resp0nse yazdı:Şöyle bir göz attım biraz internet aleminde olabilecek sitelerin içlerini karıştırdım bulamadım.
Nerull'un dediği gibi erken duyurulduğu için daha zamanının olduğunu düşünüyorum.Yine 1 Nisan da felan Kapalı betaya çıkabilir
Gülüyorum ama eğer bu İKV yi bitircek bir proje ise başka planlarım var
Site hazırlanıp, kayıt formu eklendikten sonra açıklandığına göre önümüzdeki hafta falan resmi duyuru yapacaklarını düşünüyorum kayıt almak için. Kapalı betanın yayınlanması ise mart gibi olur diye düşünüyorum.
NeMutluTürk'ümDiyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Vesveseler insanı daim olumsuz düşündürür ve etkisiz oluşumlar sağlar. Bence sizde diğer oyunları daha fazla kafanıza takmayıp, İKV tarihine devam edin..
Oyundan soğuttular şu haberle
Ne güzel eski kıvamıma gelmiştim bi amacım vardı bişeyler üretmek için çabalarken pat bunu gördüm yine belirsizlik hakim oldu.
Bense yine soğudum şimdi 10 dk dursam zarar gibi geliyo boşuna mı acaba vakit harcıyom diyip çıkıyom oyundan başka online oyuna geçiyorum...
Sanırsam herşey netleşene kadar İKV den uzak kalıcam.
Yeni projemiz "Kader Mühürleri" için planladığımız resmi açıklama ve basın duyurusundan önce Merlin'in Kazanı ve sosyal medya üzerinde beklediğimizden biraz erken olarak duyulmuş oldu.
Yaklaşık 3 yıllık bir süre zarfında ekip bu proje üzerinde çalışıyor ve kapalı beta sürecine çok yakınız. Tüm oyun severlerin de bu oyunu severek oynayacağını umuyoruz.
Resmi duyuruyla birlikte İKV için de resmi bir açıklama yapmayı düşünüyorduk. Ancak kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına bu konu altına yorum olarak küçük bir bilgilendirme geçelim.
Sobee kısıtlı imkanlara ve küçük bir ekip olmasına rağmen aynı anda birden fazla projeyi yürütmüş bir ekiptir. Hala küçük bir oyun geliştirme ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza destek vermeye devam ediyoruz.
Oyunlarımızda henüz netleşmeyen konular hakkında bilgi vermekten her zaman kaçınmışızdır. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki; İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz asla sona ermedi ve kapanma durumuna da gelmedi. Neden bu süre zarfında oyunda değişiklik olmadığı ise ayrı bir konunun başlığı. Oyuncularımız için bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum.
Sevgilerimle,
Yine Nerull'un bir mesajı ve yine içimizde güncellemeye ait oluşan bir umut 3 senedir yaşadığımız olay.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
Esadullah yazdı:Vesveseler insanı daim olumsuz düşündürür ve etkisiz oluşumlar sağlar. Bence sizde diğer oyunları daha fazla kafanıza takmayıp, İKV tarihine devam edin..
Vesvese mesmese bilmiyorum ama ikv n in sonu iyiye gitmiyor.