ANOTHER'den VEDA

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ardaturan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kapalı

Re: ANOTHER'den VEDA

Mesaj gönderen ardaturan »

ANOTHER yazdı:
ardaturan yazdı:Eminönü sunucusunda nerde adı dilara diye bi şahıs görsem aklıma gelen kişi sen oluyorsun heeeeey gidi ANOTHER arada uğra özlendin =)
Kardeşim Allah razı olsun =) unutulmamak güzel. Ama ne bilim arada forum a bKıyorum hep aynı konular hırsızlıktır oyun kasmasıdır vs çok cazibeli gelmiyr artık ikv =) hemde bilirsn işler baya yoğun çok vaktim yok inanki. Ama bende sizleri özledm bütn arkadaslarımı özledm =)
gel şöyle bi kaç saat de bi keyfimiz gelsin bak ben taaa buraya gelip çağrıda bulundumsa sen beni kırmazsın sana ulaşabiliceğim tek yerden sesleniyorum duy sesimi DİLAYAAA =)
cCcÜLKÜCÜTÜRKcCc
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Efsaneler

Mesaj gönderen ANOTHER »

ardaturan yazdı:
ANOTHER yazdı:
ardaturan yazdı:Eminönü sunucusunda nerde adı dilara diye bi şahıs görsem aklıma gelen kişi sen oluyorsun heeeeey gidi ANOTHER arada uğra özlendin =)
Kardeşim Allah razı olsun =) unutulmamak güzel. Ama ne bilim arada forum a bKıyorum hep aynı konular hırsızlıktır oyun kasmasıdır vs çok cazibeli gelmiyr artık ikv =) hemde bilirsn işler baya yoğun çok vaktim yok inanki. Ama bende sizleri özledm bütn arkadaslarımı özledm =)
gel şöyle bi kaç saat de bi keyfimiz gelsin bak ben taaa buraya gelip çağrıda bulundumsa sen beni kırmazsın sana ulaşabiliceğim tek yerden sesleniyorum duy sesimi DİLAYAAA =)
İnanki vaktim olmuyor burda işler karısık =) ama vakit bulabilirsem dostlarıma selam vermeye gelecem söz =) bundanda haber ederm
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
34AuthortiY34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen 34AuthortiY34 »

Ablam çokkkkkkkkk özledim ben seni oyuna bende artık girmiyorum ama ara ara uğradığımda gözüm hep arıyor ortak tanıdıklarımıza selam verdikten sonraki ilk cümlem adınla başlıyor hep soruyorum ama göremiyoruz bu kardeşin çok özledi seni oldu ki bir gün dönersen numaram var haber et bende döneyim hiç olmasa bir iki mesaj at sesini duyayim dertleşecek çok konum birikti kimseye anlatamıyorum gel de eskisi gibi dinle akıl ver dinle beni
Kullanıcı avatarı
34AuthortiY34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen 34AuthortiY34 »

Ablam çokkkkkkkkk özledim ben seni oyuna bende artık girmiyorum ama ara ara uğradığımda gözüm hep arıyor ortak tanıdıklarımıza selam verdikten sonraki ilk cümlem adınla başlıyor hep soruyorum ama göremiyoruz bu kardeşin çok özledi seni oldu ki bir gün dönersen numaram var haber et bende döneyim hiç olmasa bir iki mesaj at sesini duyayim dertleşecek çok konum birikti kimseye anlatamıyorum gel de eskisi gibi dinle akıl ver dinle beni
raskoln
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen raskoln »

kendine verecek aklı varmıda sana versin kardeş
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ANOTHER »

34AuthortiY34 yazdı:Ablam çokkkkkkkkk özledim ben seni oyuna bende artık girmiyorum ama ara ara uğradığımda gözüm hep arıyor ortak tanıdıklarımıza selam verdikten sonraki ilk cümlem adınla başlıyor hep soruyorum ama göremiyoruz bu kardeşin çok özledi seni oldu ki bir gün dönersen numaram var haber et bende döneyim hiç olmasa bir iki mesaj at sesini duyayim dertleşecek çok konum birikti kimseye anlatamıyorum gel de eskisi gibi dinle akıl ver dinle beni
Canım benim bende çok özledim seni inan. Yerin farklı kardesim biliyosun konusmalarımız karnımıza kıramplar girene kdar gülmelerimiz ahh ahhh. Ama oyuna dönmem biliyosun. unutulmadığımı bilmem beni çok mutlu etti tesekkr ederim kardesim benimmmmm
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
yaSo3535
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen yaSo3535 »

Pek Çok Tanışmışlıımız yok ama az çokta olsa yusufun sayesinde seni tanıma şansım oldu cana yakın ve sıcak kanlı ablamızsın hayatında başarılar dilerim kendine iyi bak
YaklaşmaPATLARIM
xKARŞIYAKAx
<Fıerce>
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ANOTHER »

yaSo3535 yazdı:Pek Çok Tanışmışlıımız yok ama az çokta olsa yusufun sayesinde seni tanıma şansım oldu cana yakın ve sıcak kanlı ablamızsın hayatında başarılar dilerim kendine iyi bak
Allh razı olsun kardeşim sende bi o kadar cana yakın ve iyi.niyetli bi kardeşimsin. Sende kendine çok iyi bak kardesim Hayatınızda başarılar iyi dileklerin için teşekkür ediyorum =)
ANOTHER
AYSİ
Kullanıcı avatarı
xSHoCLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen xSHoCLe »

Biri dilara mı dedi saatte tank olmasına rağmen arkadan gelen kenanda örs oturup lak lak eden ablamı özledim
xSHOCLEx SHoCLEx xSHoCLe Shocle

< Fıerce >
İntikam Ateşi
Kullanıcı avatarı
ANOTHER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ANOTHER »

xSHoCLe yazdı:Biri dilara mı dedi saatte tank olmasına rağmen arkadan gelen kenanda örs oturup lak lak eden ablamı özledim

Ahahaha güldürdün beni akşam akşam ya Allahta seni güldürsün emi :D ablan yaşlandı artık 8 sene koşturduk koşturdukta ne oldu meydan gençlerin artık ben inzivaya çekildim :) Ama sizleri gerçekten çok.özledim be kardeşimm ahh ahhh
ANOTHER
AYSİ

“Genel Sohbet” sayfasına dön