Direct3D 9 Hatası.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Bela World
Direct3D 9 Hatası.
Arkadaşlar ben oyuna girmeye çalıştığımda Direct3D 9 diye bir hata verip oyuna girmiyor. DirectX dahil bilgisiyarın tüm driverlarını daha 2 hafta önce güncellemiştim yani böyle hata vermesi bana saçma geldi. Sorunu nasıl çözebilirim?
Re: Direct3D 9 Hatası.
tüm driverleri güncellemen çözüm değil win7 ekran kartını kendi vga olarak yüklüyor buda sadece görüntü aktarabilecek kalitede bir yazılım.Destinyyy yazdı:Arkadaşlar ben oyuna girmeye çalıştığımda Direct3D 9 diye bir hata verip oyuna girmiyor. DirectX dahil bilgisiyarın tüm driverlarını daha 2 hafta önce güncellemiştim yani böyle hata vermesi bana saçma geldi. Sorunu nasıl çözebilirim?
kullandığım ekran kartının esas driveri'ni yüklemelisin girememenin tek sebebi bu eğer drect yüklediysen ki (ekran kartının sürümleri direct iceriyor)
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Direct3D 9 Hatası.
sorununu umarım çözebilirsin, sağ tıklayıp grafik işlemcisini değiştirmeyi de deneyebilirsin umarım işe yarar 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?