Merhabalar arkadaşlar, televizyon izleyenleriniz bilir; bazı programlarda sokakta insanlarla röportaj yapılır ve onlara küçükken saçma olan sandıkları şeyi sorarlar. Gerçekten çok komik cevaplarla karşılaştığım oldu. Bunu küçükken demeyelim de İKV'ye ilk başladığınızda sandığınız fakat aslında gerçek olmayan neler var? Ben başlangıç verip sizlerden gelen yanıtları merakla bekliyorum. Ve sizlerden ricam sadece sandığınız şeyleri yazmanız. Aksi halde yorum yaparsak işte ne kadar saçma öyle şey mi olur falan gibisinden konu tartışmaya gider ve kilitlenir. Eğlenceli olacağını varsayarak başlatıyorum.
Sanıyordum ki;madenlerin içine saf madenleri GM'ler koyuyor.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.
Sanıyordum ki, ayağımın altındaki torbaların içindekileri sadece sürükleyerek çantamıza koyabiliyoruz. Meğer torbadakilerin üzerine sağ click yaptığımızda otomatik olarak çantaya giriyormuş...
Twingo yazdı:Şimdi aklıma geldi bir tane daha yazayım.
Sanıyordum ki;Kitabe yolu aslında İstanbul'un Şişhane semtinde bulunan; Şişhane-Karaköy tüneli.
Bu arada konuya uygun olabileceğini düşündüğümden, Neşet Ertaş'ın bu muazzam eserini buraya ekliyorum. Dinlerken okumanız tavsiye edilir.
Gerçekten muhteşem bir eser ve aklımda kalmış iken ;
Sanıyordum ki , maden çektiğimizde direk çantamıza geliyor , ilk zamanlar torbaları hiç almıyordum
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.
Snıyordumki lapis madeninin açık olanı değerli bir çektim koyu mavi lapis iki yine koyumavi üç yine koyu mavi dördüncüde açık mavi lapis çıkınca demekki açık değerli öbürü hep çıkıyor açık olanı tek çıktı diye koyu mavi lapis leri yere atmıştım :lol: :lol:
Kızgınlık çok gürültülüdür,oysaki kırgınlık ne kadarda sessiz..
Sanıyordum ki m1 y2 işe yaramıyor meteorit(I) falan işe yarıyor.Bir ara 100 m ye meteorit(I) alınır diye yazmıştım bolgeden. daha geçen sene tılsımlar cıktıktan sonra oyunu bırakmıştım.biri bana pm attı gel satam dedi.hemen gıttım tam parayı saydım.baktım bırı ozelıme yazdı. sen sazan.avi misin diye yazdı , satın alma o 500 bın diye söyleyince ben hemen alt f 4 cektım ve 1 saat boyunca onun şokunda kaldım