Telefonu modem yaparak ikv oynamak istiyorum fakat sunucu listesi ve başlat butonu gelmiyor.
Diğer pek çok online oyunu telefon interneti aracılığıyla oynayabiliyorum ama ikv de başaramadım.
Bu yöntemle ikv oynayan var mı? Sunucu listesi ve başlat butonu gelmemesinin sebebini ve çözümünü bilen var mı?
Model ıphone4
Telefonun internetinden ikv oynamak
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Telefonun internetinden ikv oynamak
4.5 g ye geçersen sorunun düzelir
-
- Sahaf Yardımcısı
Telefon desteklemediği için imkanı yok.W0IkaN yazdı:4.5 g ye geçersen sorunun düzelir
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
4.5 ile alakası yok. 3 sene boyunca mobil internet ile oynadım. Dediğin sorun tamamen Sobee'nin ihmalkarlığından kaynaklanmakta.
Bende 3G üzerinden oynuyorum. Daha herhangi bir problemle karşılaşmadım. Sunucu listesi gelmiyor bazen ama devamlı kapatıp açarak getirmeye çalışıyorum. Sunucuların gelmemesi genel bir problem ama hiç gelmediği olmadı.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Bende mobil netten oynarken ilk baş giremiyordum ama sorun oyundan kaynaklı değildi.Öncelikle mobil neti bilgisayarına bağladığında her hangi bir web sayfası aç girip girmediğini işlem yapılıp yapılmadığını kontrol et.İnternete Girmiyorsa bazı ayarlar yapman gerek eğer giriyorsa yorumlarda denildiği gibi sobee'den kaynaklı bir sorun.Sunucu listesi gelmeyince kapayıp tekrar açmanı öneririm.

yüzde yüz sobeenin tambelliği yda bilinerek kasten yapılan bir uygulama tel ve diger isslerin bir türlü ttnet servelerine girememe sorunu.GWYNBLEIDD yazdı:4.5 ile alakası yok. 3 sene boyunca mobil internet ile oynadım. Dediğin sorun tamamen Sobee'nin ihmalkarlığından kaynaklanmakta.
Rahatlıkla girmen gerekiyor eger başka bir siteye griyorsan sunucu listesi gelmiyorsa açıp kapatarak geliyor.
sıkıntılı 26 marttan bu yana bu boyle bakıyoruz ediyoruz zat zut bir yerlerinden bişiler uyduruyorlar ama hikaye baktıkları felan yok.
26 marttan önce telden çok rahat girilebliyordun simdi ben Turksel win ile aynı sorunu yaşıyorum. TTNET harici her seyde sorun çıkıyor sorun çıkmıyan yerlerde mevcut.
A R Z L O D O S
-
- Sahaf Yardımcısı
İnternet var sitelere ve diğer online oyunlara girebiliyorum. Fakat ikv de sunucu listesi ve başlat butonu gelmiyor.
Az önce girebilmeyi başardım. Peş peşe abartısız söylüyorum clienti 200 kere aç kapa yaptım ancak getirebildim. Her defasında böyle uğraşıp vakit harcayacaksam yazık. Önemli bir yerde es kaza düşsem, uğraş dur girmeye.
Az önce girebilmeyi başardım. Peş peşe abartısız söylüyorum clienti 200 kere aç kapa yaptım ancak getirebildim. Her defasında böyle uğraşıp vakit harcayacaksam yazık. Önemli bir yerde es kaza düşsem, uğraş dur girmeye.
O çileyi biliyoruzda bilmyenler utansın diyoruz işte simdi kısayol vardır masa üstünde lauher açılınca kenarda kısayol gözükğyorsa 2 saniyede gelmedinmi tekrar tıkla fazla beklemene gerek yok 2 saniyede gelmedise gelmeyecek demektir üstüne devamlı basıp açarsan daha kolay olur. bazen çileden çıkartıyor ama harbi yazık.snapdragon yazdı:İnternet var sitelere ve diğer online oyunlara girebiliyorum. Fakat ikv de sunucu listesi ve başlat butonu gelmiyor.
A R Z L O D O S
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Senden yana hiç bir sorun yok. Ben internetsiz kaldığım zamanlarda o şekilde oynadım.
Sorun tamamıyle oyunda daha önce böyle bir sorun yoktu neden oldu diye soracaksan değerli Sobee ekibi 40 yılda bir akıllarına İKV geldi ve sunucu bakım çalışması yapmak istediler. Yaptılar ondan sonra bu sorun çıkmaya başladı. Benim mantığım ermiyor.
Sorun tamamıyle oyunda daha önce böyle bir sorun yoktu neden oldu diye soracaksan değerli Sobee ekibi 40 yılda bir akıllarına İKV geldi ve sunucu bakım çalışması yapmak istediler. Yaptılar ondan sonra bu sorun çıkmaya başladı. Benim mantığım ermiyor.