Merhaba,
Arkadaşla ortaktık bir olay yüzünden aramız bozuldu ve şifresini değiştirdi ve şuan hiç konuşmuyoruz. Tılsımlarım değiştirdiği hesaptaydı. Bir arkadaşa tılsımları istediğimi söylemesini rica ettim fakat tılsımları vermeyeceğini kendine ait olduğunu iddia etmiş.
Malum destek ekibi de bu durumla ilgili bir şey yapmıyor. Bu nedenle savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Ama nasıl bi yol izleyeceğimi bilmiyorum.Şikayet dilekçemde nelere yer vermem gerekiyor ve bu işlem ne kadar sürede sonuca ulaşır bilen varsa bilgi verebilir mi ?
Çalınan Tılsım ve Suç Duyurusu için bilgi verebilecek var mı
Re: Çalınan Tılsım ve Suç Duyurusu için bilgi verebilecek va
Geçmiş olsun.Çalınsa bir şansın olabilirdi savcılık için fakat ortak hesap olduğunu söylüyorsun belli bir hak iddia edemezsin.
Tılsımlar bana aitti başka sunucuya geçtiğimiz için tılsımları onun hesabıyla aktardık. Tılsımların benim hesabımda kalma süresi ve o hesaba geçtiği tarih belli. Konuşma vb. delillerde mevcut.berkan587 yazdı:Geçmiş olsun.Çalınsa bir şansın olabilirdi savcılık için fakat ortak hesap olduğunu söylüyorsun belli bir hak iddia edemezsin.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Ortada" kendi isteğin ile şifre paylaşımı" olduğu için hiçbir hak ve suç iddia edemezsin. Allah ıslah etsin demekten başka bir çaren yok . Geçmiş olsun.

Dostum şöyle bir olay var olayı tek taraflı görüyoruz,karşı tarafta kendine göre haklı açıklamalar yapacaktır tılsımlarda benim emeğim vardı,bende yardımcı olmuştum şöyle yapmıştım böyle yapmıştım söylerde söyler bu yüzden mahkemeden bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.Online oyunlarda ortak hesap kullanmamak gerekiyor,eğer kullanmayı risk alıyorsan bazen sonuçlarına katlanmak zorunda kalabiliyorsun.erkan34 yazdı:Tılsımlar bana aitti başka sunucuya geçtiğimiz için tılsımları onun hesabıyla aktardık. Tılsımların benim hesabımda kalma süresi ve o hesaba geçtiği tarih belli. Konuşma vb. delillerde mevcut.berkan587 yazdı:Geçmiş olsun.Çalınsa bir şansın olabilirdi savcılık için fakat ortak hesap olduğunu söylüyorsun belli bir hak iddia edemezsin.
Hic ugrasma tekrar bir yolunu bul ortaginla baris tilsimlarini geri alinca tekrar papaz olursun 
- ANOTHER
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Efsaneler
Arkadaslar yanlıa biliyolar. Tamam şifre paylasmıs olabiliran fakat elinde bahsettiğin konusmalar varsa ve hatta arkadasına veremem tılsmları dediği konusmalar varsa yani kısacası önceden ortak olup daha somra seni kandırdığını ıspat edeceğin somut kanıtlar varsa onunla birlkte savcılığa git sikayet et. Zaten soru cvp seklinde olur tutanak. Tabi biraaz uzum sürebilir fakat sonuca bağlanacaktır.
ANOTHER
AYSİ
AYSİ
bu gibi durumlarda soğuk su iç derler ama malum havalar soğuk ben ılık bir su içmeni tavsiye ediyorum:D
GÜNEŞİMİ KAYBETTİM GÖZLERİNİ GÖRMEM GEREK *
Teşekkürler. Hafta içi gideceğim.ANOTHER yazdı:Arkadaslar yanlıa biliyolar. Tamam şifre paylasmıs olabiliran fakat elinde bahsettiğin konusmalar varsa ve hatta arkadasına veremem tılsmları dediği konusmalar varsa yani kısacası önceden ortak olup daha somra seni kandırdığını ıspat edeceğin somut kanıtlar varsa onunla birlkte savcılığa git sikayet et. Zaten soru cvp seklinde olur tutanak. Tabi biraaz uzum sürebilir fakat sonuca bağlanacaktır.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Merhaba şifre paylaşmış olması karşı taraftaki kişinin arkadaşını soyabileceği anlamına gelmez. İlk önce karakterinin ne zaman soyulduğu bilgilerini destekten talep et. Evinde bu bilgilerin içinde bulunduğu mail çıktısını ve karakterinden giden eşyaların isimlerinin olduğu bir dilekçe yaz. İstanbul'daysan Kartal Adliyesine gideceksin bildiğim kadarı ile orası bakıyor bu işlere. Sıra alıyorsun hiç para ödemeden savcıya dilekçeni ve ifadeni veriyorsun. Mühürletiyorsun bundan sonrası adaletin yerini bulmasını beklemek.
İyi günler esen kalın.
İyi günler esen kalın.