Ölmüş olan deliler ayakta ölü olarak kalmış. Bende deliler ile selfie çekinmeyi ihmal etmedim.
Bir şeyi hatırlatmadan geçmeyeceğim delilerde bir insandır sadece akıl ve ruhsal sağlığı yerinde olmadıkları için
onları değişik bir canlı sıfatına koyanlar var ve bu zamanlarda akıl hastahanelerini ziyarete gidip onlara yardım
yapan birçok kişi bulunmaktadır...
Sevgili günlük oyuna girdim veKıyamet Günlüğüetkinliğindeki motive amaçlı verilenXenotimimi almış oldum.
Bunun yanı sıra domuz da eşya satarkenAFRASİYAByanıma gelmişti. Bende çantamı boşaltmıştım o esnada satışdan çıkarken internetim gitti ve 5 dk bekletmişimdir sanırım. Kendisinden özür diliyorum ve bu anımı paylaşmak istedim. Yaşamış olduğum olayı asla unutmayacağım.
Bu anıyı hem kendime hemdeAFRASİYAB ile birlikte yaşadığım için mutlu oldum. Birlikte bu anıyı yaşamış olduk.
Sohbetimiz gayet güzeldi. Kendisine teşekkür ediyorum.
Sevgili günlük bugün gayet güzel bir gündü oyundan adeta zevk aldım.
Öncelikle geçen gün düşürmüş olduğumyoncabana ayrı bir şans verdi ve extra şanslı oldum
Ardından banaUrban İcadı Tungsten Kesik Çifte Reçetesidüştü.
3 Adet üretim yaptık.ÖnceHasanoyundaydı 2 adet ürettikbiri benim diğeri Hasan'ınoldu. Volkan oyuna girinceyansıttım reçeteyi ve malzemeleri hazırlayıp bana verdi veVolkan'a da üretmiş olduk.
Hasan ile hole inmeye karar verdik ve2 adet Xenotimdüşürdüm.
KARADAVUTs yazdı:Reçetenin üretimi pek fazla bir şey istemiyor ki. Malzemelerin fiyatı 3 m bile tutmuyor. Bizde urban phili reçetesi yok. Olsa köşeyi dönerim :mrgreen:
İşçilik olarak 2m alıyorum zaten sıradaki hedefimUrban Phili Reçetesidüşürmek. Zaten o reçeteyi düşürürsem yap sat yaparım