdı:kekikserp yazdı:Bence gerektiği kadar adaletli bir seçim olmuş
Adalet dediğin kavram senin gözünde de değişikmiş tüm günlüklere baktığından emin misin?

- s4knn
- İri Fare Avcısı

OH NE DÜNYA BENDE 2 GÜN 3 GÜN YAZAYIM BU ADAM Bİ AY BOYUNCA YAZSIN O KAZANSIN NEREDE ADALET NEREDE VİCDAN BU ADAM SALAK DEĞİL HERHALDE

-
kekikserp
- Sahaf Yardımcısı

Günlüklerin hangi zaman aralığında tutulup yarışmaya dahil olacağı belirtiliyordu. 2. olan arkadaşta bu oyunu 9 senedir oynadığını belirtmiş lakin günlüğü 1 aylık sence bu bir kıstas mı olmalı ?