Nerull dan rica
Re: Nerull dan rica
Valla En Son Nerull gördüğümde GameX Fuarında Zula Ekibine Manevi Şekilde Destek Oluyordu Yanına Yaklasmadım Ama O Zaman Nedenini Bilmiyorum 
Çok isterdim ama 3DS Max'te tek bildiğim menü dosya menüsüresp0nse yazdı:İkv deki şifacı, savaşçı,büyücü sınıfları ile ruh döven asa kıyamet asa vb kıymetli eşyaları 3 boyutlu yazıcıdan çıktı almak için modellemelerin varsa elinizde STL formatındaki hali lazım.
Gönderirseniz yazıcıdan basıp burdan da sizlerle paylaşabilirim![]()
İyi forumlar
Aşk gibi bir adam yaNerull yazdı:Çok isterdim ama 3DS Max'te tek bildiğim menü dosya menüsüresp0nse yazdı:İkv deki şifacı, savaşçı,büyücü sınıfları ile ruh döven asa kıyamet asa vb kıymetli eşyaları 3 boyutlu yazıcıdan çıktı almak için modellemelerin varsa elinizde STL formatındaki hali lazım.
İyi forumlar

Nerull yazdı:Çok isterdim ama 3DS Max'te tek bildiğim menü dosya menüsüresp0nse yazdı:İkv deki şifacı, savaşçı,büyücü sınıfları ile ruh döven asa kıyamet asa vb kıymetli eşyaları 3 boyutlu yazıcıdan çıktı almak için modellemelerin varsa elinizde STL formatındaki hali lazım.
İyi forumlar
yapcak bişi yok o zaman
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Siz teamviewer kurup id şifre verin biz hallederizNerull yazdı:Çok isterdim ama 3DS Max'te tek bildiğim menü dosya menüsüresp0nse yazdı:İkv deki şifacı, savaşçı,büyücü sınıfları ile ruh döven asa kıyamet asa vb kıymetli eşyaları 3 boyutlu yazıcıdan çıktı almak için modellemelerin varsa elinizde STL formatındaki hali lazım.
İyi forumlar
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
haha sesli güldürdünEYUNAL yazdı:Siz teamviewer kurup id şifre verin biz hallederizNerull yazdı:Çok isterdim ama 3DS Max'te tek bildiğim menü dosya menüsüresp0nse yazdı:İkv deki şifacı, savaşçı,büyücü sınıfları ile ruh döven asa kıyamet asa vb kıymetli eşyaları 3 boyutlu yazıcıdan çıktı almak için modellemelerin varsa elinizde STL formatındaki hali lazım.
İyi forumlar![]()
çaycımısın peki abicim sen ofiste.Benimki orta şekerli olsun xd.Nerull yazdı:Çok isterdim ama 3DS Max'te tek bildiğim menü dosya menüsüresp0nse yazdı:İkv deki şifacı, savaşçı,büyücü sınıfları ile ruh döven asa kıyamet asa vb kıymetli eşyaları 3 boyutlu yazıcıdan çıktı almak için modellemelerin varsa elinizde STL formatındaki hali lazım.
İyi forumlar