ROSELENMORGONSİR'in Günlüğü --TEŞKİLAT--

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: ROSELENMORGONSİR'in Günlüğü --TEŞKİLAT--

Mesaj gönderen roselen »

YankeeGoHome yazdı:Geri dönmen gayet güzel bir durum . Umarım yılmadan devam edersin .

Teşekkürler , yorumunuz beni çok mutlu etti . Umarım devam ederim :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

VoiceOfVoiceless yazdı:Pulların fiyatları gerçekten güzelmiş , şansın bol olsun :)

Evet bazen ilaç gibi geliyor . Teşekkür ederim :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Herkese selamlar keyifle okumanız dileğiyle 8-)

Sabahleyin oyuna erkenden giriş yaptım ve adada turlamaya başladım . Herhangi bir mecburiyetten değil fakat sessiz sakin olması ve rahat para kasılan bir yer olması bakımından Sivri Ada benim için avantajlı bir yer konumundaydı . Biraz dolanırken ihtiyacım olan Xenotim'i uygun fiyata satan birisine rastladım ve alışverişi yapmak üzere Meteor'a doğru yola koyuldum . Sancağa vardığımdaysa buluşup alışverişi gerçekleştirdik .

Resim

Ardından hazır meteora gelmişken biraz arz avlamayı düşündüm fakat ortalarda görünmüyorlardı , bende o kadar yolu boşuna gelmiş olmamak için kasayı boşaltmaya karar verdim ve işportacının yanına kuruldum .

Resim

Adaya tekrar geçtiğimde ise madenciler iş başındaydı son sürat Deparlarıyla Maraton gözlükleri ve ayakkabılarıyla oradan oraya koşup süresini tuttukları madenlerini çekmeye çalışıyorlardı , bende onların bu telaşesi arasında işime yoğunlaşmış SÜRÜNGEN PULU düşürmeye çalışıyordum , nitekim uğraşlarım sonuç verdi ve bir adet düşürebildim .

Resim

Ardından tam Pullar için koşuştururken bir arkadaşın tek başına Dev Komodoyu öldürmeye çalıştığını gördüm , yardımım dokunsun diye bende onunla birlikte büyülerimi kullanmaya başladım ve fazla vakit geçmeden bu koca yaratığı yere serdik.

Resim

Bana teşekkür edip yoluna gitti ve bende adada turlamaya devam ettim . Tam o sırada klan sohbetinden uygun bir fiyata Xenotim satan birisini gördüm kendisiyle güzel bir pazarlığımız oldu ve sonucunda alışverişi yapmak üzere Em3'e geçtim , birbirimize teşekkür edip işimizin başına koyulduk .

Resim

Her ne kadar uğraştıysam da Pul düşürmeyi başaramadım ama ticari anlamda güzel ve etkili bir zaman geçirmiştim . Tekrar görüşmek dileğiyle

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler

GÜNÜN ŞARKISI

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Herkese selamlar , keyifle okumanız dileğiyle 8-)

Oyuna giriş yaptığımda tekrar adadaydım ve pul düşürmek için uğraştıysamda sonuç alamadım . Ardından ilerleyen saatlerde kasamdaki Fevzi Cevriye Pantolon'a bir alıcı bulabildim , fevzi cevo set arayan bir arkadaşla sohbetimiz oldu ve ona kendisine pantolonu satabileceğimi söyledim uygun bir fiyatta anlaştık ve yolumuza devam ettik . Kendisi bende diğer parçaların olup olmadığını sordu fakat kasama baktığımda hiç bulamadım , olanlarıda zaten kendim kullanıyordum ( Takıları )

Resim

Pantolonu sattıktan sonra hemen o parayla Xenotim satan birisinin yakasına yapıştım ve uygun bir fiyata alışverişi gerçekleştirdik . Keşke daha çok param olsaydıda hepsini ondan o an alabilseydim çünkü toplu olarak böyle uygun bir fiyata satanları bulmak oldukça zor . Ama 1 adet 1 adettir teşekkür edip yoluma devam ettim .

Resim

Daha sonra Mısır Çarşısında beni bekleyen alıcımın yanına gittim . Kendisine Dört Yapraklı Yonca lazımmış ve ona bunu temin edebileceğimi söyledim. Elimde daha fazla olup olmadığını sordu fakat maalesef yoktu bende elimdeki ( dün düşürdüğüm ) tek yoncamı satarak oyundan çıkışımı gerçekleştirdim .

Resim

Ardından dolaşırken toplu olarak Xenotim Kondrit ve Peptit arayan birisine rastladım . Kendim için çok iyi bir fiyata anlaşmaya sağladım ve alışverişi gerçekleştirmek için hemen em3'e geçtim . 3 Peptit 6 Kondrit ve 7 Xenotim'i 88 M'den sattım . ( Kondritten 3 M , Xenodan 6 M , Peptitden 4 m Kar elde ettim . )

Resim

Bir kaç dakika sonra tekrar aynı arkadaşla muhabbetimiz oldu ve DK II tılsımını basacağını söyledi . Bendede 1. seviyesi olduğu için alışverişi sağlamak adına em3'e geçtim fakat aslında aradığı tılsımın bendeki kırmızı olandan değil , Direnç Kırma'nın süresini arttıran Mavi'den olduğu ortaya çıktı ve böyle komik bir an yaşadık

Resim

Daha sonra Ada'da pul için bayağı bir dolandım fakat herhangi bir sonuç elde edemedim , tam çıkmak üzereyken çektiğim madenden Dört Yapraklı yonca elde ettim ve dünden sonra bugün bir kez daha şok yaşadım . Hemen kasama attım ve Ada maceramı kısa süreliğine böyle noktaladım .

Resim

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler , görüşmek üzere

GÜNÜN ŞARKISI :!:

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Herkese selamlar , keyifle okumanız dileğiyle
8-)

Bugün oyundayken ilk olarak yaptığım iş yine karlı alışverişlerin peşinde koşmaktı . O yüzden sohbet kanallarını iyice taramaya başladım , kısa süre sonra uygun olacağını düşündüğüm bir alışveriş fırsatı yakaladım ve 1.5 M + Sinek Mantarı karşılığında Dev komodo dişi alıp Pul için avlanmaya başladım .

Resim

Ardından Kondrit arayan birisine rastladım ve kısa bir pazarlığın ardından güzel bir fiyata anlaştım onunla 3 adet kondriti 21 M'den sattım bu alışveriştende 3 M kar ettim .

Resim

Dün elimdeki madenlerin büyük bir kısmını sattığım için fazla miktarda param vardı elimde ve çok uygun fiyata toplu olarak Xenotim ve Kondrit satan birisine rastladım bu fırsatı kaçıramazdım . Hemen alışverişi gerçekleştirdim ve daha sonra bunları daha pahalı fiyata satmak üzere kasama koydum.

Resim

Resim

Hazır Mısır'a gelmişken benim Pulların alıcısına rastladım ve hemen ticareti açtım oda ne satacağımı anladı doğal olarak .

Resim

Pullarım beni özlemiş olmalı ki gider gitmez hemen bir adet düşürmeyi başarabildim ve kasama koydum fakat alıcım oyunda olmadığı için bunu satamadım bende gerek maden çekmeye gerekse Ada'da dolanıp Arz avlamaya başladım .

Resim

Öğlen vakti oyundayken ise loncadaki arkadaşlarımın Kadim için hazırlık yaptığını gördüm ve onlara yardımcı olmak üzere Yeraltı bölgesine ışınlandım , toparlandıktan sonra seri bir şekilde kesime başladık . Canı azalınca ise görevi olan karakterime girerek görev malzemelerini aldım .

Resim

Ardından kudretli Kadim'in karşısına çıktık ve 6 kişilik bir ekiple onunla yüzleşmeye başladık , ilk başta oldukça uzun sürecek gibi düşündürsede daha sonra kısa bir sürede onu alaşağı etmeyi başardık , bende görevi olan karakterime geçiş yaparak malzemeleri aldım ve loncadan arkadaşım Reşit'e verdim , daha sonra Kenan için toplanacağımızı yazdı ve bende hem Kenan için hemde materyalleri almak için Mısır'ın yolunu tuttum .

Resim

Resim

Mısıra vardığımda ise alışverişi hemen gerçekleştirdik ve grubu hazırlayarak bölgeye girdik . Başta sayısız kez ölsekte sonradan toparlandık ve çok seri bir biçimde Motorin'i kesmeyi başardık

Resim

Ardından slotları seri bir şekilde toplayıp yere serdik ve emeklerimizin karşılığını almak üzere Kenan'ın üzerine yürümeye başladık Tanklık görevi benim üzerime düşüyordu ve bende görevimi en iyi şekilde elimden getirmeye çalışıyordum .

Resim

Resim

Fazla bir süre geçmeden ( ilk defa kimse şalter kaçırmadı vay be dediğim an şalter kaçtı ) Kenan'ı indirmeyi başardık ve loncamızdan bir arkadaş Alternatör Yüzük kazandı . Kendisini tebrik ettim ve ardından biraz mola zamanının geldiğini düşünerek oyundan çıkışımı gerçekleştrdim .

Resim

Resim

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Tekrardan oyuna hızlı bir giriş yaptım ve Mısır Çarşısında ticari aramalara başladım ilk olarak elimdeki Alexandrite madenine alıcı çıktı ve hemen pazarlığı gerçekleştirdik .

Resim

Tam Çarşıdan çıkmak üzereydim ki bir arkadaş günlüğümü takip ettiğini ve çok beğendiğini söyledi , kendisine teşekkür ederek yoluma devam ettim . Bu tarz oyun içi yorumlar gerçekten insanı mutlu ediyor .

Resim

Ardından dün aldığım Kondritlere bugün alıcı çıktı ve uygun bir fiyata satışı gerçekleştirdim . Bu alışveriştende 9 M kar elde ettim ve hemen paramı cebime attım 8-)

Resim

Daha sonrasında ise Dinozor iksir arayan bir arkadaşla sohbetimiz oldu ve kendisine 30 adet satabileceğimi söyledim em3'e geçerek seri bir şekilde alışverişi gerçekleştirdik . Ayırmayı tam beceremediğimden böyle bir tablo ortaya çıktı ama çantasında boş yer olmuş olacak ki sorun teşkil etmedi bu olay.

Resim

Ve benim için günün en karlı olayı . Aylar öncesinde tamamladığım 24 adet Jadeit madenime bugün alıcı çıktı hemde kendi loncamdan . Normalde satmayı düşünmezdim ama toplu olarak bu kadar iyi fiyat veren birisini bulmak oldukça zor . Bu fırsatı kaçırmadan hemen 24 adet Jadeiti 96 M karşılığı satarak iyi bir kal elde ettim .

Resim

Hemen ardından ise aynı em'deki bir arkadaş Jadeit yansıttı ve fiyatını sorduğumda ise 2 adete ne kadar verebileceğimi söyledi . Bende 7 m gibi bir fiyat önerdim kabul etti ve ileride 8 M'den satmak üzere hemen kasama koydum bunları .

Resim

Daha sonra ise tekrardan Ada'ya geçiş yaptım ve slotları dolanırken yine Dev Komodo'yu kesmeye çalışan bir grup gördüm , hemen yanlarına gittim ve elimden geldiğince yardımcı oldum . Kısa bir sürede kesmeyi başardık .

Resim

Ve sonrasında Fare Adamlarıma geri döndüm uzunca bir süre dolanmamın ardından bir adet Sürüngen Pulu düşürmeyi başarabildim . Ve bunuda kasama koyarak yeni maceralar için Büyük Hol'e doğru yol aldım .

Resim

Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler , tekrar görüşmek dileğiyle

GÜNÜN ŞARKISI

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Yeniden selamlar hepinize , bugün oyuna giriş yaptığımda adadaki madenlerin yolunu tuttum ve bir yandanda sürüngenlere doğru koşmaya başladım . Uzunca bir uğraşın ardından saf maden düşürmeyi başaramasamda 1 adet Sürüngen Pulu düşürmeyi başarabildim .

Resim

Plus'um olmadığımdan arada büyük madenlerin alım satımı daha kolay oluyor diye sancağa geçtim ve sohbet kanalından insanlara ulaşmaya çalıştım elimden geldiğince. Kısa bir süre sonra emeklerim karşılık verdi bir arkadaşla 6 Kondriti 36 M karşılığı anlaşarak alışverişi gerçekleştirdik . Bu alışverişten ileride beklediğim kar miktarı 7 m

Resim

Ardından Kenan için Mısır Çarşısına davet edildim fakat uzunca bir bekleyişe rağmen gruba adam bulamadık . Bende tam çıkacaktım ki bir şey dikkatimi çekti . Sanırım İkv halkı olarak oyunun %70'i bu saçı kullanıyor . Çünkü yüzümü nereye dönersem döneyim illa ki bu saçtan görüyorum yine dikkatimi çekti ve fotoğrafını çekeyim dedim :)

Resim

Daha sonra bir arkadaşla uygun bir fiyattan bir anlaşma sağladım . 4 Xeno ve 1 Jadeit'e normalde 19 m verecektim fakat kendisinin acelesi olduğunu duyunca 20 yapma isteğini kıramadım ve alışverişi gerçekleştirdik . Hemen kasama koydum yeni malzemeleri .

Resim

Daha sonra aynı arkadaş elinde kalan madenleri satmak için uğraştığını belirtti ve bende uygun fiyata bulduğum için kaçırmak istemediğimden hemen alışverişi gerçekleştrdim 6 adet Kondrit aldım . Bu alışverişten beklediğim kar miktarıda 6 m ileride .

Resim

Veee yine aynı arkadaş bu sefer de Peptit'te bana çok güzel bir indirim uyguladı ve hemen aldım . İyi ki dün madenleri satmışım dedim kendi kendime çünkü buralar ilerde değerlenecek hissediyorummm :D

Resim

Uzun zaman önce yazmaya başladığım bu günlükte bunca aşamayı sizlerle birlikte yaşamak çok güzel .Geçmiş sayfalara baktığımda nereden nereye geldiğimi çok iyi bir şekilde görüyorum ve bu konuda öncelikle sizlere sonrasında ise oyun içindeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum . Umarım okumaya , yorum yapmaya devam edersiniz tekrardan teşekkürler .

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Herkese selamlar bu sefer daha farklı bir şekilde karşınızdayım . Uzun zamandır içimde yanıp tutuşan ŞİFACI ateşini bugün sonunda bastırabildim bir nevi.YENİ KARAKTERİMLE KARŞINIZDAYIM ! Şifacı konusunda çok bir bilgim olmadığı için böyle bir kararı uzun zaman önce almıştım ama bugüne kısmet oldu . Kafamda olan şey aslında karakteri Hol'de 49. seviye yaparak maceralara atılmaktı hemen . Fakat öyle yapmayacağım gibi görünüyor şu an , görev metinleri üzerinden daha bir hikaye havası katarak ilerlemeyi planlıyorum . Umarım hoşunuza gider ve bende umarım Şifacı sınıfının inceliklerini öğrenebilirim . Ve şunu söylemeliyim ki Asitçi olmak için sabırsızlanıyorum :D Keyifle okumanız dileğiyle

Karakter Adı = Jabberwocky
Sunucu - Sınıf = Teşkilat - Şifacı

Resim

Nefret ediyordu bu Eminönünden . Çocukluğundan beri kurtulmak için sabırsızlanıyordu ama bir türlü babasıymış gibi davranan Agah'tan ve etraftaki yaşlı işe yaramaz teyzelerden kurtulamıyordu .İnsanlar ölüyor , şehir istila ediliyordu ama hiç birinin umrunda değildi bu . Yine Agah Efendi ( ! ) ona işlerini yaptıracaktı her gün oldupu gibi . Hiç bir değişiklik yoktu . Sahilden insanları uzak tut , fareleri etraftan uzak tut , kertenkeleleri etraftan yok et . Bütün bölge ondan sorumluydu sanki . Jandarma Ali ise hiç bir şey yapmadan orada durabiliyordu .Su uyur düşman uyumaz demekten başka bildikleri bir şey yoktu zaten sadece etrafı kolaçan ediyorlardı . Bütün pisliklerle uğraşmak ise ona ve arkadaşlarına kalıyordu . Yine her günkü rutini onu bekliyordu ve söylenerek işe koyuldu .

Resim

Her şey bitmiş gibi şimdi birde oradan oraya koşturuyordu . Jandarmaların emirlerini yerine getiriyor , Bankacıya insanların paralarını güvenli bir şekilde ulaştırıyor karşısındaki yaşlı adam ise ona sadece söylenebiliyordu .Ahh yine mi !Herkesten nefret etsede Halime Teyze'yi severdi fakat neden buradaki insanlar hep konuşmak ve dertlerini anlatmak zorundaydı ? Yine Savaş'tan yakınıyordu , yine bir haltlar yemiş olacak ki kadının gözlerinden yaşlar akıyordu . Ona bu işi halledeceğini söyleyip ayrılacakken son anda aklına geldi . Ali abi ilaçları gönderdi .dedi ve tam gidecektiki yine kolundan tuttu onu Halime Teyze'si . Al dedi ve eline çocukluğundan beri vazgeçilmezi olan o cevizleri bıraktı . Ona teşekkür edip bankacıya doğru yavaş adımlarla yürümeye başladı . Eminönündeki tek güzel şey bu diye düşündü kendi kendine .

Resim

İşte karşısındaydı yine . Paragöz , sapık herif . Herkes onu sessiz , kendi halinde iyi bir adam diye tanısada çocukluğundan beri bilirdi onu . Çapkın biriydi , gördüğü her güzele gönlünü kaptıran bir aptaldı onun gözünde sadece . Yüzünü ekşiterek onun yanına uğradı ve emanetleri teslim etti . Daha sonra Bankacı onun kulağına doğru fısıldayarak Işık hanıma çiçek yaptırdığını ve kimselere söylemeden bunu ona ulaştırmamı söyledi . Yine kim bilir neler peşindeydi bu adam . Aslında bu seferkini izlemek eğlenceli olacaktı . Çünkü Işık Hanım bu eminönündeki herkesten daha delikanlıydı . Sayısız leşi vardı onun hikayeleri hep anlatılırdı eskiden beri . Hallederiz abi sen sıkıntı yapma . Pis pis sırıtıyordu fakat elinde değildi . Işık Hanım tüm bu çiçekleri ona meydanda yedirirdi eğer duydukları doğruysa .

Resim

Şimdi hazır işi yokken Savaş'ın yanına uğraması gerektiğini düşündü . Bu sefer kulağını çekecekti o çocuğun . Tamam kendiside buralardan nefret ediyordu ama yaşlı başlı kadınıda üzmeye hakkı yoktu keratanın . Kerata mı ? dedi kendi kendine . Yaşlanıyordu burada , çürüyordu sonu tıpkı o bunak Agah gibi olacaktı ve bundan korkuyordu . Derin düşüncelere dalmamaya çalışarak savaşı buldu . Yine vasıfsız arkadaşlarıyla sağda solda koşuşturuyorlardı . Hemen yanına gitti ve çocuklara bağırdı . Hepsi oradan kaçıştı , Savaş ise oflaya puflaya koşarak yanına geldi . Biraz konuştular ve çocuğun derdini iyice anlamaya çalıştı . Oda kendisi gibiydi aslında ve bu yüzden Savaş'ı severdi . Adı onu etkilemiş olabilir diye düşündü . Babasını kaybettikten sonra savaşmak , özellikle fare adamların kökünü kurutmak istiyordu ama bu iş için çok küçüktü en büyük hayalide şu pahalı kostümlerin içindeki Lodoslardan biri olmaktı . Yine yalvarıp , yakardı bu çocuktan kurtulamayacakmıydı acaba ? Tamam sen efendi gibi dur , sağda solda boş boş gezmede git Halime Teyze'nin gönlünü al ben konuşacağım onlarla . Gözleri parladı çocuğun ve ona verdiği sözü tutmak üzere yola koyuldu . Ama giderken halletmesi gereken bir iş daha vardı . Lanet olsun , yinemi şu aptal örümcekler !

Resim

Resim

Sokakta Umut'u gördü . Onu severdi , eğlenceli sıcakkanlı bir çocuktu . Agah Efendi seni çağırıyor diye koştu peşinden . Kendisine hiç nefes alma imkanı verilecekmiydi acaba . Bıkmıştı o adamın işlerini yapmaktan . Yanına uğramak için hızlı adımlarla ilerledi . Nede olsa ona vefa borcu vardı çocukluğundan beri hep yanında olan tek kişi oydu . Bu sefer ki iş biraz daha eğlenceli olacak diye düşündü . Komutan'ın yakınlarındaki koca fareleri temizlemem gerektiğini söyledi . Güzel diye düşündü , Komutan'a yeteneklerini göstermesi için bir şans anlamına gelebilirdi bu . Koşarak oraya doğru ilerledi ve hiç durmadan işe başladı .

Resim

Küfrederek geri dönüyordu , çok sinirlenmişti . Bütün sokağı temizledi her şeyi kusursuz yaptı ama o Komutan olacak adam bir kere bile ona bakmaya tenezzül etmedi . Çünkü o lanet olası telsiz onun için daha önemliydi . Kendisi varını yoğunu ortaya koymuştu ama yine becerememişti , yine onun gözüne girmeyi başaramamıştı . Hızla Agah Bey'in yanına vardı ve sinirli bir şekilde işi hallettiğini söyledi . Duydum dedi Agah , yüzünde tatlı bir gülümsemeyle ona doğru bir değnek uzattı . Ama bu , bu acayip bir şey !onu omzundan tuttu ve yarın için lazım olacağını söyledi . Sebebini merak ediyordu , yarın ne vardı ki ? Ahh , şimdi aklına geldi . Yine bu günlük işler , sahil temizliği , İdris Amca'nın oraları temizleme işleri vardı , anlaşılıyordu . Ama Agah Bey sanki onu anlamışçasına Yarın seni bekleyen şey bir avuç sürüngen değil evlat . Komutan !

Resim
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Şifacı karakterin hikaye kısmı gayet güzel , farklı geldi bana diğer hikayelere göre.Tebrik ederim.
Asitçi olmak harika bir duygu.Tavsiye ederim.
Bekliyoruz asit ile kasıp kavurduğun günleri.Bol şans :)
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

VoiceOfVoiceless yazdı:Şifacı karakterin hikaye kısmı gayet güzel , farklı geldi bana diğer hikayelere göre.Tebrik ederim.
Asitçi olmak harika bir duygu.Tavsiye ederim.
Bekliyoruz asit ile kasıp kavurduğun günleri.Bol şans :)
Teşekkürler dostum yorumun için umarım o günleri görürüz :)
Resim

Resim

Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön