Ama bu hırsızlık bilişim suçlarına girmiyor mu.SikayetVar yazdı:Savcıların işleri bu. Ayrıca hiçte alay edilecek bir durum söz konusu değil ortada hırsızlık var.MaHKuMII yazdı:Ya bilmiyorum ama yani kusura bakmayında bu oyun içerisinde çalınan esyalar hakkında adliyeye gitme düsüncesi bana çok saçma geliyor. Savcı benimle alay eder diye düsünüyorum vallahi
Çalınan Tılsım ve Suç Duyurusu için bilgi verebilecek var mı
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Çalınan Tılsım ve Suç Duyurusu için bilgi verebilecek va
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
Adliyeye gittiğinizde sizinle bilişim suçları ilgilenmez savcıya ifade vereceksiniz o verilen ifadeyi oraya iletecek. Uzlaşmak istemiyorum cezası neyse çeksin diye yardırırsan birde çok enfes olacaktır.MaHKuMII yazdı:Ama bu hırsızlık bilişim suçlarına girmiyor mu.SikayetVar yazdı:Savcıların işleri bu. Ayrıca hiçte alay edilecek bir durum söz konusu değil ortada hırsızlık var.MaHKuMII yazdı:Ya bilmiyorum ama yani kusura bakmayında bu oyun içerisinde çalınan esyalar hakkında adliyeye gitme düsüncesi bana çok saçma geliyor. Savcı benimle alay eder diye düsünüyorum vallahi
Yanıtlar için teşekkürler. Verdiğiniz süre örneklerine istinaden bir soru sormak istiyorum. Belirttiğim gibi şahsın iletişim adres vb. bilgileri mevcut bu sürecin süresini kısaltır mı ?
- murathanbey1453
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: The King Rdm
Bu oyunda Çalınan hiçbirşeye suç duyrusu yapmana gerek yok desteğin yardımcı olmadığı yerde adalet asla yardımcı olamaz.. Sevgiler.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
calan arkadas itiraf ederse bu surelere gerek kalmaz ama oyle bir sey yapacagini sanmiyorum inkar edecektir bunun uzerine arastirma yaparlar oda sana 2 seneden once bi sonuc vermez.
Ayrica bilisim suclarinin devreye girmesi icin buyuk bir suc ve kacak konumda biri lazim bir oyundaki 1 tilsim icin devreye girselerdi bu ulkede 80 milyon nufusun 40 milyonunun polis olmasi gerekirdi.
Ayrica sana tavsiyem hic ugrasmaman adami madem taniosun biliosun . Bul , biraz makyaj yap birak...
iyi forumlar...
Ayrica bilisim suclarinin devreye girmesi icin buyuk bir suc ve kacak konumda biri lazim bir oyundaki 1 tilsim icin devreye girselerdi bu ulkede 80 milyon nufusun 40 milyonunun polis olmasi gerekirdi.
Ayrica sana tavsiyem hic ugrasmaman adami madem taniosun biliosun . Bul , biraz makyaj yap birak...
iyi forumlar...

Herkese teşekkürler. Dün şikayet dilekçemi sundum geriye beklemek kaldı.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Bi bardak soğuk su çek iyi gelir...
:idea:SikayetVar yazdı:Merhaba şifre paylaşmış olması karşı taraftaki kişinin arkadaşını soyabileceği anlamına gelmez. İlk önce karakterinin ne zaman soyulduğu bilgilerini destekten talep et. Evinde bu bilgilerin içinde bulunduğu mail çıktısını ve karakterinden giden eşyaların isimlerinin olduğu bir dilekçe yaz. İstanbul'daysan Kartal Adliyesine gideceksin bildiğim kadarı ile orası bakıyor bu işlere. Sıra alıyorsun hiç para ödemeden savcıya dilekçeni ve ifadeni veriyorsun. Mühürletiyorsun bundan sonrası adaletin yerini bulmasını beklemek.
İyi günler esen kalın.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN