Aşk...
Re: Aşk...
la sus karı kız muhabbetine sokma beni :mrgreen:
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
sago dinle de böyle hassas olma kapiş :mrgreen:ikvoyuncusu2008 yazdı:Yazımı İyi Oku ÖyLe Cevap Ver Derim Kapiş ?
ikvoyuncusu2008 yazdı:Aşkın Ne OLduğunu BiLmeyenLerin , Boş MuhabbetLerLe VakitLerini ÖLdürenLeri OLduğu Bi Yere Keşke Yazmasaydın.Ufakda OLsa Bi Tarifini Vermişsin emeğine SağLık Kardeşim . . .
Onların anlamasını da beklemiyorum zaten
Teşekkürler
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
hahahhaha yandaşını çağırdı sora yorum attı koray 1vs1 konuş :mrgreen:
bizde paylaşmanı beklemiyoduk hazırlıksız yakalandık xDMeGaStaR yazdı:ikvoyuncusu2008 yazdı:Aşkın Ne OLduğunu BiLmeyenLerin , Boş MuhabbetLerLe VakitLerini ÖLdürenLeri OLduğu Bi Yere Keşke Yazmasaydın.Ufakda OLsa Bi Tarifini Vermişsin emeğine SağLık Kardeşim . . .
Onların anlamasını da beklemiyorum zatenÇok Sewdim Paylaşmak İstedim Belki İlgilenenler Olur Diye . .
Teşekkürler![]()

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
morduman eğil eğil olm büyük ego geçiyo eğil de altına bakalım ne kadar kabarmış :mrgreen:
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Forum İmzamda Konuya Boş Yorum AtanLarın KişiLikLeri Yazıyodur Bakmanız Rica OLunur . . .MeGaStaR yazdı:ikvoyuncusu2008 yazdı:Aşkın Ne OLduğunu BiLmeyenLerin , Boş MuhabbetLerLe VakitLerini ÖLdürenLeri OLduğu Bi Yere Keşke Yazmasaydın.Ufakda OLsa Bi Tarifini Vermişsin emeğine SağLık Kardeşim . . .
Onların anlamasını da beklemiyorum zatenÇok Sewdim Paylaşmak İstedim Belki İlgilenenler Olur Diye . .
Teşekkürler![]()
[YaLNıZSavaŞÇII]
haha hehe zuhaha muhaha puhaha hehehe hahaha zuhahaha muhahaha puhahaha hehehehe hahahhaha zuhahhaha puhahhah
komik deil yazcak bişi bulamaıdm xD
komik deil yazcak bişi bulamaıdm xD

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
ben imzaya bakmam yoruma bakarım :mrgreen:
imzam beni tanıtır yorumum kişiliğimi noldu lan gevşek :mrgreen:
imzam beni tanıtır yorumum kişiliğimi noldu lan gevşek :mrgreen:
gm ye şikayet ettim bani ye hadi gülüm :mrgreen: