Merhaba Sevgili Günlük
Bugün Ben,Emre ve loncamızdan Xakslepiosx yani Hasan ile 3-4 tur x attık.İkisi de itam aldı.Kendi günlüklerinde paylaştılar.Ama yine de ben buradan da belirteyim.Emre savaşçısına "Hidra Nefesi Zırh" düşürmüşken,Hasan şifacısına "Siyanür Ayakkabı" düşürdü.Bunun dışında hafiften Taş balta malzemelere başladım.Artık Gaffar'dan sıkıldım.Tüm karakterlerimi bir an önce oradan kurtarmak istiyorum.
Bugünlük böyleydi günlük,başka bir yazıda görüşürüz.
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Merhaba Sevgili Günlük
Bugün pek oyunda değildim.Emre ve Hasan ile bir tur kenan attık.Tankımı da Xe götürmeyi deneyecem.Gaffar'ı artık en sona bırakacağız.
Bugünlük böyleydi günlük,görüşmek dileğiyle.
Bugün pek oyunda değildim.Emre ve Hasan ile bir tur kenan attık.Tankımı da Xe götürmeyi deneyecem.Gaffar'ı artık en sona bırakacağız.
Yemekten sonra oyuna girecektim fakat soru çözmem lazımdı malum sınava az kaldı fazla vakit ayırmıyorum son zamanlarda telafisini yaparız artık.Retaliation yazdı:Merhaba Sevgili Günlük
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili günlük
Bugün sana yazacaktım hatta fotoğraf bile atacaktım ancak internetimin yavaşlığından dolayı hızlı resime giremiyorum.Artık bugün olanları sana başka zaman yazacağım.(Ne internet kullandığımı tahmin etmişsnidir.
)
Sonra görüşürüz.
Bugün sana yazacaktım hatta fotoğraf bile atacaktım ancak internetimin yavaşlığından dolayı hızlı resime giremiyorum.Artık bugün olanları sana başka zaman yazacağım.(Ne internet kullandığımı tahmin etmişsnidir.
Sonra görüşürüz.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük
Dünün olaylarını bugün yazacağım nedenini biliyorsun günlük.Keyifli bir gündü benim adıma belki de herkes adına.Hadi başlayalım.
Loncadan Xakslepiosx,TuningCADDE ve Ben iki tur gaffara gittik.Galiba ilk turdaydı şöyle bir kare çıktı karşımıza.Bende fotoğraf alayım istedim.

Kesimden düşenler...

Bir başka turda Ben,Xakslepios(Hasan) ve Emre gittik.Emre'nin Gaffar ve Stuart dirençlerini ayarlamak uzun sürmese daha fazla bile atabilirdik.Neyse kendilerine Çt3'te olduğumuzu boş dönmeyeceğimizi söyledim.Ama onlar için söylemiştim.Meğer piyango bende imiş.İşte size Sıfır Kelvin Amplifikatör ve Transformatör Eldiven i sunuyorum.

Gaffarda iken ben ölmüştüm,doğunca çantamı açtım sadece reçete aldım.

Son olarak lonca ile iki tur Junon attık.Forumda bir arkadaşın görevi varmış Hasan görmüş.Yardıma gidiyorum dedi.Biz de gelelim dedik ve öylelikle 2 tur Junon atmış olduk.İkisinde de şifacı ile girdim. Oksidant Nefs-i Sarmaşık alarak günü tamamladım.

Bu da lonca ile çekilen bir fotoğraf.Aile gibi...

Bugünlük böyleydi günlük,sonra görüşmek dileğiyle.
Dünün olaylarını bugün yazacağım nedenini biliyorsun günlük.Keyifli bir gündü benim adıma belki de herkes adına.Hadi başlayalım.
Loncadan Xakslepiosx,TuningCADDE ve Ben iki tur gaffara gittik.Galiba ilk turdaydı şöyle bir kare çıktı karşımıza.Bende fotoğraf alayım istedim.

Kesimden düşenler...

Bir başka turda Ben,Xakslepios(Hasan) ve Emre gittik.Emre'nin Gaffar ve Stuart dirençlerini ayarlamak uzun sürmese daha fazla bile atabilirdik.Neyse kendilerine Çt3'te olduğumuzu boş dönmeyeceğimizi söyledim.Ama onlar için söylemiştim.Meğer piyango bende imiş.İşte size Sıfır Kelvin Amplifikatör ve Transformatör Eldiven i sunuyorum.

Gaffarda iken ben ölmüştüm,doğunca çantamı açtım sadece reçete aldım.

Son olarak lonca ile iki tur Junon attık.Forumda bir arkadaşın görevi varmış Hasan görmüş.Yardıma gidiyorum dedi.Biz de gelelim dedik ve öylelikle 2 tur Junon atmış olduk.İkisinde de şifacı ile girdim. Oksidant Nefs-i Sarmaşık alarak günü tamamladım.

Bu da lonca ile çekilen bir fotoğraf.Aile gibi...

Bugünlük böyleydi günlük,sonra görüşmek dileğiyle.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük
Bugün mükemmel bir gündü.Lonca ile beraber baya bir iş yaptık.Başlayalım.
Akrabamın karakterine girdim,kendisi oyunu bırakınca bana kalmış oldu maalesef.Savaşçıma üreteceğim Taş Kanat Balta için son 4 adet Klorotoksin lazım olunca kasmaya başladım.Ard arda 2 tane düşünce fotoğraf almak istedim.

Bir Yeşil Hidra deneyelim dedi loncadakiler.Başarılı bir kesimdi.

Ardından loncadaki arkadaşlarım benim için Klorotoksin'de yardımcı oldular.Kalan 2 Klorotoksin ihtiyacımı karşıladıalr ve ben de Kadim Hidra'nın orada bastım baltamı.

Şık bir poz

Topluca abdest aldık Kadim Hidra'nın oradaki gölde

Ardından 2 büyü,1 tank,1 şifa Kadimi kesmeye başladık.Bir ara klandan [GM]HyDROS u gördük.

Sonra bir anda Kadimin arkasında şekilli yazılı biri belirdi.GM,bizim kesime yardım etmeye başladı.Valla içim içime sığmadı.

Kesim devam ederken herkes GM'nin kadimde olduğunu duyunca gelenler oldu.Haliyle bir kalabalık,kesim de başarılı oldu.

Kendisinden istirhamda bulunarak bir fotoğraf rica ettim ve aldım.

GM gören masum köylüler.

Ardından bir tur lonca ile Kenan atalım istedik ve attık.

Tüm bölgeyi kestik.Eksiğim olan mor yüzük de düştü.

Var olan M.A. ayakkabı

Kenan boştu.Biz de dizildik fotoğraf aldık.

Büyücü ile de bir GB attık ve Hidrojen'i aldık.

Bugün mükemmel bir gündü.Lonca ile beraber baya bir iş yaptık.Başlayalım.
Akrabamın karakterine girdim,kendisi oyunu bırakınca bana kalmış oldu maalesef.Savaşçıma üreteceğim Taş Kanat Balta için son 4 adet Klorotoksin lazım olunca kasmaya başladım.Ard arda 2 tane düşünce fotoğraf almak istedim.

Bir Yeşil Hidra deneyelim dedi loncadakiler.Başarılı bir kesimdi.

Ardından loncadaki arkadaşlarım benim için Klorotoksin'de yardımcı oldular.Kalan 2 Klorotoksin ihtiyacımı karşıladıalr ve ben de Kadim Hidra'nın orada bastım baltamı.

Şık bir poz

Topluca abdest aldık Kadim Hidra'nın oradaki gölde

Ardından 2 büyü,1 tank,1 şifa Kadimi kesmeye başladık.Bir ara klandan [GM]HyDROS u gördük.

Sonra bir anda Kadimin arkasında şekilli yazılı biri belirdi.GM,bizim kesime yardım etmeye başladı.Valla içim içime sığmadı.

Kesim devam ederken herkes GM'nin kadimde olduğunu duyunca gelenler oldu.Haliyle bir kalabalık,kesim de başarılı oldu.

Kendisinden istirhamda bulunarak bir fotoğraf rica ettim ve aldım.

GM gören masum köylüler.

Ardından bir tur lonca ile Kenan atalım istedik ve attık.

Tüm bölgeyi kestik.Eksiğim olan mor yüzük de düştü.

Var olan M.A. ayakkabı

Kenan boştu.Biz de dizildik fotoğraf aldık.

Büyücü ile de bir GB attık ve Hidrojen'i aldık.

- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Beni de çek beni de :mrgreen:
Gayet güzel bir gündü.GM abi tam zamanında geldi kesim için
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Oyunda da dediğim gibi;herkes Kadim'e kesim için değil,GM'yi görmek için geldi. :mrgreen:
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük
Bugün pek bir şey olmadı,tankımın dirençlerini GBM-X için ayarladım ve bir tur X attım.Ganimetim eksik olan 2 ayakkabımdan biriydi. Bıçak Sırtı Ayakkabı alarak bölgeden toplamda 2 parça eksiğim kalmış oldu.
Bugün de böyleydi günlük,diğer bir yazı da görüşürüz.
Bugün pek bir şey olmadı,tankımın dirençlerini GBM-X için ayarladım ve bir tur X attım.Ganimetim eksik olan 2 ayakkabımdan biriydi. Bıçak Sırtı Ayakkabı alarak bölgeden toplamda 2 parça eksiğim kalmış oldu.
Bugün de böyleydi günlük,diğer bir yazı da görüşürüz.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Güzel günlük. Takipteyim