Güncelleme mi Geliyor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Güncelleme mi Geliyor ?

Mesaj gönderen FireFighter095 »

resp0nse yazdı:Kader Mühürleri açıldığı zaman Nerull İKV içinde bir duyuru yapıcaz demişti.
Bu duyurunun "THE END" olduğunu görmek zor değil.

Sonuç olarak 3 yıldır oyunu sadece basit etkinlikler ile oyalayıp yapıcaz dedikleri indirmleri bile yapamayan -İKV ye vakit kalmıyor artık Kader Mühürlerinden- bir Sobee Studios hep bir az sayıdaki developer mevcut lafı arkasına sığınarak devam ettirdiği oyunun fişini çekeceklerini düşünüyorum..

Bu Düşüncemi açıkladığım için de ya silerler bu yorumu ya da forumdan banlarlar.
Sonuçta bu forum onların yönetiminde ya istedikleri gibi sallıyorlar.

Fişini çekemezler.Sobee'nin nereseyse ekmek teknesi bu oyun.3 yıl güncelleme gelmediği halde ayaktaysa bu oyun fiş çekmek o kadar da basit olmaz.En kötü elden çıkartırlar ki alıcısı muhakkak olur bu oyunun.

Yönetimi yeren bir yorum yok 3 Yıldır hiçbir şey yapmadınız ben de bunu dile getiriyorum yalansa yalan de nerull
iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Ben ön yargılı değilim ama bizi olumsuz düşünceye yönelten YÖNETİMDİR.Bende diğer arkadaşlar gibi 'Gelecek olsaydı 3 yıl içinde gelirdi' düşüncesindeyim.

İyi forumlar.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Oyun kurtarılmayı bekliyor sanki. Keşke birisi şu oyunu bu şirketten ve beceriksiz developerlerden kurtarsa..
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Rivalxmelodi

Bana karşı konuşma üslubunda daha dikkatli olmanı rica ediyorum. Ben önyargı ile hiçbir zaman hareket etmedim. Çoğu kişi ekmeğe nana derken ben başka oyunlarda yöneticilik yaptım. Yönetimin işleyişini , verilen bir susturmanın bile saatlerce süren yoğun çalışmadan sonra nihai karara varıldığını aksi kararın farklı sonuçlar çıkardığını bile bilirken güncellemenin yapılması 2 3 saatte olacak iş değil.
Sobee yi savunmuyorum ama oyunun kullanıcı sözleşmesinde okumadan imzalandığınız sözleşmede herşey onların lehine bizim aleyhimizedir. Yani yarın öbür bir bir vaka oluşsa, adliyeye gidipte hakkımızı arayamayız.
Onun için sabır içinde beklemek lazım. Ha baktınız güncelleme gelmedi mi o zaman oyunu bırakmanın zamanı gekdiğini zaten herkes içgüdüsel olarak kavrayabilme yeteneğine sahiptir
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Adrianalima »

Hala güncelleme gelecegine inananlar var, la siz sakamisiniz oyunu kafayla bozanlardanmisiniz yoksa ?
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Yönetimin günahına giriyorsunuz.Yok ego kasmalar , yok beceriksizler...Güncelleme geldiği taktirde bu günahı nasıl ödeyeceksiniz ? Akçeyle mi ?
Benim bildiğim bir insan hoşlanmadığı birşeyle ilişkisini keser.Siz de öyle yapın.Forumu da oyunu da bırakın.Gidin Metin2 oynayın LoL oynayın.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

FireFighter095 yazdı:Yönetimin günahına giriyorsunuz.Yok ego kasmalar , yok beceriksizler...Güncelleme geldiği taktirde bu günahı nasıl ödeyeceksiniz ? Akçeyle mi ?
Benim bildiğim bir insan hoşlanmadığı birşeyle ilişkisini keser.Siz de öyle yapın.Forumu da oyunu da bırakın.Gidin Metin2 oynayın LoL oynayın.
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

FireFighter095 yazdı:Yönetimin günahına giriyorsunuz.Yok ego kasmalar , yok beceriksizler...Güncelleme geldiği taktirde bu günahı nasıl ödeyeceksiniz ? Akçeyle mi ?
Bir çok MMORPG oyunu oynuyorum ama ona rağmen İKV'den kopamadım.Nadirde olsa girip bakıyorum az birşey takılıyorum.İKV her zaman başka benim için.Olumsuz düşünebilirim hakkımdır.Yönetimi anlamaya çalışıyorum,anlıyorumda.Bizim verdiğimiz desteği hangi oyun verebilir ki?Genede katkım olsun diye arada plus alırım nadirde olsa.En kötü konuşma kanalı alırım.
Never beleive someone who tells who they are.
EskiOyuncu5834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen EskiOyuncu5834 »

Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki artık ümidinizi kesmelisiniz. Kader mühürlerinde görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

EskiOyuncu5834 yazdı:Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki artık ümidinizi kesmelisiniz. Kader mühürlerinde görüşmek üzere...
İkv gibi hayatımda önemli bir yer tutmuş oyunun sonunun böyle olacağını bari sen söyleme dostum :roll:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön