Güncelleme mi Geliyor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Güncelleme mi Geliyor ?

Mesaj gönderen ADS1940 »

Gelicek deseler isyan gelmiycek deseler isyan bisey demeseler isyan kusura bakmayinda developer olsam bu oyuncu kitlesine sunucu temizligi bile yapmam birak guncellemeyi
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
Kullanıcı avatarı
bidakka
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bidakka »

Resim

ve niceleri...

Kullanıcı avatarı
CHOSENS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen CHOSENS »

Rivalxmelodi yazdı:Güncellemeyi kim getirecek ? Nerull mu :)

:D :D
Resim Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Ölü oyuna güncelleme yapacaklarını sanmıyorum.Burda güncelleme dediği şey lonca puanı sorununu düzeltmek için küçük bir güncelleme atarlar oyuna oda oyuna girince yüklenir. :ugeek:
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Bekleyip görelim o zaman neler olacak? neler gelecek..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Furkaaaaann yazdı:Ölü oyuna güncelleme yapacaklarını sanmıyorum.Burda güncelleme dediği şey lonca puanı sorununu düzeltmek için küçük bir güncelleme atarlar oyuna oda oyuna girince yüklenir. :ugeek:
Gelecek güncelleme ile bu limitin artırılması planlanmaktadır diyor. Küçük bir sorun için güncelleme yapacaklarını sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

MaHKuMII yazdı:
Furkaaaaann yazdı:Ölü oyuna güncelleme yapacaklarını sanmıyorum.Burda güncelleme dediği şey lonca puanı sorununu düzeltmek için küçük bir güncelleme atarlar oyuna oda oyuna girince yüklenir. :ugeek:
Gelecek güncelleme ile bu limitin artırılması planlanmaktadır diyor. Küçük bir sorun için güncelleme yapacaklarını sanmıyorum.
Demiş ki Lonca listesindeki puan durumunun belli bir limiti vardır. Bu limit için güncelleme dedigi şey küçük bir pack atarlar oyuna oda dedigim gibi oyuna girerken yüklenir
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

MaHKuMII yazdı:
Yaklaşık 2 yıldır
Para limiti
Lonca Puanlarının düzgün aktarılmaması
Er Meydanı
GM salonu (Etkinlik odası)
Slotların hızlı gitmesi
Üzerinde değişikliğe gidileceği söyleniyor ve söylenmeye de devam ediyor.Belki bu listede daha dikkatim den kaçan bilgilerde vardır fakat gördüğüm kadarıyla bunları değiştireceklerdi fakat hala hareket yok.Hadi onları bunları geçtim hiç bir şekilde kod yazmadan şu İKV sitelerinin altında ki tarihi güncelleseler de desek ufak da olsa ilgi var :mrgreen:
Ayrıca yanlış bilmiyorsam şu lonca sistemi için yapılacak kod düzenlenmesi oyunda değilde web sitesinde yapılacak. Bilgim yanlış olabilir kesin doğru demiyorum.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

Gelmez hiç bişi beklemeyin boşuna heves ettirmiş size
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Furkaaaaann yazdı:
MaHKuMII yazdı:
Demiş ki Lonca listesindeki puan durumunun belli bir limiti vardır. Bu limit için güncelleme dedigi şey küçük bir pack atarlar oyuna oda dedigim gibi oyuna girerken yüklenir

Güncellemeler tek bir konu içinde gelebilir tamam dediğin doğru.
Ama elwing 'in dediği gibi gelecek güncelleme de planlama dediği sadece lonca puanı ile alakalı değil. Genel bir güncelleme ki bu güncellemenin içinde karakterlerin efsuna göre üstlerindeki eşyaların renginin farklı olması bile mevcut.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön