Başlık büyük ihtimalle size garip gelebilir. Ama farklı farklı insanlardan buna benzer söylentiler işittim. Bu kişilere göre şans çardan çara değişebiliyormuş. Mesela aynı kişinin bir çarına hiç item düşmezken öbür çarına bir sürü item düşebiliyormuş.
Benim başıma da madende böyle bir olay geldi. Bir çarımla ilk menekşemi yüzlerce elmastan sonra çekebildim ama başka bir çarla sanırım 13 levelken ilk menekşemi çekmiştim aynı gün içinde 16 levelken ikinci menekşeyi çekmiştim. Cidden yaşadım böyle çok esrarengiz bir olayı.
Siz ne diyorsunuz bu işe sizce şans çardan çara değişebilir mi?
Şansın çar ile bir alakası var mı?
Şansın çar ile bir alakası var mı?
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
- Twingo
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Şansın çar ile bir alakası var mı?
Selamlar, bence bu olay oyuna at gelmesi kadar efsanevi bir söylem.
Oyunda random bir şekilde item ve maden düştüğü defalarca kez söylendi. Hani bazen gerçekten denk gelmesi o çarın şanslı olduğunu göstermiyor maalesef. Bu hususta şahsım adına böyle bir olay olduğuna inanamıyorum. Ayrıca belirtmek isterim; bir arkadaşımız oyunu bıraktı sırf bu item düşmemesi yüzünden büyücüsüne. Daha sonra bırakırken şifresini başka bir arkadaşına bıraktı ve 2.5 aydır tek bir reçete dahi alamayan çarda iki haftada iki Kıyamet Asa, Cehennem Ceket, Kıyamet Ceket ve Cehennem Zırh düştü. Ek olarak Ma Ayakkabısı bile yoktu 2 adet Ma ayakkabı düşürdü. Sonuç olarak çar aynı çardı, ha dersen ki kullanıcı da var bir mevzu ona sözüm yok. Arkadaşımız genel itibariyle şanslı birisidir. 

Twingo yazdı:Selamlar, bence bu olay oyuna at gelmesi kadar efsanevi bir söylem.Oyunda random bir şekilde item ve maden düştüğü defalarca kez söylendi. Hani bazen gerçekten denk gelmesi o çarın şanslı olduğunu göstermiyor maalesef. Bu hususta şahsım adına böyle bir olay olduğuna inanamıyorum. Ayrıca belirtmek isterim; bir arkadaşımız oyunu bıraktı sırf bu item düşmemesi yüzünden büyücüsüne. Daha sonra bırakırken şifresini başka bir arkadaşına bıraktı ve 2.5 aydır tek bir reçete dahi alamayan çarda iki haftada iki Kıyamet Asa, Cehennem Ceket, Kıyamet Ceket ve Cehennem Zırh düştü. Ek olarak Ma Ayakkabısı bile yoktu 2 adet Ma ayakkabı düşürdü. Sonuç olarak çar aynı çardı, ha dersen ki kullanıcı da var bir mevzu ona sözüm yok. Arkadaşımız genel itibariyle şanslı birisidir.
maden konusunda saçma olmuş maden işi artık tamamen şansa bağlı atıyor ondan önce 3 poset alan biri olabilir menekse ona denk gelir.
1 günde 22 tane menekse çektim daha geçenlerde ertesi gün hiç cekemedim.
fakat grup bölglerinde böyle bir sorun var şanslı çar şanssız çar.
20 gaffar attım cekete zırh bir çok şeyim neredeyse tamam fakat 1 tane bile silah ve eldiven alamadım
stu'dan 1 tane dolu poşet alamadım çok enteresan bir olay ve tankım.
ondan önceki karakterimde ise her girişte 1-2 item alıyordum karısık vs. vs.
işin tuhaf kısmı bu çarda kenan'da herşey sıralı tak diye düştü diğer şanslı dediğim çarda kenandan item düşmyor
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı

Ben inanıyorum bazı karakterin madende bazı karakterin madende bazı karakterde xenotimde şanslı olduğuna
3000 madalya düşürmeme rağmen 13 parça eksiği olan büyücüm var.Birgün öylesine saate çıkardım.45 dakikada 8 exo aldım.Ertesi gün 15 dakikada 5 exo aldım. 1 haftada 80e yakın exo kasmıştım o karakterde
Bir büyücümü yaklaşık 100 gaffarda fulledim fakat onada holde materyal düşmüyor
şans meselesi değil bence karakter oluştururken yaşanan bir durum gibime geliyor.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Arkadaşın dediği gibi karakterlerin oluşumunda olan bir sistem.Yani bence Karakter Kaderi.Maalesf ki ben de şanssız karakterlere sahibim.Asa düşüremeyen (ta ki birkaç ay önceye kadar) şifaya,Gaffar'ın gazabına karşı gelemeyen savaşçıya ve talihsiz alacağı parçası çok bir büyücüye sahibim.Yani kader,karakterlerinin şansını da etkiliyor.
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
Karekterle alakası oldugunu dusunuyorum. Bi hesabımızda savascıyı 1 haftada buyucumu ıse ılk full bolge gırısınde kıyo zırh ayak trans ayak kıyo eld ceh pant sıfır ceket sıfır asa almıstım . Ama dıger hesablarımdakı karekterlerde hayır yok . 
- s4knn
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Voice Of Voiceless
Dostlar sizlere şöyle diyeyim 1,5 ay gibi bir sürede hiçbir artırcı olmadadn+ plus bile olmadan 1 lvlden full çar dizdim çt itemleri de içinde kesinkilke bir iş var bu olaylarda

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Abdest önemli. Oyuna girerken besmele cekilip önce sag tiklanmali.
Benim büyücünün canlı kanıt olarak kullanılabileceği olaydır.
Kenandan savaşçı ve şifacıyı kısa sürede fullememe rağmen aynı şans büyücüde yoktu malesef.
Beraberimde götürdüğüm ilk defa giren adamların bile charı fullemelerine şahit olurken, benim büyücü 100'ün üzerinde Kenan'dan 0 şaheserle geri dönüyordu artırıcılarda cabası. Hala da takı yok şuan charda duruyor öyle.
Kenandan savaşçı ve şifacıyı kısa sürede fullememe rağmen aynı şans büyücüde yoktu malesef.
Beraberimde götürdüğüm ilk defa giren adamların bile charı fullemelerine şahit olurken, benim büyücü 100'ün üzerinde Kenan'dan 0 şaheserle geri dönüyordu artırıcılarda cabası. Hala da takı yok şuan charda duruyor öyle.
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Mantık olarak düşününce böyle bir olayın olması imkansız.
Fakat söz konusu İKV ise bu konuya bende çok olumlu bakıyorum.
Bir çok olayda ise bu durumun olabileceği hakkında düşünceler yaşadım
Fakat söz konusu İKV ise bu konuya bende çok olumlu bakıyorum.
Bir çok olayda ise bu durumun olabileceği hakkında düşünceler yaşadım