Güzel çar isimleri (TÜRKÇE)
- zamanvakti
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: -.-
Güzel çar isimleri (TÜRKÇE)
Selam arkadaşlar herkes bildiği türkçe çar isimlerini söylesin 
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Güzel çar isimleri (TÜRKÇE)
Valla nasıl desem,eğer Türkçe karakter isimleri arıyorsan Tarihteki isimleri kullanmanı tavsiye ederim.zamanvakti yazdı:Selam arkadaşlar herkes bildiği türkçe çar isimlerini söylesin
Esedullah,
Esedullah Arapça bir kelime olup Hz. Ali'nin künyesidir. Esedullah, Allah'ın ve Resulün aslanı demektir.
Şahıs olarak ismim de Ali olduğundan dolayı 8yıldır İKV hayatımda bu ismi kullanıyorum. Şimdiye kadar sadece Tılsım, Kuklacı ve Eminönü'de var oldum.
İsmim sadece Meran Sunucusunda tanımadığım bir şahıs tarafından kullanılmaktadır.
İsmimi seviyorum
Esedullah Arapça bir kelime olup Hz. Ali'nin künyesidir. Esedullah, Allah'ın ve Resulün aslanı demektir.
Şahıs olarak ismim de Ali olduğundan dolayı 8yıldır İKV hayatımda bu ismi kullanıyorum. Şimdiye kadar sadece Tılsım, Kuklacı ve Eminönü'de var oldum.
İsmim sadece Meran Sunucusunda tanımadığım bir şahıs tarafından kullanılmaktadır.
İsmimi seviyorum
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- EfSaNee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: T u Ğ R a
PatikliPenguenzamanvakti yazdı:Selam arkadaşlar herkes bildiği türkçe çar isimlerini söylesin
ZıplayanÇekirge
Kızgınlık çok gürültülüdür,oysaki kırgınlık ne kadarda sessiz..
TURKISHNICK
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Her oyundaki nickim Xilent ama sana pokemon isimlerini onerebilirim bkz: Jigglypuff benim şifanin nicki
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Çarmendır,sikörtıl,balbasarEskiOyuncu5834 yazdı:Her oyundaki nickim Xilent ama sana pokemon isimlerini onerebilirim bkz: Jigglypuff benim şifanin nicki
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Scorfield