Telefonun internetinden ikv oynamak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
snapdragon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Telefonun internetinden ikv oynamak

Mesaj gönderen snapdragon »

Telefonu modem yaparak ikv oynamak istiyorum fakat sunucu listesi ve başlat butonu gelmiyor.

Diğer pek çok online oyunu telefon interneti aracılığıyla oynayabiliyorum ama ikv de başaramadım.

Bu yöntemle ikv oynayan var mı? Sunucu listesi ve başlat butonu gelmemesinin sebebini ve çözümünü bilen var mı?

Model ıphone4
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Re: Telefonun internetinden ikv oynamak

Mesaj gönderen W0IkaN »

4.5 g ye geçersen sorunun düzelir
snapdragon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

W0IkaN yazdı:4.5 g ye geçersen sorunun düzelir
Telefon desteklemediği için imkanı yok.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

4.5 ile alakası yok. 3 sene boyunca mobil internet ile oynadım. Dediğin sorun tamamen Sobee'nin ihmalkarlığından kaynaklanmakta.
Kullanıcı avatarı
Lawyer
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Ephel Duath

Mesaj gönderen Lawyer »

Bende 3G üzerinden oynuyorum. Daha herhangi bir problemle karşılaşmadım. Sunucu listesi gelmiyor bazen ama devamlı kapatıp açarak getirmeye çalışıyorum. Sunucuların gelmemesi genel bir problem ama hiç gelmediği olmadı.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen zeynel55 »

Bende mobil netten oynarken ilk baş giremiyordum ama sorun oyundan kaynaklı değildi.Öncelikle mobil neti bilgisayarına bağladığında her hangi bir web sayfası aç girip girmediğini işlem yapılıp yapılmadığını kontrol et.İnternete Girmiyorsa bazı ayarlar yapman gerek eğer giriyorsa yorumlarda denildiği gibi sobee'den kaynaklı bir sorun.Sunucu listesi gelmeyince kapayıp tekrar açmanı öneririm.
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

GWYNBLEIDD yazdı:4.5 ile alakası yok. 3 sene boyunca mobil internet ile oynadım. Dediğin sorun tamamen Sobee'nin ihmalkarlığından kaynaklanmakta.
yüzde yüz sobeenin tambelliği yda bilinerek kasten yapılan bir uygulama tel ve diger isslerin bir türlü ttnet servelerine girememe sorunu.

Rahatlıkla girmen gerekiyor eger başka bir siteye griyorsan sunucu listesi gelmiyorsa açıp kapatarak geliyor.

sıkıntılı 26 marttan bu yana bu boyle bakıyoruz ediyoruz zat zut bir yerlerinden bişiler uyduruyorlar ama hikaye baktıkları felan yok.

26 marttan önce telden çok rahat girilebliyordun simdi ben Turksel win ile aynı sorunu yaşıyorum. TTNET harici her seyde sorun çıkıyor sorun çıkmıyan yerlerde mevcut.
A R Z L O D O S
snapdragon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

İnternet var sitelere ve diğer online oyunlara girebiliyorum. Fakat ikv de sunucu listesi ve başlat butonu gelmiyor.

Az önce girebilmeyi başardım. Peş peşe abartısız söylüyorum clienti 200 kere aç kapa yaptım ancak getirebildim. Her defasında böyle uğraşıp vakit harcayacaksam yazık. Önemli bir yerde es kaza düşsem, uğraş dur girmeye.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

snapdragon yazdı:İnternet var sitelere ve diğer online oyunlara girebiliyorum. Fakat ikv de sunucu listesi ve başlat butonu gelmiyor.

Az önce girebilmeyi başardım. Peş peşe abartısız söylüyorum clienti 200 kere aç kapa yaptım ancak getirebildim. Her defasında böyle uğraşıp vakit harcayacaksam yazık. Önemli bir yerde es kaza düşsem, uğraş dur girmeye.
O çileyi biliyoruzda bilmyenler utansın diyoruz işte simdi kısayol vardır masa üstünde lauher açılınca kenarda kısayol gözükğyorsa 2 saniyede gelmedinmi tekrar tıkla fazla beklemene gerek yok 2 saniyede gelmedise gelmeyecek demektir üstüne devamlı basıp açarsan daha kolay olur. bazen çileden çıkartıyor ama harbi yazık.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Senden yana hiç bir sorun yok. Ben internetsiz kaldığım zamanlarda o şekilde oynadım.
Sorun tamamıyle oyunda daha önce böyle bir sorun yoktu neden oldu diye soracaksan değerli Sobee ekibi 40 yılda bir akıllarına İKV geldi ve sunucu bakım çalışması yapmak istediler. Yaptılar ondan sonra bu sorun çıkmaya başladı. Benim mantığım ermiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön