Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Günlüğün güzel
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Sevgili Günlük,dayanamadım sana tekrar geri dönmek istedim.
Karakterim ve savaşçım Yamanıı ile başlamak istiyorum,çünkü en büyük gelişmeler bu karakterimde oldu.Kendisi Gaffar'a giriyor artık.İşte düşürdüklerim.

Artık canıma tak eden şifama da Mevlana Asa üretmeye karar verdim ve malzemeleri topladım.Fakat mali krizden dolayı 11 saf platin ve 8 ganoderma alamadım.Ayrıca Siyanür Eldiven de düşürerek eldivenlerimi de topladım.

Uzun zaman sonrası böyleydi günlük.Sana her gün olmasa da yazmaya çalışacağım artık.
Karakterim ve savaşçım Yamanıı ile başlamak istiyorum,çünkü en büyük gelişmeler bu karakterimde oldu.Kendisi Gaffar'a giriyor artık.İşte düşürdüklerim.

Artık canıma tak eden şifama da Mevlana Asa üretmeye karar verdim ve malzemeleri topladım.Fakat mali krizden dolayı 11 saf platin ve 8 ganoderma alamadım.Ayrıca Siyanür Eldiven de düşürerek eldivenlerimi de topladım.

Uzun zaman sonrası böyleydi günlük.Sana her gün olmasa da yazmaya çalışacağım artık.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Hayırlı olsun dostum bol itemler ikişer ikişer inşallah. Bu savaşçı tank oynamayı inşallah bende beceririm. Tek korkum korteksleri bozamamak 
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Ayakkabın hayırlı olsun umarım banada 1 İtem düşer
çtden hiç alamadım
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Emre hiç panik yapmaya gerek yok,zamanla insan alışıyor. 
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Tadını çıkara çıkara oyna ful olunca karakterin ne yapacam diye kalabilirsin 
Başarılar dilerim
Başarılar dilerim
Vezirx27 yazdı:Tadını çıkara çıkara oyna ful olunca karakterin ne yapacam diye kalabilirsin
Başarılar dilerim
Valla vezir dostum haklısın oyuna giriyorum adamlara yardım etmek için bölge atıyorum veya arkadaslar hesap açıyor kasmalarına yardım ediyorum belki savaşçıya alışırsam ç.t günlerine tekrar başlarım. Şuan para biriktirip tılsım basmayı düşünüyorum.