Şansın çar ile bir alakası var mı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Şansın çar ile bir alakası var mı?

Mesaj gönderen aytit »

Başlık büyük ihtimalle size garip gelebilir. Ama farklı farklı insanlardan buna benzer söylentiler işittim. Bu kişilere göre şans çardan çara değişebiliyormuş. Mesela aynı kişinin bir çarına hiç item düşmezken öbür çarına bir sürü item düşebiliyormuş.
Benim başıma da madende böyle bir olay geldi. Bir çarımla ilk menekşemi yüzlerce elmastan sonra çekebildim ama başka bir çarla sanırım 13 levelken ilk menekşemi çekmiştim aynı gün içinde 16 levelken ikinci menekşeyi çekmiştim. Cidden yaşadım böyle çok esrarengiz bir olayı.
Siz ne diyorsunuz bu işe sizce şans çardan çara değişebilir mi?
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Re: Şansın çar ile bir alakası var mı?

Mesaj gönderen Twingo »

Selamlar, bence bu olay oyuna at gelmesi kadar efsanevi bir söylem. :) Oyunda random bir şekilde item ve maden düştüğü defalarca kez söylendi. Hani bazen gerçekten denk gelmesi o çarın şanslı olduğunu göstermiyor maalesef. Bu hususta şahsım adına böyle bir olay olduğuna inanamıyorum. Ayrıca belirtmek isterim; bir arkadaşımız oyunu bıraktı sırf bu item düşmemesi yüzünden büyücüsüne. Daha sonra bırakırken şifresini başka bir arkadaşına bıraktı ve 2.5 aydır tek bir reçete dahi alamayan çarda iki haftada iki Kıyamet Asa, Cehennem Ceket, Kıyamet Ceket ve Cehennem Zırh düştü. Ek olarak Ma Ayakkabısı bile yoktu 2 adet Ma ayakkabı düşürdü. Sonuç olarak çar aynı çardı, ha dersen ki kullanıcı da var bir mevzu ona sözüm yok. Arkadaşımız genel itibariyle şanslı birisidir. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Twingo yazdı:Selamlar, bence bu olay oyuna at gelmesi kadar efsanevi bir söylem. :) Oyunda random bir şekilde item ve maden düştüğü defalarca kez söylendi. Hani bazen gerçekten denk gelmesi o çarın şanslı olduğunu göstermiyor maalesef. Bu hususta şahsım adına böyle bir olay olduğuna inanamıyorum. Ayrıca belirtmek isterim; bir arkadaşımız oyunu bıraktı sırf bu item düşmemesi yüzünden büyücüsüne. Daha sonra bırakırken şifresini başka bir arkadaşına bıraktı ve 2.5 aydır tek bir reçete dahi alamayan çarda iki haftada iki Kıyamet Asa, Cehennem Ceket, Kıyamet Ceket ve Cehennem Zırh düştü. Ek olarak Ma Ayakkabısı bile yoktu 2 adet Ma ayakkabı düşürdü. Sonuç olarak çar aynı çardı, ha dersen ki kullanıcı da var bir mevzu ona sözüm yok. Arkadaşımız genel itibariyle şanslı birisidir. :)

maden konusunda saçma olmuş maden işi artık tamamen şansa bağlı atıyor ondan önce 3 poset alan biri olabilir menekse ona denk gelir.

1 günde 22 tane menekse çektim daha geçenlerde ertesi gün hiç cekemedim.

fakat grup bölglerinde böyle bir sorun var şanslı çar şanssız çar.

20 gaffar attım cekete zırh bir çok şeyim neredeyse tamam fakat 1 tane bile silah ve eldiven alamadım
stu'dan 1 tane dolu poşet alamadım çok enteresan bir olay ve tankım.

ondan önceki karakterimde ise her girişte 1-2 item alıyordum karısık vs. vs.
işin tuhaf kısmı bu çarda kenan'da herşey sıralı tak diye düştü diğer şanslı dediğim çarda kenandan item düşmyor :D
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Ben inanıyorum bazı karakterin madende bazı karakterin madende bazı karakterde xenotimde şanslı olduğuna :D 3000 madalya düşürmeme rağmen 13 parça eksiği olan büyücüm var.Birgün öylesine saate çıkardım.45 dakikada 8 exo aldım.Ertesi gün 15 dakikada 5 exo aldım. 1 haftada 80e yakın exo kasmıştım o karakterde :D Bir büyücümü yaklaşık 100 gaffarda fulledim fakat onada holde materyal düşmüyor :D şans meselesi değil bence karakter oluştururken yaşanan bir durum gibime geliyor.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Arkadaşın dediği gibi karakterlerin oluşumunda olan bir sistem.Yani bence Karakter Kaderi.Maalesf ki ben de şanssız karakterlere sahibim.Asa düşüremeyen (ta ki birkaç ay önceye kadar) şifaya,Gaffar'ın gazabına karşı gelemeyen savaşçıya ve talihsiz alacağı parçası çok bir büyücüye sahibim.Yani kader,karakterlerinin şansını da etkiliyor.
Resim
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Karekterle alakası oldugunu dusunuyorum. Bi hesabımızda savascıyı 1 haftada buyucumu ıse ılk full bolge gırısınde kıyo zırh ayak trans ayak kıyo eld ceh pant sıfır ceket sıfır asa almıstım . Ama dıger hesablarımdakı karekterlerde hayır yok . :)
Kullanıcı avatarı
s4knn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen s4knn »

Dostlar sizlere şöyle diyeyim 1,5 ay gibi bir sürede hiçbir artırcı olmadadn+ plus bile olmadan 1 lvlden full çar dizdim çt itemleri de içinde kesinkilke bir iş var bu olaylarda
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Abdest önemli. Oyuna girerken besmele cekilip önce sag tiklanmali.
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

Benim büyücünün canlı kanıt olarak kullanılabileceği olaydır.
Kenandan savaşçı ve şifacıyı kısa sürede fullememe rağmen aynı şans büyücüde yoktu malesef.
Beraberimde götürdüğüm ilk defa giren adamların bile charı fullemelerine şahit olurken, benim büyücü 100'ün üzerinde Kenan'dan 0 şaheserle geri dönüyordu artırıcılarda cabası. Hala da takı yok şuan charda duruyor öyle.
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Mantık olarak düşününce böyle bir olayın olması imkansız.
Fakat söz konusu İKV ise bu konuya bende çok olumlu bakıyorum.
Bir çok olayda ise bu durumun olabileceği hakkında düşünceler yaşadım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön