Onu bilemem hocam.Bugün oyun müziklerini dinlerken YouTube üzerinden,bir kanal müzikleri yayınlamış ve müziğin çaldığı yerleri de açıklama bölümüne koymuş.Bu müzik için bir şey yazmamış.Esadullah yazdı:İleri ki seviyelerde olabilir mi?Retaliation yazdı:Galiba bu parça hiçbir yerde çalmıyor.İKV derindeki sur kutu alanlarda olabilir.
"Kıyamet Ninnisi" müziği nerede çalıyor?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: "Kıyamet Ninnisi" müziği nerede çalıyor?
Bende kisslesle bağlantı kurdum uyan diyince ilk aklıma o geldi açıklama kısmında bir şey yazmıyor evet diğer müziklerin nerden çaldıgını yazmış oyunda çalmadıgı kesinleştimi artık.
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Hocam bu müzik eski iridyum madeninin yani cin magarasına gecisteki iridyumda çalıyor ha bazen tepegozlerin orda da çalıyor ama tam olarak nerde bilmiyorum.
İridyum madeninde ve Meran Şehri Havuzda diye biliyorum bende..musallat123 yazdı:Hocam bu müzik eski iridyum madeninin yani cin magarasına gecisteki iridyumda çalıyor ha bazen tepegozlerin orda da çalıyor ama tam olarak nerde bilmiyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Ah ulan aklıma 2010 yazı geldi...İridyuma yatar aşağıdaki cinlerden item kasardım.Hep bu şarkı çalardı.Aksam 7 den sonra yanımdan hidra deneme tayfa geçerdi.Hiç de kesemezlerdi :lol:
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Domuzun oradan dümdüz soldan doğru gidince yani tepegözlerin olduğu taraf topaz madeni vardı orada çalıyordu kıyamet ninnisi