sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen Yorukefe »

Furkaaaaann yazdı: İkvyi bırakıp yeni bir oyun geliştiriyorlarsa bu oyundan artık bir cacık olmayacagını onlarda anlamıştır demek
Bu düşünceniz yanlış (bana göre). Sadece İKV'ye bağlı kalacaklar diyemeyiz. Türkiye'de bu alanda Sobeeden başka geliştirici ekip yok ne yazık ki. Diğer ülkeler her yıl oyun bir oyun geliştirken biz sadece İKV ile yetinmemeliyiz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Adrianalima yazdı:
CaptainATX yazdı:Selamlar,

Sevgili Nerull'un açıklaması yüreklere su serpti. İKV efsanesi kolay kolay bitmez arkadaşlar. Bizler İKV'ye destek oldukça bu efsane daha çok yol alır. Ayrıca yeni proje olması İKV'nin sonu olacak gibi düşüncelere katılmıyorum. Yeni bir proje yapılıyor olması, Sobee Stüdyolarının hala dimdik ayakta olduğunu gösteriyor. Bu da İKV severler için harika bir haber!
İKV ve Kader Müdürleri'nin güzel haberlerini bekliyoruz.

Sağlıcakla kalın...

Ahmet bey nerelerdesin sen İkv oyuncuları sizi çok özledi

Gözüm, kulağım ve kalbim her zaman burada, bende sizleri çok özledim. Herkese sevgiler, saygılar...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

CaptainATX yazdı:
Adrianalima yazdı:

Sevgili Nerull'un açıklaması yüreklere su serpti. İKV efsanesi kolay kolay bitmez arkadaşlar. Bizler İKV'ye destek oldukça bu efsane daha çok yol alır. Ayrıca yeni proje olması İKV'nin sonu olacak gibi düşüncelere katılmıyorum. Yeni bir proje yapılıyor olması, Sobee Stüdyolarının hala dimdik ayakta olduğunu gösteriyor. Bu da İKV severler için harika bir haber!

Sağlıcakla kalın...

Gözüm, kulağım ve kalbim her zaman burada, bende sizleri çok özledim. Herkese sevgiler, saygılar...
valla reyizz niye yalan söyleuek oyyuncularla arkadas gibi olan bir tek sendin. Gel ikv oyna huzuru bul arada da olsa teskılat sunıcusuna takıl yani ne olıcakcki ölmezsin :mrgreen:
En son MaHKuMII tarafından 13 Şub 2016 14:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Öncelikle bizleri bilgilendirmelerinden dolayı Nerull ve CaptainATX'e teşekkür ederiz.

Nerull ve CaptainATX'in açıklamaları ile daha önce yaptığım yorumlarda %100 olduğunu belirtmek istiyorum.

Yeni bir proje demek, eski projeleri yok etmek demek değildir!

İKV Dünyası için hayırlısi olmasi temennisiyle..
En son Esadullah tarafından 13 Şub 2016 14:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Yeni projemiz "Kader Mühürleri" için planladığımız resmi açıklama ve basın duyurusundan önce Merlin'in Kazanı ve sosyal medya üzerinde beklediğimizden biraz erken olarak duyulmuş oldu.

Yaklaşık 3 yıllık bir süre zarfında ekip bu proje üzerinde çalışıyor ve kapalı beta sürecine çok yakınız. Tüm oyun severlerin de bu oyunu severek oynayacağını umuyoruz.

Resmi duyuruyla birlikte İKV için de resmi bir açıklama yapmayı düşünüyorduk. Ancak kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına bu konu altına yorum olarak küçük bir bilgilendirme geçelim.

Sobee kısıtlı imkanlara ve küçük bir ekip olmasına rağmen aynı anda birden fazla projeyi yürütmüş bir ekiptir. Hala küçük bir oyun geliştirme ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza destek vermeye devam ediyoruz.

Oyunlarımızda henüz netleşmeyen konular hakkında bilgi vermekten her zaman kaçınmışızdır. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki; İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz asla sona ermedi ve kapanma durumuna da gelmedi. Neden bu süre zarfında oyunda değişiklik olmadığı ise ayrı bir konunun başlığı. Oyuncularımız için bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum.

Sevgilerimle,
Türk Telekom akıllı davrandı ve İKV gibi para kaynağı olan bir oyunu kapatmadı. Şimdi ise tüm masrafları bu oyunun geliştirilmesi için harcanması gereken paradan karşılayacaklar. İKV oyuncularına hiç bir bilgi verilmedi ve 3 yıl boyunca insanlar aptal yerine konularak sömürüldü. Burada yazmış olduğunuz şeyleri 3 yıl önce de söylüyordunuz ve hala gelişecek umudu ile insanları aptal yerine koyarak, sömürme çalışmalarına devam ediyorsunuz. Tabii "Kader Mühürleri" oyunu açılana kadar ne kadar daha para toplanırsa o kadar iyidir. Her neyse, Mevlüt Dinç'de gerekeni söylemiş zaten. Bu oyunun sonu bellidir.

Resim

Oyun hakkında söyleyeceğim şeyse, bir şeyin arkadasında TT varsa o şeyden uzak durun.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
kekikserp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen kekikserp »

Klavyene sağlık yukarıdaki arkadaş.
Resim
TheeWesT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen TheeWesT »

İkv nin piyasa değeri tam 1.200.000 $. Böyle bir oyunu neden kapatsınlar? Güncelleme gelmese bile oyuna para yatıran çok fazla kişi vardi zaten
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

MaHKuMII yazdı:
CaptainATX yazdı:
Adrianalima yazdı:

Sağlıcakla kalın...

valla reyizz niye yalan söyleuek oyyuncularla arkadas gibi olan bir tek sendin. Gel ikv oyna huzuru bul arada da olsa teskılat sunıcusuna takıl yani ne olıcakcki ölmezsin :mrgreen:
Şuan görevde olan takımımızda gayet başarılı, bizler biraz daha hızlı gelişmelerin olduğu bir zamanda görev aldık. Bu nedenle oyuncu ilişkileri çok daha kolaydı. Oyuncular olarak "gönüllü " görev alan ekibe sahip çıkmamız gerek.
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

NaudiR kardeşim,

Bir ince ki yorumlarımda da belirttiğim gibi,

1. İKV dünyası ile ilişkisini kesmiş birinin IKV Dünyasında yapılacak olan projelerden ne kadar bilgisi olabilir ki?
2. İşı elinden öğrenmek var iken, izleyenlerden öğrenmek hatadan bence..

Mevlüt Dinç'in açıklamalarına değil de suan İKV dünyasının genel yetkililerinin açıklamalarına bakmak gerek.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Adrianalima »

CaptainATX yazdı:
MaHKuMII yazdı:
CaptainATX yazdı:
Adrianalima yazdı:

Sağlıcakla kalın...

Şuan görevde olan takımımızda gayet başarılı, bizler biraz daha hızlı gelişmelerin olduğu bir zamanda görev aldık. Bu nedenle oyuncu ilişkileri çok daha kolaydı. Oyuncular olarak "gönüllü " görev alan ekibe sahip çıkmamız gerek.

biz ikv oyuncuları 4 yıldır yenilik gelmeyen bir online oyunu ayakta tutuyoruz 9 yıldır oldugu gibi bu fedakar oyuncuların emeklerıne karşılık verilmesi gerekmez mi ahmet bey ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön