yeter cidden artık sabır taşıyor saçma sapan şekilde ceza veriyorsunuz küfür yok argo yok 3 gün ceza alıyoruz cezaya ilişkin bilgilendirme maili email hesabımıza gelmniyor hangi beyinsiz bu cezayı verdi ve niye otomatik gönderilen bilgilendirme msj mailime gelmedi kafaniza göre iş mi yapıyorsunuz?
hepsini geçtim cezama ticket idsiz itiraz ediyorum hala bir cevap yok bey efendilerin keyfi olacakta itirazlara bakacaklar cezamı 1 saat içinde kaldırmazsanız bütün ttneti ayağa kaldırıcam bilginiz olsun bu defa bütün üst yönetim kurullarıda dahil Sayın Mohammed Hariri;
Sayın Abdullah Tivnikli;
Sayın Rami Arslan ve Bütün TTNET Yetkilileri dahil ya adam olun adam gibi yapın görevinizi yada defolun gidin
zorunuza gidince silin konuyu başka bir şey yapmıyorsunuz zaten
İlgilenin artık şu oyunla
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Re: İlgilenin artık şu oyunla
Selam dafnehazal35;
İlgili konuda yetkili arkadaş tarafınıza gerekli yanıtı vermiştir. Ne oyun içerisinde aldığınız cezalar için, ne de şikayetlerinz için kullanacağınız birim forum kanalı değildir. Oyun içerisinde aldığınız cezalar için İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz birimine, şikayet ve istekleriniz için ise 444 0 475 numaralı telefon aracılığı ile TTNET müşteri hizmetlerine müracaat edebilirsiniz. Devamı niteliğinde açacağınız konular uyarılmaksızın silinecek ve tutumunuzu sürdürmeniz halinde forum hesabınıza cezai işlem uygulanacaktır.
Bilginize.
İlgili konuda yetkili arkadaş tarafınıza gerekli yanıtı vermiştir. Ne oyun içerisinde aldığınız cezalar için, ne de şikayetlerinz için kullanacağınız birim forum kanalı değildir. Oyun içerisinde aldığınız cezalar için İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz birimine, şikayet ve istekleriniz için ise 444 0 475 numaralı telefon aracılığı ile TTNET müşteri hizmetlerine müracaat edebilirsiniz. Devamı niteliğinde açacağınız konular uyarılmaksızın silinecek ve tutumunuzu sürdürmeniz halinde forum hesabınıza cezai işlem uygulanacaktır.
Bilginize.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!