Arkadaşlar İKVDE PARA KASMAK İÇİN NE yapabilirim acaba
49level tankım ve şifacim var
İKV PARA KASMAK İÇİN
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Re: İKV PARA KASMAK İÇİN
Modaya takıl birilerini taklit et iyi para var.IIxSoulflyxII yazdı:Arkadaşlar İKVDE PARA KASMAK İÇİN NE yapabilirim acaba
49level tankım ve şifacim var
A R Z L O D O S
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- FireFighter095
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Tank ve şifacıyla hol bölgesinde ırklarda takılanlara eşlik edebilirsin.
Meteor ve sivri ada saf madenleri ile para kasabilirsin.
Meteor ve sivri ada saf madenleri ile para kasabilirsin.
Sadece takıldım. Espri empati gönderme gibi seyler işte.IIxSoulflyxII yazdı:Anlamadim ?
A R Z L O D O S
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Büyücü ile holde kasarsan günde 15 m den ayda 450 m yaparsın tabi plus ve iyi bir elektrik hasarın olacak
- ACESO
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Irresistible
Daha önce bir konunda bunu yanıtlamıştım. Büyücün yoktu ve şifacın da yanılmıyorsam pek sağlam değildi. Tankında yeteri kadar güçlü olmadığından sana önerilerim Sivri Ada'da madenleri dolaşman olmuştu. Tabii artırıcı alıp. Yada ticaret yapman. 10 a alıp 13 e satmak gibi. Ticarette iyi kâr istiyorsan tılsım ticareti yapmalısın. Bunun içinde gereken sermayen yoktu. O nedenle bir süre Sivri Ada'da madenleri dolaşmanı tavsiye ederim.
- ACESO
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Irresistible
Daha önce bir konunda bunu yanıtlamıştım. Büyücün yoktu ve şifacın da yanılmıyorsam pek sağlam değildi. Tankında yeteri kadar güçlü olmadığından sana önerilerim Sivri Ada'da madenleri dolaşman olmuştu. Tabii artırıcı alıp. Yada ticaret yapman. 10 a alıp 13 e satmak gibi. Ticarette iyi kâr istiyorsan tılsım ticareti yapmalısın. Bunun içinde gereken sermayen yoktu. O nedenle bir süre Sivri Ada'da madenleri dolaşmanı tavsiye ederim.
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
şu tılsım ticareti konusunda biraz detay verebilir misin ?ACESO yazdı:Daha önce bir konunda bunu yanıtlamıştım. Büyücün yoktu ve şifacın da yanılmıyorsam pek sağlam değildi. Tankında yeteri kadar güçlü olmadığından sana önerilerim Sivri Ada'da madenleri dolaşman olmuştu. Tabii artırıcı alıp. Yada ticaret yapman. 10 a alıp 13 e satmak gibi. Ticarette iyi kâr istiyorsan tılsım ticareti yapmalısın. Bunun içinde gereken sermayen yoktu. O nedenle bir süre Sivri Ada'da madenleri dolaşmanı tavsiye ederim.